Προς το περιεχόμενο

Αφαίρεση Υπηρεσιών!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κάποιες υπηρεσίες (Πίνακας Ελέγχου->Εργαλεία Διαχείρησης->Υπηρεσίες)

τις οποίες θέλω να τις διαγράψω μια και καλή. Τις έχω ήδη σταματήσει και τις έχω απενεργοποιημένες. Γίνεται;

Δημοσ.

Οι υπηρεσίες εγκαθίστανται μετά από την εγκατάσταση συγκεκριμένων προγραμμάτων τα οποία τις χρειάζονται για να λειτουργήσουν. Αν θέλεις να τις βγάλεις τελείως πρέπει να απεγκαταστήσεις και αυτά τα προγράμματα. Αν πάλι είσαι σίγουρος ότι το πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς αυτήν την υπηρεσία και θέλεις απλώς να την απενεργοποιήσεις για να μην σου τρώει πόρους συστήματος (αν φυσικά είναι ενεργή) τότε από τα εργαλεία διαχείρισης που είπες (εννοείται στην τελευταία καρτέλα των τοπικών υπηρεσιών) κάντε διπλο κλικ στην υπηρεσία που θέλεις να απενεργοποιήσεις και στην καρτέλα που θα σου εμφανιστεί βάλε την τελευταία επιλογή ''Ανενεργός''. Δεν τίθεται θέμα για απενεργοποιήση υπηρεσιών που τις χρειάζεται το σύστημα (ή άλλα προγράμματα) για να λειτουργήσει.

Δημοσ.

delete windows services, to 2o link exei 2 tropous. me registry kai me entoli

http://www.theeldergeek.com/add_a_service_in_windows_xp.htm

ειδικά για την oracle, υπάρχει το κεντρικό κλαδί που κρατάει τις ρυθμίσεις για ολα τα oracle products, αν θελεις να τα "εξαφανίσεις"

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ORACLE (δεν αφορά τα windows services)

οι επεμβάσεις, γινονται με δική σου ευθύνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...