Sincere Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ!!! Ήμουν εδω στο insomnia ποσταρα για ενα αλλο πρόβλημα που εχω (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=189847 για όποιον εχει όρεξη να βοηθήσει), οταν χρειάστηκε να φύγω για λίγο και επέλεξα να κλείσω τον Mozlila να κλείσω ολα τα προγράμματα που έτρεχα και να το βάλω σε stand by. Θυμήθηκα όμως οτι πρέπει να εκτυπώσω κάτι πρώτα, οπότε και περίμενα να ανάψει το άσπρο λαμπάκι μπροστά και δεξιά, και μετά δοκίμασα να πατήσω το κουμπί εκκίνησης ι/ο αλλά τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ!!! Δεν Ανοίγει!!! Πάτησα και ολα τα κουμπιά στη σειρά! Πάλι τίποτα! πάτησα και τα κουμπιά του remote αλλά πάλι τίποτα! Δεν ξερώ τι να κάνω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocketiar Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 mpataria exei?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sincere Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ναι αφου το εχω συνδεδεμένο πάνω στο τροφοδοτικό. και ειναι και αναμένο το ασπρο λαμπακι δίπλα στον δέκτη του remote. Το χρώμα στο τροφοδοτικό ειναι πράσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Βγάλε τη μπαταρία και την μπρίζα, ξαναβάλτα και δοκίμασε πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sincere Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μισό λεπτό να το κάνω. Μη φύγετε ρε παιδιά.. EDIT/ Επανήλθε!! Ναι!! Ναι!! Ναι!! Οχου τι πηγα να πάθω.. Παιδιά χρωστάω χάρη!!! EDIT 2: Thresher το δοκίμασα και αυτο και δεν εκλεινε... Τι μπορεί να έφταιγε ομως? μήπως οτι το εβαλα σε sleep και το μπλοκάρανε τα περιφερικά που έχω πάνω στην usb ή το partition των windows?? Υ.Γ. Παω να ξαναδοκιμάσω τηn διαδικασία του compile που λέγαμε στο αλλο thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Στην τελική αν δεν δουλεύει τπτ κράτα το κουμπί του Power να κλείσει και μετά ξανά άνοιξέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Καμιά φορά μπλοκάρουν, δεν είναι τίποτα, ξέρεις τώρα τι πρέπει να κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sincere Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Τωρα ξερώ. Και πάλι ευχαριστώ. Για αλλη μια φορα επιβεβαιώνεται μπροστα στα ματια μου η ανωτερότητα του Mac OS. Μετά απο όλα αυτά και όταν άνοιξε δεν ειχέ καταλάβει τίποτα, σα να μην είχε κλείσει ποτέ. Σε αντίθεση με τα windows που θα είχαν πετάξει ενα κάρο μπλε οθόνες και εξετάσεις δίσκων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 'Αλλη φορά δοκίμασε να βγάλεις όλα τα usb-ίδια μήπως και επανέλθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Παιδιά δεν ξέρω για σας αλλά εγώ σχεδόν κάθε μέρα μένω όλο και πιο έκπληκτος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocketiar Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 moi aussi:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.