Προς το περιεχόμενο

otenet χανιά πρόβλημα με το upload

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pedes ego exo to exis provlima... otan pao na kano kati upload eite se rapidshare eite sto youtube den ginetai...

Me tis photografies den exo provlima

Exei paratirisei kaneis kati paromoio?

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα.Παντως δεν ειναι και πολυ σταθερη ουτε η δικια μου συνδεση τωρα τελευταια(ΠΑΛΙ ! )Για αλλη μια φορα μου εκλεισε μαι κληση βλαβης χαμηλου downloading ο ΟΤΕ.Προσεξτε ομως,στις περισσοτερες μετρησεις που εκανα καθολη την διαρκεια της μερας-νυχτας ημουν κατω απο το επιτρεπτο-για ΟΤΕ-οριο του ενος τριτου(0,341 για 1Μbt).αρα μαλακιες ειναι και το 1/3 που μας λενε μαλακιες οτι φτιαχνουν τετοιου ειδους βλαβες παρα μονο μαλλον αν δεν μπαινεις η εχεις πολλες αποσυνδεσεις.Εκανα αιτηση μετατροπης απο 1mbt σε 2mbt μηπωσ ειναι καλυτερα τα πραγματα.Οοοταν γινει θα σας ενημερωσω.

Και οσο για τα παραπανω σχολια γενικα για τον ΟΤΕ,παιδια ειναι μια καλη-δημοσια-υπηρεσια...θελει και εξηγηση γιατι αν εξαιρεσουμε καποιους σωστους υπαλληλους και τεχνικους-συνηθως νεους σε ηλικια-ολα ΔΕΝ πανε οπως θα επρεπε;Ποσο να τους νοιαζει πια για τα προβληματα μας;Απλα,μονοπωλιο στα Χανια αρα...αν θες σου λεει αλλιως τι μπορεις να κανεις(για να μην πω πιο σωστα τι μπορεις να τους κανεις;τιποτα)κι ολα αυτα περι καταγγελιας δε λεω κι εγω στο τσακ εχω φτασει αλλα δεν βρισκεις ακρη και να βρεις δεν κερδιζεις,ιδια ταχυτητα θα εχεις και μετα...

Δημοσ.

νομίζω ότι πλέον θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος σε "Χανιά και προβλήματα με τις Adsl"

αν κάποιος moderator δεν βαρίεται ας το κάνει :D

btw εγώ αυτές τις μέρες πηγαίνω καλύτερα απο κάθε άλλη φορα 10 το βράδυ και κατεβάζω με 220kb/s φτου φτου μην το ματιάσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...