Προς το περιεχόμενο

Απορια για μνημες usb

kos210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνοντας σε διαφορα σαιτ να βρω μια τετοια μνημη που εγω τα λεω φλασακια ειδα πως υπαρχουν διαφορα ειδη. Μερικα απο αυτα ειναι FLASH MEMORY DRIVE, DATA TRAVELLER, και FLEXI-DRIVE EC

Το ερωτημα ειναι αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα αναμεσα σε αυτα η ειναι ολα ιδια με μικρες διαφορες?

Δημοσ.

genika ola ayta einai ta onomata pou dinoun oi etairies sta montela tous. to diko mou px einai sandisk kai legetai cruzer, alla einai aplws h "seira" tou. des sygkekrimena 2-3 pou na sou aresoun kai dwse ta links na sou poume gnwmh, h alliws pes mas ti xrhsh theleis na kaneis na doume 1-2. an kai se aythn thn kathgoria proiontwn den exei kai treles diafores.

Δημοσ.

Η ουσιαστική διαφορά είναι στην ταχύτητα. Μπορεί να είναι όλα USB 2.0 αλλά πίστεψε με, υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Το Sharkoon λεει τιποτα? Για απλη μεταφορα δεδομενων το χρειαζομαι αλλα να μην ειναι και μουφα

• Moderators
Δημοσ.
To Kingston DTI Data Traveller είναι απελπιστικά αργό, δεν θα στο πρότεινα.

Το U3 Ομως φτιαχνει αρκετα την κατασταση...

Δημοσ.
To Kingston DTI Data Traveller είναι απελπιστικά αργό, δεν θα στο πρότεινα.

??? μια χαρά πάει η ταχύτητα...δεν ισχύει αυτό. βέβαια σε σύγκριση με twinmos η ταχύτητα είναι καλύτερη...αλλά γενικά εγώ που έχω της kingston των 2γίγα..μια χαρά είναι η ταχύτητα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...