Προς το περιεχόμενο

Σύνδεσεις και προβλήματα

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα συγκεκριμένο πρόβλημα όταν μπαίνω στο internet.<BR>Η ακόλουθη διαδικασία επαναλαμβάνεται ΚΑΘΕ φορά που προσπαθώ να μπω και ειναι αρκετά ενοχλητική.<P>Στην αρχή όταν ανοίγω το pc και πατάω στην σύνδεση,ΠΑΝΤΑ ο υπολογιστής κανει restart μόνος του.<BR>και στην συνεχεια συμβαίνουν τα εξής:<BR>Με σύνδεση Telestet (fortnet), (Στην Καβάλα)<BR>Σφάλμα 680<P>Δεν υπάρχει σήμα τηλεφωνικής επιλογής.<BR>Βεβαιωθείτε ότι το modem σας έχει συνδεθεί κανονικά στην τηλεφωνική γραμμή.<P><BR>Σφάλμα 629<P>Εχετε αποσυνδεθεί από τον υπολογιστή που καλέσατε.<BR>Κάντε διπλό κλικ στη σύνδεση για να ξαναπροσπαθήσετε.<P>Σφάλμα 680<P>Δεν υπάρχει σήμα τηλεφωνικής επιλογής.<BR>Βεβαιωθείτε ότι το modem σας έχει συνδεθεί κανονικά στην τηλεφωνική γραμμή.<P><BR>Σφάλμα 629<P>Εχετε αποσυνδεθεί από τον υπολογιστή που καλέσατε.<BR>Κάντε διπλό κλικ στη σύνδεση για να ξαναπροσπαθήσετε.<P>με Panafon:<P>Σφάλμα 650<P>Ο υπολογιστής που καλείτε δεν απαντά στην αίτηση του δικτύου.<BR>Ελέγξτε τη ρύθμιση για τον τύπο του διακομιστή στις ιδιότητες της σύνδεσης.<BR>Αν το πρόβλημα δεν λυθεί, συμβουλευτείτε τον διαχειριστή του δικτύου σας.<BR>(σίγουρα είχα ωάλει κωδικό και user name σωστά,και μου το έβγαλε 2 φορές το παραπάνω)<P>Μετά πάλι δοκιμάζω με Telestet (forthnet) και καταφέρνω και μπαίνω.<BR>.Γνωρίζω οτι γενικά η panafon έχει ενα ψιλοπροωληματάκι στην Καβάλα,αλλά σε εμένα εχει καταντήσει αηδία.<BR>Υποψιάζομαι οτι κάτι συμβαίνει με το modem (ειναι DSI και έχει το chipaki της Creative 56).<BR>Πρέπει να βάλω καινούργιους drivers?Και αν ναι της Creative ή της DSI?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...