vision Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Έχω την προσφορά forthnet της 1ης Ιουνίου (1 χρόνο adsl). Τώρα που πλησιάζει ο καιρός τι πρέπει να κάνω από τα παρακάτω? 1) να μην ειδοποιήσω τη forthnet και θα συνεχίσω να έχω αυτόματα adsl με χρέωση στο μηνιαίο λογαριασμό του ΟΤΕ (19 ευρώ νομίζω είναι)? 2) να ειδοποιήσω οτι θέλω να σταματήσω και να αγοράσω κανένα 6μηνο πακέτο? (πάλι της forthnet). και σ' αυτή την περίπτωση τι γίνεται? Μόλις τελειώσει το ένα θα αρχίσει το άλλο αυτόματα ή θα μείνω χωρίς internet περιμένοντας να κάνουν πάλι τη διαδικασία απ'την αρχή? Επίσης με την ταχύτητα που διαφημίζουν στο ιδιόκτητο δίκτυό τους τι γίνεται? Μπορεί να αλλάξει και πριν λήξει ή πρέπει να κάνω αίτηση πάλι και τρίχες κατσαρές?
asxetoula Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Έχω την προσφορά forthnet της 1ης Ιουνίου (1 χρόνο adsl).Τώρα που πλησιάζει ο καιρός τι πρέπει να κάνω από τα παρακάτω? 1) να μην ειδοποιήσω τη forthnet και θα συνεχίσω να έχω αυτόματα adsl με χρέωση στο μηνιαίο λογαριασμό του ΟΤΕ (19 ευρώ νομίζω είναι)? 2) να ειδοποιήσω οτι θέλω να σταματήσω και να αγοράσω κανένα 6μηνο πακέτο? (πάλι της forthnet). και σ' αυτή την περίπτωση τι γίνεται? Μόλις τελειώσει το ένα θα αρχίσει το άλλο αυτόματα ή θα μείνω χωρίς internet περιμένοντας να κάνουν πάλι τη διαδικασία απ'την αρχή? Επίσης με την ταχύτητα που διαφημίζουν στο ιδιόκτητο δίκτυό τους τι γίνεται? Μπορεί να αλλάξει και πριν λήξει ή πρέπει να κάνω αίτηση πάλι και τρίχες κατσαρές? Στη δεύτερη (2) περίπτωση θα μείνεις χωρίς internet. Η τρέχουσα προσφορά είναι 117 ευρώ - 6 μήνες 1024(στο δίκτυο του ΟΤΕ) ή 10mbps(αν σε καλύπτει το ιδιόκτητο). Μπορείς πριν λήξει αν ζητήσεις μεταφορά στο ιδιόκτητο (οπότε σου αφαιρούν από τον πρώτο λογαριασμό όσα χρήματα είχες προπληρώσει). Αν παραμείνεις όπως είσαι, λογικά θα πληρώνεις με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του Forthnet-1Bill που μάλλον θα είναι ακριβότερο από το πακέτο. Αλλά γλιτώνεις τις 2-3 εβδομάδες χωρίς internet. Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, ενημέρωσε τη Forthnet & ζήτα και λεπτομέρειες.
Death_In_Paradise Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μια απο τα ίδια... Έχω πακέτο 5μηνο κ λήγει 15/05.Στα παραστατικά αγοράς αναφέρει ότι μετά το πέρας της προπληρωμένης διάρκειας θα μου έρθει ένας λογαριασμός με τα τέλη του επόμενου διμήνου (δλδ γίνετε αορίστου χρόνου). Μπορώ να την κόψω? Δλδ να μην πληρώσω τπτ περισσότερο απ' ότι είχα πληρώσει για το πακέτο. Αν ναι, πότε πρέπει να ειδοποιήσω? (για να μην έχουμε τπτ παρεξηγήσεις)
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 λετε να βγαλουν καμια προσφορα για ολους εμας ? γιατι ειμασταν παρα πολλοι απο οσο ξερω μπορει να γινει να παμε στο πακετο με τα 40ε το μηνα μαζι με τα τηλεφωνα ακομα και αν δεν υποστηριζεται ακομα η περιοχη μας?
MesmerizingGirl Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Έχω την προσφορά forthnet της 1ης Ιουνίου (1 χρόνο adsl).Τώρα που πλησιάζει ο καιρός τι πρέπει να κάνω από τα παρακάτω? 1) να μην ειδοποιήσω τη forthnet και θα συνεχίσω να έχω αυτόματα adsl με χρέωση στο μηνιαίο λογαριασμό του ΟΤΕ (19 ευρώ νομίζω είναι)? 2) να ειδοποιήσω οτι θέλω να σταματήσω και να αγοράσω κανένα 6μηνο πακέτο? (πάλι της forthnet). και σ' αυτή την περίπτωση τι γίνεται? Μόλις τελειώσει το ένα θα αρχίσει το άλλο αυτόματα ή θα μείνω χωρίς internet περιμένοντας να κάνουν πάλι τη διαδικασία απ'την αρχή? Επίσης με την ταχύτητα που διαφημίζουν στο ιδιόκτητο δίκτυό τους τι γίνεται? Μπορεί να αλλάξει και πριν λήξει ή πρέπει να κάνω αίτηση πάλι και τρίχες κατσαρές? An den epikoinwniseis dyo pithaotites yparxoun a.H 8a sou diakopsoun ti syndesi an de zitiseis ananewsi b.H 8a exei perastei aftomata ananewsi se aoristou xronou syndesi,omws den exei kamia sxesi afto me to logariasmo tou OTE.Logariasmos apo Forthnet tha sou erxetai,19,50 euro to mina an exeis 768 kai 25 euro an exeis 1024Mbit. Pantws kai neo ADSL in a Box na pareis exei 117 euro gia 6 mines,diladi pali 19,50 euro to mina bgainei kai thapepei kai na perimeneis diakopi kai epanenergopoiisi λετε να βγαλουν καμια προσφορα για ολους εμας ?γιατι ειμασταν παρα πολλοι απο οσο ξερω μπορει να γινει να παμε στο πακετο με τα 40ε το μηνα μαζι με τα τηλεφωνα ακομα και αν δεν υποστηριζεται ακομα η περιοχη μας? Nai.Apla tha plirwneis extra kai to pagio tou OTE(gyrw sta 25 euro ana dimino) kai i taxytita sou tha einai 1024Kbps kai oxi 10 Mbps. Omws oi kliseis sou pros stathera tha einai dwrean kai oi ypoloipes tha xrewnontai sti Forthnet pleon kai oxi ston OTE. Μια απο τα ίδια... Έχω πακέτο 5μηνο κ λήγει 15/05.Στα παραστατικά αγοράς αναφέρει ότι μετά το πέρας της προπληρωμένης διάρκειας θα μου έρθει ένας λογαριασμός με τα τέλη του επόμενου διμήνου (δλδ γίνετε αορίστου χρόνου). Μπορώ να την κόψω? Δλδ να μην πληρώσω τπτ περισσότερο απ' ότι είχα πληρώσει για το πακέτο. Αν ναι, πότε πρέπει να ειδοποιήσω? (για να μην έχουμε τπτ παρεξηγήσεις) Prepei na eidopoiiseies peripou 15 meres prin ti liksi kai tha sou ti diakopsoun xwris problima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.