Προς το περιεχόμενο

otenet χανιά πρόβλημα με το upload

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως σήμερα το μεσημέρι κατάφερα και συνδέθηκα με κάπως ικανοποιητική ταχύτητα. 4-5 μέρες σέρνεται τελείως...

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ τώρα αυτή την στιγμή κατεβάζω με 30 kb/s και έχω 2mbit...την έχουν τελιώσει άραγε την αναβάθμιση γιατί αν ναι καίκαμε...

Δημοσ.

Λοιπον παιδια μια απο τα ιδια.Παλι σερνεται (χθες και σημερα)>Το ωραιο ειναι οτι σημερα με πηραν απο οτενετ για να ελεγξουν και να μου στειλουν απαντηση σε καταγγελια που ειχα κανει στην ΕΕΕΤ για την ταχυτηταπριν 3 μηνες.Μολις αρχισα να τους περιγραφω το προβλημα εξεπλαγησαν και μου ειπαν οτι αποκλειεται.

Τελος παντων μολις ελθει η απαντηση γραπτως σκοπευω να το προχωρησω αφου κραταω αρχειο με τις ταχυτητες(η σημερινη απο 1 Μβιτ )

CP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

08/05/2007 16:03:27

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 217.38Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 304.12kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

Ηθικο διδαγμα>Καντε μαζικα καταγγελια στην ΕΕΕτ μπας και αρχισει να κουνιεται τιποτα.

Οχι πως θα δουμε προκοπη αλλα λεμε.......

Δημοσ.

και εμένα με πήραν τηλ. εχθές,γιατί τους είχα πει για καθαρισμό γραμμής.τους είπα ότι το upload έφτιαξε,αλλά το download παραμένει σκ@τ@ και μου είπαν ότι αυτό είναι λόγο της αναβάθμισης που κάνουν(εδώ και 2 εβδομάδες κάνουν αναβάθμιση???)και δεν ξέρουν πότε θα τελιώσει.τι να πω...

Δημοσ.
εγώ τώρα αυτή την στιγμή κατεβάζω με 30 kb/s και έχω 2mbit...την έχουν τελιώσει άραγε την αναβάθμιση γιατί αν ναι καίκαμε...

Αίσχος πια με τον ΟΤΕ και τις υπηρεσίες του! Είναι απλά απαράδεκτο να πληρώνεις 2mbit και να κατεβάζεις με 30 kb/s. Ντροπή! (Αρκουδέηδες!)

Δημοσ.

Ορίστε και κάποιες άλλες μετρήσεις από Καποδιστρίου-Δικαστήρια,

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

09/05/2007 12:37:39

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 216.08Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 386.16kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

(Καμιά φορά τη μέρα μόνο βλέπω και κανά 400kb/s...:? )

Noise Margin (up)28 dB (down)27.2 dB (τα βράδια πάει στο 25)

Attenuation 15 dB 26.8 dB

Θεωρητική σύνδεση Forthnet 1024/256 modem Crypto f200(ξέρω δεν είναι και από τα καλύτερα) - DSLAM Τζανακάκη.Όντως πρέπει να παίζει αυτό για τις εργασίες του ΟΤΕ το βράδυ γιατί μετά τα μεσάνυχτα το κατέβασμα πέφτει γύρω στο 300kb/s και κάτω.Το κακό έχει κάνα 2μηνο τώρα και χειροτερέυει γιατί λίγο πιο παλιά ήταν καλύτερα τα πράγματα(κάτω από 800kb/s δεν είχα δεί ποτέ!!!).Πάντως πριν λίγες μέρες που μίλησα με ΟΤΕ δεν μου ανέφεραν τίποτα για αναβάθμηση...:| .Δοκίμασα και με άλλο modem αλλά και πάλι ίδιες ταχύτητες αν και δεν κατάφερα να βρω ένα που να συνδέεται με ethernet και όχι usb.Μάλλον φώς θα δούμε όταν μπουν στο παιχνίδι και τα ιδιόκτητα των άλλων στα Χανιά αλλά ως τότε...Φανταστείτε ότι τέλη Μαίου λήγει η σύνδεσή μου και λέω να πάρω της Vivodi έτσι για αλλαγή αλλά 15 μέρες για να ''καθαρίσει'' η γραμμή μου από adsl και 12 για να μου ξαναβάλει ο ΟΤΕ adsl και μετά αναμονή για διαθέσιμη πόρτα...δλδ δουλειά δεν είχε ο :twisted: ...τι να πώ.Άλλο πάλι από το-αν εξαιρέσουμε την μεγάλη αναμονή-πολύ καλό κέντρο εξυπηρέτησης της Forthnet που μόλις τους είπα το βράδυ για τη χαμηλή ταχύτητα στο κατέβασμα παρά τις καλές μετρήσεις της γραμμής μου μου είπαν ότι ο ΟΤΕ θεωρεί βλάβη ΜΟΝΟ όταν η ταχύτητα κατεβάσματος είναι στο 1/3 και κάτω της θεωρητικής(π.χ. 350kb/s και κάτω για 1024)αλλιώς δεν ασχολούνται!Και ένα τελευταίο,δε νομίζω να γίνει και τίποτα αν τους παίρνουμε συνέχεια τηλέφωνο για βλάβη εκτός κι αν έχουμε βέβαια αλλά το σωστό είναι να το δηλώνουμε στον παροχέα μας μια που πιστέυω αν ''πρήζουμε'' αυτόν θα ''πρήζει'' κι αυτός τον ΟΤΕ και έτσι κάπως θα ακουστεί το πρόβλημα όλων μας.:cry:

Δημοσ.

Εγώ πάντως και την ΟΤΕνέτ που είχα πάρει για τα ανωτέρω τηλέφωνο, μα και μου. Τι διάολο δηλ. μόνο για να δίνουν κωδικούς είναι εκεί? Άστε κάτι κουλές απαντήσεις που έχω πάρει σε απλά προβλήματα π.χ δεν κατεβάζει τίποτα τι κάνω? (το dslam ήταν καμμένο τελικά) και η απάντηση βάλτε και ξαναβάλτε τον Internet explorer! Και αν μου πείτε πως και καλά θα γινόταν αυτό την στιγμή που είναι ενσωματωμένος στο λειτουργικό θα κάτσω να με.... Εννοείτε βέβαια ότι μιλάμε για προ-ΙΕ7 εποχή. Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το κοντέρ του Getright ειναι κολήμμένο στα 27~37k από τότε που κατέβηκα από τα Κουνουπιδιανά 2 μήνες τώρα. Και άγιος ο θεός. Και σιγά που στις 16 που τελειώνουν οι αναβαθμίσεις του οτε μην πιάσουμε τα λεφτά μας. Άμα δεν μπορούνε να μας το πούνε και να μην τα δίνουνε. Δεν έχουν καταλάβει οτι τους πληρώνουμε για συγκεκριμμένες υπηρεσίες? 768 πληρώνω όχι για ISDN 128! Έλεος πια και με το 1/3 της ονομαστικής ταχ. Δηλαδή εγώ που είμαι δίπλα στο κέντρο τι φταίει? Που έχουν βάλει χιλιάδες χρήστες σε 1 κακόμοιρο DSLAM? Δικό τους φταίξιμο είναι που συνεχίζουν να βάζουν και δεν κοιτάνε να μας "σπάσουνε" σε 2 ή παραπάνω dslams. Με το τσιγκέλι όλα πια εδώ....

Δημοσ.

ι!Και ένα τελευταίο,δε νομίζω να γίνει και τίποτα αν τους παίρνουμε συνέχεια τηλέφωνο για βλάβη εκτός κι αν έχουμε βέβαια αλλά το σωστό είναι να το δηλώνουμε στον παροχέα μας μια που πιστέυω αν ''πρήζουμε'' αυτόν θα ''πρήζει'' κι αυτός τον ΟΤΕ και έτσι κάπως θα ακουστεί το πρόβλημα όλων μας.:cry:

ego poy exo connex που να παραπονεθω στον Οτε για να τα πρηξει στον οτε?

Τελος παντων με πηραβν σημερα απο τις βλαβες του οτε μια κοπελιτσα της ελεγα εγω τα δικα μου βουβα αυτη δε μιλαγε(αν και απο οτι καταλαβα δεν καταλαβαινε τι της ελεγα).Σαν να μιλουσα σε τοιχο.δε βγαζεις ακρη τι να πω?

Δημοσ.
ego poy exo connex που να παραπονεθω στον Οτε για να τα πρηξει στον οτε?

Χε χε !

Παιδιά άλλαξαν τα δεδομένα για το βράδυ που έλεγα για χειρότερες ταχύτητες.΄Εχω το Getright και κατεβάζει όλη μέρα με μέσο όρο 35 kb/s και απο τις 12:30 και μετά έχει πάει στο 47-53 kb/s:? Σιγά τα ωά!!Ερώτηση:ισχύει οτι ανάλογα με τις μετρήσεις της ποιότητας γραμμής υπάρχει και ένα ''ταβάνι'' στο τι ταχύτητα να επιλέξεις ;Δλδ αν έχεις ας πουμε μεγαλύτερη απόσταση απο το DSLAM τι να βάλεις 768 τι να βάλεις 2048 το ίδιο μεγιστο download θα έχεις. Κάπου το είχα διαβάσει αυτό...:?:Όσο αφορά το υπερφόρτωμα στο κέντρο...ξέρετε ότι σε κάποιες συμβάσεις γράφει κάτι για καταγγελία ; Αλλά όλοι περιμένουμε λες και θα μπούμε σε κάμια μαύρη λίστα.Τέσπα.Υπομονή αλλα όχι γαϊδουρινή...

Δημοσ.

oso auxanei i apostasi mionetai to margin kai auxanei to attenuation.ama auxithei para poli tote i tha sou klidosei tin grammi se mikrotero apo auto pou exeis parei i mporei na min sigxronizei.

Δημοσ.

Μάλιστα.οκ σ'ευχαριστώ pouline.Παιδιά αν κανενός καλυτερέψει η ταχύτητα download στα Χανιά ας μας πληροφορησει να ξέρουμε τί γινεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...