poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 to basiko den einai posa dslam alla ti bandwidth apo piso.gia auto tha figoun apo ton ote oloi kai ase ton ote na leei gia 4 mbps kai 8.afou kai tosa na ine onomastika stoin praxi tha dosei ligotera.
danaos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Κι εμείς που δεν μπορούμε να φύγουμε, αφού δεν έχουμε εναλλακτικούς εδώ στα Χανιά;
kifinas Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Εγώ περιμένω να έρθουν οι εναλλακτικοί να γίνει παιχνίδι. Είμαι ξεκάθαρα υπέρ του ΟΤΕ για πολλούς λόγους, αλλά θέλω να έρθουν. Gigabit ethernet θα πάρουν τα μητρικά dslam. Τα άλλα θα τα δείξει η πράξη. Να περιμένουμε όμως να στηθούν;
Satsok73 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Κι εμείς που δεν μπορούμε να φύγουμε, αφού δεν έχουμε εναλλακτικούς εδώ στα Χανιά; οκτωβρη η fothnet ισχυριζεται οτι θα ειναι στα χανια , ενω και η hol εχει ανακοινωσει οτι μεχρι τελος του χρονου θα εχει εγκαταστησει μητροπολιτικα κεντρα σε αρκετες πολεις, μεταξυ των οποιων και το ηρακλειο (οποτε το να ερθει και χανια μετα ειναι θεμα χρονου)
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 perimeneis mexri na erthei enalaktikos.os tote pOTE ipoxreotika.
kifinas Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Στην Κρήτη ούτε η Forthnet που γεννήσαμε στο ΙΤΕ δεν περιμένω να είναι καλύτερη από τον ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Στην Κρήτη ούτε η Forthnet που γεννήσαμε στο ΙΤΕ δεν περιμένω να είναι καλύτερη από τον ΟΤΕ. min amfibaleis.nothing is worse than ote.
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 a nai8 xexasa.i vivodi .xexe.ego den ipa gia tin otenet alla gia ton ote
kifinas Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 otenet<<<ote αλλά σύντομα θα δεν θα υπάρχει διαχωρισμός. Πολλοί, όπως και εγώ παλαιότερα, όταν σκέφτονταν τον ΟΤΕ, τους ερχόταν στο μυαλό ένας μόρτης με κοιλίτσα που έπινε μπύρες όλη την ημέρα και έβγαζε 2,3 βλάβες (σε 15 λεπτά). Αυτό έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Και πάλι το τμήμα του αστικού δικτύου είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτό που λέμε ΟΤΕ. Υπάρχει η διαχείριση οπτικών δακτυλίων, η διαχείριση των ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων, το τμήμα με ευθείες data, η πολυπλεξία που ασχολείτε με κανάλια (στρατός, ΥΠΑ), οι θαλάσσιες επικοινωνίες, το τμήμα τηλεοπτικών μεταδόσεων (πως νομίζεις βλέπουμε τα ματς κάθε Κυριακή, τα PBX, το τμήμα H/Com-H/Pac, τα dslam (που σηκώνει πολύ κουβέντα) και πολλά άλλα που δεν τα ξέρω. Αν ο ΟΤΕ ήταν τόσο κακός όσο περιγράφουν μερικοί, στα νοσοκομεία δεν θα υπήρχε τηλέφωνο, η αστυνομία δεν θα είχε ούτε σταθερά ούτε TETRA, οι επικοινωνίες του στρατού θα είχαν διαλυθεί, δεν θα σηκώνωνταν αεροπλάνα, στα Τ/Ο κανάλια δεν θα έφτανε το υλικό από τα ρεπορτάζ (ίσως το μόνο καλό ), ούτε θα είχαμε live μεταδόσεις, θα κέρδιζες το τζόκερ αν πετύχαινες το σταθερό να δουλεύει, οι πάροχοι (σε κινητή-σταθερή τηλεφ. και internet) θα είχαν αποκοπεί... Δεν μπορώ να δεχτώ όλα όσα καταλογίζουν στην εταιρία. Έχουμε πολλά ως δεδομένα, αλλά δεν θα ήθελα να δω τι θα γίνει αν αυτό αλλάξει. Φιλικά πάντα pouline.
Xvipes Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 otenet<<<ote αλλά σύντομα θα δεν θα υπάρχει διαχωρισμός. Πολλοί, όπως και εγώ παλαιότερα, όταν σκέφτονταν τον ΟΤΕ, τους ερχόταν στο μυαλό ένας μόρτης με κοιλίτσα που έπινε μπύρες όλη την ημέρα και έβγαζε 2,3 βλάβες (σε 15 λεπτά). Αυτό έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Και πάλι το τμήμα του αστικού δικτύου είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτό που λέμε ΟΤΕ. Υπάρχει η διαχείριση οπτικών δακτυλίων, η διαχείριση των ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων, το τμήμα με ευθείες data, η πολυπλεξία που ασχολείτε με κανάλια (στρατός, ΥΠΑ), οι θαλάσσιες επικοινωνίες, το τμήμα τηλεοπτικών μεταδόσεων (πως νομίζεις βλέπουμε τα ματς κάθε Κυριακή, τα PBX, το τμήμα H/Com-H/Pac, τα dslam (που σηκώνει πολύ κουβέντα) και πολλά άλλα που δεν τα ξέρω.Αν ο ΟΤΕ ήταν τόσο κακός όσο περιγράφουν μερικοί, στα νοσοκομεία δεν θα υπήρχε τηλέφωνο, η αστυνομία δεν θα είχε ούτε σταθερά ούτε TETRA, οι επικοινωνίες του στρατού θα είχαν διαλυθεί, δεν θα σηκώνωνταν αεροπλάνα, στα Τ/Ο κανάλια δεν θα έφτανε το υλικό από τα ρεπορτάζ (ίσως το μόνο καλό ), ούτε θα είχαμε live μεταδόσεις, θα κέρδιζες το τζόκερ αν πετύχαινες το σταθερό να δουλεύει, οι πάροχοι (σε κινητή-σταθερή τηλεφ. και internet) θα είχαν αποκοπεί... Δεν μπορώ να δεχτώ όλα όσα καταλογίζουν στην εταιρία. Έχουμε πολλά ως δεδομένα, αλλά δεν θα ήθελα να δω τι θα γίνει αν αυτό αλλάξει. Φιλικά πάντα pouline. ωραία όλα αυτά που λες αλλά μήπως όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα ακόμα έπρεπε να είναι δεδομένα και όχι να τα διαβάζουμε και να λέμε" πω πω κάνει τόσα πολλά ο ΟΤΕ?" έχεις αναλογηθεί ποτέ πόσα λεφτά βγάζει το δήμηνο μόνο απο τα πάγια...?
kifinas Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Όλα αυτά είναι δεδομένα και μέσα στον ΟΤΕ. Απλά ο κόσμος δεν τα ξέρει. Καλό είναι λοιπόν να τα αναφέρουμε. Η σταθερή τηλεφωνία μπορεί να είναι το κύριο έσοδο του ΟΤΕ σήμερα αλλά αυτό θα αλλάξει μέσα στην επόμενη διετία.
venejo Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Το θέμα για μένα είναι ότι ο ΟΤΕ (όπως και κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία) πάσχει από οργανωση. Είτε μιλάμε για ανθρώπινο δυναμικό είτε στα συστήματά του κοινώς μηχανογράφηση/οργάνωση. Όταν βάζει ξανά σε λογαριασμούς ξεχασμένα πάγια και ενεργοποιήσεις DSL και πολλές φορές αυτά τα βάζει και 2η φορά.... Όταν ακούω από τους ίδιους τους υπαλλήλους του ότι "άσε είμαστε μπουρδέλο, πότε θα γίνει ιδιωτικός" κ.λ.π δεν θες και πολλά ακόμα για να καταλάβεις. Όταν μπορείς να κάνεις "αγορά" υπηρεσιών online και από το 134 αλλά για την διακοπή της θα πρέπει να πας στο κατάστημα, κοινώς να φύγεις απ' τη δουλειά σου και να τρέχεις, για εμένα όλα αυτά είναι ταλαιπωρία. Σε ερωτήσεις παλιότερα του τύπου "πότε ρε παιδιά DSL με το καλό"? και για άλλα, να ξέρω εγώ από δω και απο 'κει περισσόοτερα απο αυτούς, να πάω να κάτσω στη θέση τους να κάνω εγώ την δουλειά τους. Όταν έχουν λάθος την διεύθυνσή μου στο λογαριασμό τους και μου λένε ότι δεν μπορεί να αλλάξει γιατί έτσι είναι περασμένη στο σύστημα στα κεντρικά και βλέπω στην πίσω σελίδα που είναι ο αναλυτικός λογαριασμός και την αναφέρει σωστά τι να υποθέσω? Είπαμε Ελλάδα είμαστε αλλά έλεος πια εν έτη 2007. "Όποιος δε μπορεί να φύγει"! όπως μας έλεγαν κάποτε στην κατάταξη....
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 otenet<<<ote αλλά σύντομα θα δεν θα υπάρχει διαχωρισμός. Πολλοί, όπως και εγώ παλαιότερα, όταν σκέφτονταν τον ΟΤΕ, τους ερχόταν στο μυαλό ένας μόρτης με κοιλίτσα που έπινε μπύρες όλη την ημέρα και έβγαζε 2,3 βλάβες (σε 15 λεπτά). Αυτό έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Και πάλι το τμήμα του αστικού δικτύου είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτό που λέμε ΟΤΕ. Υπάρχει η διαχείριση οπτικών δακτυλίων, η διαχείριση των ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων, το τμήμα με ευθείες data, η πολυπλεξία που ασχολείτε με κανάλια (στρατός, ΥΠΑ), οι θαλάσσιες επικοινωνίες, το τμήμα τηλεοπτικών μεταδόσεων (πως νομίζεις βλέπουμε τα ματς κάθε Κυριακή, τα PBX, το τμήμα H/Com-H/Pac, τα dslam (που σηκώνει πολύ κουβέντα) και πολλά άλλα που δεν τα ξέρω.Αν ο ΟΤΕ ήταν τόσο κακός όσο περιγράφουν μερικοί, στα νοσοκομεία δεν θα υπήρχε τηλέφωνο, η αστυνομία δεν θα είχε ούτε σταθερά ούτε TETRA, οι επικοινωνίες του στρατού θα είχαν διαλυθεί, δεν θα σηκώνωνταν αεροπλάνα, στα Τ/Ο κανάλια δεν θα έφτανε το υλικό από τα ρεπορτάζ (ίσως το μόνο καλό ), ούτε θα είχαμε live μεταδόσεις, θα κέρδιζες το τζόκερ αν πετύχαινες το σταθερό να δουλεύει, οι πάροχοι (σε κινητή-σταθερή τηλεφ. και internet) θα είχαν αποκοπεί... Δεν μπορώ να δεχτώ όλα όσα καταλογίζουν στην εταιρία. Έχουμε πολλά ως δεδομένα, αλλά δεν θα ήθελα να δω τι θα γίνει αν αυτό αλλάξει. Φιλικά πάντα pouline. apolitos sostos.opos exo milisei kai me atoma ston ote mesa pou tous sikono to kapelo.alla exo akousei kai tis apisteutes mamakies pou den dexome.den mporo na akouo px oti to tade modem tis eterias ine xalia otan o idios o ote to poulaei kai me to diko tou brand name pano.router itan den exei simasia poios.kai alla tosa.den dexome i vlavi na klinei 10 fores kai na blepo oti den fteei o ote kai ego na mion mporo na bro pote to zeugari ston katanemiti tis polikatoikias.pote kamia mera tha balo fotia se kana kafao den xero.
louben Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ολα αυτα που προαναφερθηκαν μερικως σωστα.Νομιζω οτι δεν τιθεται ζητημα μεγεθους.Τιθεται ζητημα νοοτροπιας.Σιγουρα στον ΟΤΕ υπαρχουν αρκετοι αξιλογοι υπαλληλοι ευσυνειδητοι προθυμοι και καταρτισμενοι(ξερω αρκετους) οι οποιοι σεβονται τον καταναλωτη(εμας)και κανουν οτι μπορουν για να τον εξυπηρετησουν.Υπαρχουν ομως και αυτοι οι οποι ειναι της "παλιας" σχολης του στυλ του σαπιοκοιλια που προαναφερθηκε εισακτεοι την εποχη που στον οτε εδεναν τα σκυλια με τα λουκανικα και για να βαλεις σταθερο επρεπε να εχεις μεσον βουλευτη.Ομως οι εποχες αλλαξαν(Για να μην πουμε για μεγαλοστελεχη που γνωριζω που μπηκαν με πολιτικα μεσα και τρωνε με 7 μασελες-ευτυχως αυτα κοπηκαν) Και ο καταναλωτης δε σηκωνει την κοροιδια(το βλεπουμε καθημερινα ολοι στις δουλειες μας εκτος απο αυτους που δουλευουν στο "Βαθυ" δημοσιο).Αυτο πχ που εγιε τις μερες που περασαν(οτι δηλαδη δεν ειχαμε adsl και δεν υπηρχε καμια ενημερωση απο πουθενα) ε δε μπορει και δεν πρεπει να περναει στο ντουκου.Αν ο οτε ειχε κανει μια κοινοποιηση σε ολους οτι υπαρχει καποιο προβλημα και για καποιες μερες οι συνδεσεις θα σερνονται ολοι θα το σεβομασταν. Και κατι τελευταιο.Η απαιτουμενη συμπεριφορα που προανεφερα θεωρειται στον πολιτισμενο κοσμο δεδομενη.Εχω φιλο Αγγλο που μενει μονιμα στην Ελλαδα και τραβαγε τα μαλλια του.Αυτη η συμπεριφορα του φανηκε τοσο αδιανοητη και δικαιως.Και νομιζω οτι οποιος εχει ζησει σε σοβαρη χωρα μπορει να το πιστοποιησει. Με λιγα λογια αυτα κανουν καποιοι στον Οτε και στο τελος θα τον ξεζουμισουν οι εναλλακτικοι/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.