assaya Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Xairetai... Pato ta f1-f2 gia na allazo to Brightness kai den ginetai tpt.. Oute to minamataki stin othoni oute allazei to Brightness. Kamia idea?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiorgoos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 giati nomizw oti eine to f14 15? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 τι mac έχεις? στο imac τα f14-f15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Αν κρίνω από την υπογραφή του έχει macbook που όντως αλλάζει με τα F1, F2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Στο MacBook είναι το f1,f2. Για δοκίμασε με το fn+f1 , fn+f2. Δες και μέσα στις συντομεύσεις μήπως άλλαξες κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 system preferences Keyboard & Mouse Keyboard Βγαλε το tick απο το " Use the F1 F2 keys to control .... " re pedia psakste ligo prin postareete eleos dld... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Το fn+f1 , fn+f2 δεν πιάνει. Το Use the F1 F2 keys to control πιάνει για τα f3.. αλλά όχι για τα F1 F2. Εν τω μεταξύ έίδα στην βοήθεια κάπου ότι στο Sys.Pref->Screen->Screen - ή κάπως έτσι - ότι εκεί έχει επιλογή για να ρυθμίσεις το brightness αλλά εμένα δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή. Βασικά από ότι έχω δει μέχρι τώρα δεν μπορώ καθόλου να την αλλάξω! Καμοιά άλλη ιδέα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Οι ρυθμίσεις, συνήθως κάτω αριστερά, έχουν ένα εικονίδιο "λουκέτου". Για να αλλάξεις ορισμένες ρυθμίσεις, πρέπει το λουκέτο να είναι ξεκλείδωτο. Αν δεν είναι, κλίκαρε πάνω του για να ξεκλειδώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Όχι τπτ. Και δεν έχει λουκέτο εκεί. Απλά τα F1-F2 δεν παίζουν. Τι άλλο μπορώ να κάνω;; Και από ότι φαίνεται δεν είναι hardware related καθώς από τα vista λειτουργούν κανονικά. Δηλ. μπορώ και να αλλάξω την φωτεινότητα με τα Fn+F1vF2 και να ανοίξω βοήθεια με F1 κτλ. Κουλό μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καμιά άλλη ιδέα;;; Δεν έχω ούτε καταφέρει ούτε βρει τίποτα ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.