Kost@s Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Kalhmera paidia!! Emena edw kai kati meres paei sfera pantos sas stelnw ta shmerina apotelesmata tou speedtest TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 10/05/2007 10:55:56 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.16Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 931.34kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test Vriskomai sthn perioxh twn dikasthriwn sthn Dhmhtrakakh
kostelo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Οσοι εχετε οτενετ κατεβαζετε φυσιολογικα απο τορρεντ και γενικα πασης φυσεως p2p εδω και καμια βδομαδα :? ? Ειμαι ο μονος που ενω πιανω 70-75 απο ftp ntua και otenet και στο τορρεντ του openoffice πιανω 2 και 3 :evil:? Δε λεει να βγαλει γραμμη και στη forthnet να παρω κανα ρημαδι ντεμο να δοκιμασω.
sotstorm7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 kserei kaneis re paidia an tha erthei pote anallaktiokos sta xania?exw aganaktisei.ematha gia tin tellas alla me ratio 1/25..opote kapou 164kbps se periptosi pitarismatos(pou th ginei sigoura)
louben Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Παντως παιδια εμενα μου ηλθε επιστολη απο την ΕΕΤΤ οτι διαβιβασαν την καταγγελια μου στην ΟΤΕΝΕΤ και θα το ψαξουν.Οχι πως θα γινει κατι>Κλασσικα θα με βγαλουν τρελο(δεν υπαρχει προβλημα κτλ )αλλα λεμε.....
tzinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Your current bandwidth reading is: 948.20kbps which means you can download at 118.53 KB/sec. from our servers. auto einai to kalytero pou epiasa shmera, OMOS torrent trexei max me 30k. An kai synithos den pianei oute 10k/sec!! Exoune petsokopsei oi pousthdes ta p2p/torrents, den ekshgeitai alloios. Apo ntua.gr katebazei kanonika. An synexisei auto ante geia ote. Einai entelos malakes, den blepoun oti xanoun synexos pelates kanoun oti mporoun gia na dioksoun kai allous
louben Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ναι δεν εξηγειται αλλιως.Kai emena ta p2p σερνονται.Αρα μαλλον κατι τετοιο εχει γινει.Δεν θα ελθουν ρε γμτ οι εναλλακτικοι.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΤΕ. By the way μπορει να γινει καποιου ειδους τεστ για να δουμε αν οντως εχουν πετσοκοψει τα ρ2ρ?
kostelo Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Το ευκολοτερο τεστ που μπορεις να κανεις louben ειναι να φτιαξεις ενα demo με τη HOL απο εδω και να πας να κατεβασεις τορρεντ, που φυσικα θα σου παει κανονικα η συνδεση και οχι με 4 και 5kB. Αντε ενα καλοκαιρι υπομονη με οτενετ....
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 kapoia stigmi tha erthoun kai enalaktikoiu stin kriti.ite forthnet ite tellas ite kamia hol.
sotstorm7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 kapoia stigmi tha erthoun kai enalaktikoiu stin kriti.ite forthnet ite tellas ite kamia hol. ego pados pou diavasa sxetika me tin tellas oti tha erthei,to ratio einai 1/25 diladi 4096/25 mas kanei 164kbps.diladi xalia:cry:
danaos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Πάντως, το ξαναλέω, δεν υπάρχει μόνο με το upload πρόβλημα στα Χανιά. Εδώ και αρκετόοοοοοοοοοοοοο καιρό η 768 που έχω, έχει ξαναγίνει 384 (τι 384, μάλλον 124...). Στα email δεν απαντούν οι κύριοι, ποιούν την νήσσαν...
venejo Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ώντος σχεδόν βδομάδα τώρα κατεβάζω με 15-22k απο τα 40k συνήθως στα Δικαστήρια τώρα. Κουνουπιδιανά που ήμουν πριν 77άρια αλλά τώρα και αυτοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι οι αναβαθμίσεις του ΟΤΕ (για να δώσει τα 4 και 8mbps) έχουν τελειώσει από τις 16 του μήνα. Με τι μούτρα θα τις δώσετε τις παραπάνω ταχύτητες ρεεεεεεεεεε? Λέω τώρα εγώ!
danaos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Συμφωνώ με την απορία σου όπως και με την απορία που φαίνεται στο βλέμμα του φίλου στο avatar σου!
kifinas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Τεχνικά το να δώσεις 2Mbps με 4Mbps είναι η νύχτα με τη μέρα. Στην μία περίπτωση μιλάμε για adsl dslam που κάθονται σε ATM που κάθεται σε SDH και στην άλλη μιλάμε για adsl2+ ip dslam που επικοινωνούν σε ethernet. Οπότε εγώ δεν συμφωνώ με την απορία σου.
venejo Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Αν είναι άλλα DSLAM ακόμα χειρότερα δηλαδή. Μας έχουν κανονικά γραμμένους εμάς τους "μικρούς" συνδρομητές που αντί να βάλουν μερικά DSLAM ακόμα να μας μοιράσουν μας έχουν μαζί να στριμωχνώμαστε στο ένα της κάθε περιοχής. Μάλλον θα φταίει το σύνθημα "Προχωράμε μπροστά και δεν κοιτάμε πίσω." Μέχρι να τους "φουλάρουν" και στα adsl2 DSLAMs να κλαίνε και αυτοί μετά. Εκτός και αν περιμένουν να ζητήσουμε 4 + 8mbps οπότε αφού θα μας σκαντζάρουν τους¨"παλιούς" στα νέα dslams σου λέει δεν θα χρειαστεί να "φαρδύνουμε" τους παλιούς στα παλιά DSLAM. Είναι μια άποψη και αυτή δε λέω. Το DSLAM, του DSLAM, Ω DSLAM!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.