smilefreeware Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Παίζοντας με τα θέματα , έβαλα κάποιο και έγιναν μαύρα. Μαύρα γράμματα σε μαύρο φόντο. Ετσι δεν βλέπω τίποτα. Και σε safe mode μια από τα ίδια. Τι κάνουμε ? DOS έχω , αν υπάρχει καμιά εντολή καλά θα ήταν.
Rocketiar Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 isws an valeis to cd twn windows..kai repair vreis kamia akri
Eusebius Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μήπως (αν έχεις τρόπο να γράψεις στο διαμέρισμα μέσα από DOS) να σβήσεις το αρχείο Custom.theme;;; Στα XP που είμαι είναι στη θέση: C:\Documents and Settings\username\Application Data\Microsoft\Windows\Themes\Custom.theme
smilefreeware Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Το διέγραψα και δεν έγινε τίποτα. Ούτε μετά από boot. Να βοηθήσω λίγο ακόμη. Δουλεύει ο total commander , βλέπω μόνο τα αρχεία αλλά είμαι εντάξει. Το pc δεν είναι δικό μου , είναι για κάποιο πιτσιρικά και προσπαθούσα να το φέρω στα ίσια. Υποπτεύομαι μήπως έχει πειράξει και την εμφάνιση. Επίσης δουλεύει και το webshots. Επειδή το μόνο που θέλει είναι μερικά παλιά παιχνίδια , μπορώ άνετα να κάνω εγκατάσταση απο την αρχή. Αλλά είναι και το γαμότο. Να μην ξέρουμε πως ξεπερνάμε κάτι τέτοιο ? Αν τύχαινε δηλ. εκεί που δουλεύουμε θα κάναμε format ? Εχω χρόνο να παίξουμε λιγάκι για χάρη της γνώσης. Αν δεν βγεί άκρη τότε τα γνωστά.
Eusebius Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Γράψε άκυρο! Δεν πρόσεξα ότι έλεγες για εναλλακτικό θέμα. Νόμιζα ότι πείραξες ένα των Win... Το Webshots δεν το ξέρω. Αν είναι κάποιο εναλλακτικό θέμα, μήπως να το βρεις και το σβήσεις; Νομίζω ότι αυτά πάνε στο C:\Windows\Resources\Themes...
smilefreeware Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Τελικά στα τυφλά άλαξα theme και έφτιαξε. Ηθελε καλό σημάδι. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αν έπαιρνα ένα σωστό theme από άλλο υπολογιστή και το έβαζα στο C:\Documents and Settings\username\Application Data\Microsoft\Windows\Themes\Custom.theme θα δούλευε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.