Προς το περιεχόμενο

Phpbb3

ntisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχει δοκιμασει κανενας??

Εαν ναι..ας πει..

Εχω τωρα σε ελληνικο σερβερ το phpbb2 2.0.22 και θελω να το περασω απο πανω χωρις να χασω ουτε τα ποστ αλλα ουτε και τις εγγραφες..Με λιγα λογια να ειναι ολα οπως πριν αλλα να τρεχει το 3..Αυτο γινετε η να περιμενω την stable εκδοση??

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

einai beta pros to parwn!!

Eixa dokimasei pio palia ena allo beta (v3 beta 2 nmz)

kaloutsika etrexe, alla min kaneis kalutera peiramata akoma!!

An 8es xwris na xalaseis to palio sou board ka8olou, anevase ta arxeia tou phpbb3 kapou se ena fakelo tou host sou kai meta perna to backup apto palio na deis an douleyei ok!

Δημοσ.

Egw exw sikwsei ena phpBB 3 forum kai to xrisimopoio. Exw peripou 20 users. Einai para para poli kalo!! Exei epiloges gia na periorizeis ta sigs, poli eukolotera permissions kai xorismena se forum etc etc. Exei arketa stixeia pou exei kai to Vbulletin. Tha sou porotina gia na to deis na pas sto

http://www.my-php.us na kaneis register gia free host kai na to sikwseis automata apo to Cpanel. To mono provlima me auton ton host einai oti stin free version tou den ipostirizei to getimagesize() i kapos etsi kai den boreis na valeis remote url avatar. Prepei na to sikwseis ston server. To idio kai me ta sigs

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Από τις εκδόσεις RC μπορείς να το αναβαθμίσεις κανονικά. Καλό είναι να φτιάξεις μια δεύτερη mysql database και να κάνεις την εγκατάσταση εκεί. Στη συνέχεια έχει ένα εργαλείο για να κάνεις convert χρήστες, posts, ρυθμίσεις, κλπ από την παλιά έκδοση στην νέα. Με λίγα λόγια θα συνεχίσεις να έχεις και τις 2 εκδόσεις να δουλεύουν παράλληλα ενώ όταν δεις ότι όλα δουλεύουν σωστά θα μπορείς να σβήσεις την παλιά έκδοση.

Πάντως έχω κάνει κάμποσες αναβαθμίσεις από την έκδοση 2 στην έκδοση 3 και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
ela file ego to exo einai kai gamo prepei na to balis opos dipote ean exeis site

kita to diko mou http://www.ggforum.gr

Συγνώμη εαν έχει απαντηθεί κάπου αλλά αυτό που χρησιμοποιείς είναι phpbb3.

Κατέβασα και εγώ την beta έκδοση αλλά τα ελληνικά που τα βρήκες στην σελίδα τους λένε ότι δεν υπάρχουν ακόμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είναι Release Candidate 5. Beta είναι πριν τα Release Candidate. Με λίγα λόγια το χρησιμοποιείς χωρίς να έχεις πρόβλημα. Όσο αναφορά τα ελληνικά μπορείς να τα βρεις στο http://www.phpbb2.gr ανεπίσημα μεν αλλά αυτός που έκανε την μετάφραση στο phpbb2 δεν την έχει κάνει ακόμα για το 3.

Εάν θες ρίξε μια ματιά στο http://www.ael-fans.com/forum για να δεις πώς εμφανίζονται τα ελληνικά.

Δημοσ.

Έχω εγκατεστημένα Apache,php,Sql,οι εκδόσεις είναι οκ,αλλά μου γράφει κατα την διάρκεια της εγκατάστασης οτι δε μπορεί να συνδεθεί με την database:

Could not connect to the database, see error message below.

Access denied for user 'base'@'localhost' (using password: YES)

Για DSN έβαλα Localhost (στο pc μου τρέχει) και για όνομα κάποιο τυχαίο.Πρέπει να δημιουργήσω κάποιο αρχείο μήπως ή να κάνω κάποια ρύθμιση στην sql???

Δημοσ.
Πρέπει να δημιουργήσεις πρώτα την database και μετά να δώσεις τα στοιχεία της στο phpbb.

Καλά το υπέθεσα...δε μου λες και πως μιας κι έκανες την αρχή??? :)

Δημοσ.

Εγώ που χρησιμοποιώ το smf δεν χρειάστηκε να δημιουργήσω μόνος μου μια βάση δεδομένων όταν εγκαθηστούσα το forum στο pc μου.

Την δημιούργησα μετά που το ανέβασα στον server μέσω του cpanel.

Στα πεδία που έπρεπε να συμπληρώσω για την βάση έβαλα κάτι του στύλ root νομίζω και καλά την δημιουργούσε μόνο του μετά,δεν ξέρω ακριβώς.

Πάντως θεωρώ πως κάτι τέτοιο ψάχνει να βρεί ο antonisid.

Δημοσ.

Οι εντολές για να δημιουργήσεις τη database είναι:

>
mysqladmin create database
mysql -e "GRANT ALL PRIVILEGES ON database.* TO username@localhost IDENTIFIED BY 'kwdikos';"

Θα πρέπει να βρεις που είναι εγκατεστημένα όμως τα προγράμματα mysqladmin και mysql. Με windows έχω να δουλέψω χρόνια, οπότε και δεν γνωρίζω που μπορεί να βρίσκονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...