Hamurabi Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Παιδια μολις πηρα ενα x-box 360 και τοχω συνδεσει με μια 32'' Sony lcd tv με ενα VGA HD AV Cable. Στο πισι μου εχω τα logitech Z-5400 που εχουν εξωτερικο αποκωδικοποιητη και εχουν εξοδο coaxial και optical. Πως μπορω να συνδεσω το x-box 360 στα ηχεια μου; ευχαριστω
Daredevil Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Στο πισι μου εχω τα logitech Z-5400 που εχουν εξωτερικο αποκωδικοποιητη και εχουν εξοδο coaxial και optical. Πως μπορω να συνδεσω το x-box 360 στα ηχεια μου;profanws xreiazese eisodous kai oxi e3odous
GabrielConnor Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Παιδια μολις πηρα ενα x-box 360 και τοχω συνδεσει με μια 32'' Sony lcd tv με ενα VGA HD AV Cable. Στο πισι μου εχω τα logitech Z-5400 που εχουν εξωτερικο αποκωδικοποιητη και εχουν εξοδο coaxial και optical. Πως μπορω να συνδεσω το x-box 360 στα ηχεια μου; ευχαριστω Αν έχεις είσοδο optical βάζεις ένα καλώδιο οπτικής ίνας στο βύσμα VGA (έχει μια μαύρη τρυπούλα) και είσαι ΟΚ. Άσχετο αλλά γιατί έχεις το Xbox συνδεδεμένο με VGA και όχι με Component?
MiltoZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Θα συνδέσεις την οπτική ίνα στην υποδοχή που έχει στην είσoδο του VGA cable EDIT: στην tv
MiltoZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Αν έχεις είσοδο optical βάζεις ένα καλώδιο οπτικής ίνας στο βύσμα VGA (έχει μια μαύρη τρυπούλα) και είσαι ΟΚ. Άσχετο αλλά γιατί έχεις το Xbox συνδεδεμένο με VGA και όχι με Component? Kι εγώ με VGA το έχω, δε μπορώ να ξεχωρίσω ποιό από τα δύο μου φαίνεται καλύτερο, αλλά με βολεύει το shortcut στο control της tv μου. Σήμερα βέβαια θα ξαναβάλω το component γιατί ζήλεψα και θα βάλω να παίξω το ninja gaiden black
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 σορυ αλλα δεν καταλαβα. αν παρω ενα καλωδιο οπτικης ινας, η μια πλευρα θα μπει στον αποκωδικοποθητη την ηχειων και η αλλη πλευρα που ακριβως; Υ.Σ. εχω ενα coaxial καλωδιο,γινεται δουλεια μαυτο;
Hamurabi Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Παιδια τελικα θαγορασω component cable...εχει και αυτο εξοδο optical σαν το VGA καλωδιο;;;
GabrielConnor Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Παιδια τελικα θαγορασω component cable...εχει και αυτο εξοδο optical σαν το VGA καλωδιο;;; Ναι έχει και αυτό.(Δεν έχεις component; Έχεις πάρει την Core έκδοση του Xbox;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.