Προς το περιεχόμενο

x-box 360 συνδεση με logitech 5.1 ηχεια

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις πηρα ενα x-box 360 και τοχω συνδεσει με μια 32'' Sony lcd tv με ενα VGA HD AV Cable.

Στο πισι μου εχω τα logitech Z-5400 που εχουν εξωτερικο αποκωδικοποιητη και εχουν εξοδο coaxial και optical. Πως μπορω να συνδεσω το x-box 360 στα ηχεια μου;

ευχαριστω

Δημοσ.
Στο πισι μου εχω τα logitech Z-5400 που εχουν εξωτερικο αποκωδικοποιητη και εχουν εξοδο coaxial και optical. Πως μπορω να συνδεσω το x-box 360 στα ηχεια μου;
profanws xreiazese eisodous kai oxi e3odous ;)
Δημοσ.
Παιδια μολις πηρα ενα x-box 360 και τοχω συνδεσει με μια 32'' Sony lcd tv με ενα VGA HD AV Cable.

ευχαριστω

Αν έχεις είσοδο optical βάζεις ένα καλώδιο οπτικής ίνας στο βύσμα VGA (έχει μια μαύρη τρυπούλα) και είσαι ΟΚ.

Άσχετο αλλά γιατί έχεις το Xbox συνδεδεμένο με VGA και όχι με Component?

Δημοσ.
Αν έχεις είσοδο optical βάζεις ένα καλώδιο οπτικής ίνας στο βύσμα VGA (έχει μια μαύρη τρυπούλα) και είσαι ΟΚ.

Άσχετο αλλά γιατί έχεις το Xbox συνδεδεμένο με VGA και όχι με Component?

Kι εγώ με VGA το έχω, δε μπορώ να ξεχωρίσω ποιό από τα δύο μου φαίνεται καλύτερο, αλλά με βολεύει το shortcut στο control της tv μου. Σήμερα βέβαια θα ξαναβάλω το component γιατί ζήλεψα και θα βάλω να παίξω το ninja gaiden black :mrgreen:

Δημοσ.

σορυ αλλα δεν καταλαβα. αν παρω ενα καλωδιο οπτικης ινας, η μια πλευρα θα μπει στον αποκωδικοποθητη την ηχειων και η αλλη πλευρα που ακριβως;

Υ.Σ. εχω ενα coaxial καλωδιο,γινεται δουλεια μαυτο;

Δημοσ.
Παιδια τελικα θαγορασω component cable...εχει και αυτο εξοδο optical σαν το VGA καλωδιο;;;

Ναι έχει και αυτό.(Δεν έχεις component; Έχεις πάρει την Core έκδοση του Xbox;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...