Προς το περιεχόμενο

WYISWYG html editor για Linux

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την αναβάθμιση του Ubuntu απεγκαταστάθηκε ο Nvu, οπότε ψάχνω για ένα νέο editor. Από όσο θυμόμουν ο Nvu ήταν κλώνος του firefox, και σήμερα, καθώς έψαχνα, έμαθα πως ουσιαστικά είναι το project Composer της Mozilla τροποποιημένο και υποστηριζόμενο από τη linespire. Πλέον έχει σταματήσει η εξέλιξη του, από το 2005.

Θα ήθελα αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον τέτοιο editor, κι αν δε ξέρετε κάποιον καλύτερο, να με βοηθήσετε να εγκαταστήσω τον composer.

Έχω βρει ένα project που λέγεται Mozill Suite που είναι όλα-σε-ένα και έχει μέσα firefox, thunderbird, κάποιες άλλες μικροεφαρμογές, και το composer. Αλλά εγώ θέλω να το εγκαταστήσω σαν stand-alone. Γίνεται αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπάθησα να κάνω compile το KopoZer που ουσιαστικά είναι το Composer που έλεγα παραπάνω. Έκανα κανονικά ./configure και η διαδικασία τέλειωσε χωρίς λάθος.

Μετά έκανα make. Αφού έκανε compilation για αρκετά λεπτά, μου έβγαλε

nsStackFrameUnix.cpp: In function ʽvoid DumpStackToFile(FILE*)ʼ:

nsStackFrameUnix.cpp:96: σφάλμα: ʽJB_BPʼ was not declared in this scope

make[3]: *** [nsStackFrameUnix.o] Error 1

make[3]: Leaving directory `/home/g1annis/Desktop/mozilla/xpcom/base'

make[2]: *** [libs] Error 2

make[2]: Leaving directory `/home/g1annis/Desktop/mozilla/xpcom'

make[1]: *** [tier_2] Error 2

make[1]: Leaving directory `/home/g1annis/Desktop/mozilla'

make: *** [default] Error 2

Τι φταίει? Πως μπορώ να το ξεπεράσω?

Είναι αδύνατο να κάνει κανείς compile ένα πρόγραμμα που είναι γραμμένο για παλιότερο κέρνελ?

Πως δικαιολογείται το γεγονός ότι απεγκαταστάθηκε μόνο του το Nvu κατά την αναβάθμιση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...