eviflash Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 μεσα σε ένα folder έχω την ταινία σε avi κ τοv sub σε srt με ποιο πρόγραμμα μπορώ να ενσωματώσω τους υπότιτλους στην avi ταινία ?
omen34 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 μεσα σε ένα folder έχω την ταινία σε avi κ τοv sub σε srt με ποιο πρόγραμμα μπορώ να ενσωματώσω τους υπότιτλους στην avi ταινία ? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=189269 Πήγαινε κάτω κάτω
kastel Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 μεσα σε ένα folder έχω την ταινία σε avi κ τοv sub σε srt με ποιο πρόγραμμα μπορώ να ενσωματώσω τους υπότιτλους στην avi ταινία ? Αν θες να παραμείνει avi μπορείς είτε με το VirtualDub είτε με το WinAvi Video Converter (οδηγοί: "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER"). Καθώς επίσης και με το AVIAddXSubs αλλά μετατρέπει το avi σε divx και παίζει με συγκεκριμένους players. Αν θες όμως το avi να το κάνεις μετά DVD, χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD (οδηγοί: "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" και "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTX TO DVD"). Τους οδηγούς θα τους βρεις εδώ: www.kastel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.