Προς το περιεχόμενο

Καταγραφή Serial No από ελλατωματικές ή απλά μεταχηρισμένες οθόνες!!!

corduroy27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου (καταναλωτές),

αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα, με σκοπό να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων-πληροφοριών σχετικά με monitors τα οποία έπεσαν κάποια στιγμή στα χέρια μας, άρα έχουν χρησιμοποιηθεί. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!

Σκοπός μου ΔΕΝ είναι να δημιουργήσω οποιουδήποτε είδους πρόβλημα, κάθε άλλο.

Απλά να έχουμε, (όσο το δυνατόν περισσότεροι), ένα ας πούμε "σημείο αναφοράς", που να έρχονται όλοι όσοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την οθόνη τους, να το αναφέρουν, να σημειώνουν δίπλα το Serial No της συσκευής, την ημερομηνία αγοράς ή παραλαβής και γιατί όχι και την παρτίδα κατασκευής της, π.χ. MANUFACTURED: January 2007 ώστε αν κάποιος άλλος λάβει την ίδια στο μέλλον, να ξέρει πάνω κάτω κάποια πράγματα.

π.χ. του την πλάσαραν για καινούργια ενώ δεν ήταν!

Το αν & το κατά πόσο θα πετύχει αυτό το εγχείρημα, είναι δουλειά όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν... διαδίδοντας το link και φυσικά ενημερώνοντας τη σελίδα.

Κάνω την αρχή με δύο οθόνες που έπεσαν πολύ πρόσφατα στα χέρια μου.

- LG 21" Wide, Model: L204WT-BF, Serial No: 701TELL2D160, MANUFACTURED: January 2007, Ημ/νία αγοράς: 30/3/2007

Ελάττωμα: Πρόβλημα στην λήψη σήματος. Κάποιες φορές αναβόσβηνε το μπλε λαμπάκι για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα χωρίς να ανταποκρίνεται η οθόνη γενικά!

- LG 21" Wide, Model: L204WT-BF, Serial No: 701TEBX2D101, MANUFACTURED: January 2007, Ημ/νία παραλαβής: 17/4/2007

Ελάττωμα: ΚΑΝΕΝΑ. Απλά φαινόταν ελαφρώς μεταχειρισμένη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΘΟΝΗ, (ανεξαρτήτως μάρκας), ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΡΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΕΙΛ' ΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ pm ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, (τουλάχιστον το μοντέλο & το Serial No), ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ post ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Θα χαρώ να δω την ανταπόκρισή σας...

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας όσο μπορούμε ως καταναλωτές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...