louben Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παντως παιδια νομιζω αυτη την φορα το προβλημα ειναι πραγματικα σοβαρο. Ολοι ανεξαιρετως οι γνωστοι μου ανεξαρτητως παροχου και περιοχης εχουν τεραστιο προβλημα.Προβληματα υπηρχαν και παλιοτερα αλλα μεμονωμενα τωρα το προβλημα ειναι καθολικο. Εγω πηρα σημερα τις βλαβες και την πληρωσε αυτη που το σηκωσε αν και εδειξε οτι δε μασαει(το ειχε ξανακουσει φαινεται το παραμυθι). Μου ειπε θα με παρουν μεσα στο σαβ/κυριακο.Χλωμο το βλεπω. Παντως συμβουλη μου ειναι παρτε ολοι και δηλωστε βλαβη.Και να τους τα πρηζετε(εγω αυριο θα ξαναπαρω).
kifinas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δεν υπάρχει καθολικό πρόβλημα. Το θέμα είναι στην Τζανακάκη και όχι όλη την ημέρα.
louben Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δεν υπάρχει καθολικό πρόβλημα. Το θέμα είναι στην Τζανακάκη και όχι όλη την ημέρα. ?????? Μα εγω ειχα τρομακτικο προβλημα και δεν πεφτω τζανακακη(Κυδωνιας).Το ιδιο και ο φιλος απο Νεροκουρου. Τελος παντων απο σημερα το πρωι παει παλι(σχεδον)κανονικα. Για να δουμε.....
mikeharitakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 re pedia egw pou menw nerokourou dipla sto mixanologiko se pio DSLAM anikw kserei kaneis na m pei?soudas?
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 kapote ixame sikosei ena arxeio pou grafei se poio dslam peftei to kathe tilefono
mikeharitakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 kapote ixame sikosei ena arxeio pou grafei se poio dslam peftei to kathe tilefono mporeis na to kaneis paste edw?
Xvipes Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 στο adslgr forum το έχουν αλλά βαριέμαι να το ψάξω πάντος σήμερα δίχνει να έχει ψίλο φτιάξει..έχω φάει μόνο ένα disconnect
imichal Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά εδώ και περίπου 2 βδομάδες συμβαίνει το εξής.... Μπορεί να κατεβάζω με μια περίπου φυσιολογική ταχύτητα .....και ξαφνικά το σύστημα γονατίζει.....Αρχίζω τα τηλεφωνήματα σε 121...1242 κλπ λέγοντας ότι βρίσκομαι περιοχή Τ.Βάρδα-Χανιά με ταχύτητα 1Μβ και συνεχεια μου λενε οτι αναβαθμίζουν το DSLAM και κάτι τέτοια.... Καλά πόσος καιρός χρειάζεται για να αναβαθμιστεί ? Θα κλείσουμε τρίμηνο ? Αυτό όμως που θεωρώ "κουφο" είναι ότι πολλές φορές (οχι πάντα) κάνω reset στο μοντεμ μου (ενα LINKSYS ασύρματο) και ως δια μαγείας γινεται ΑΝΑΣΤΑΣΗ ! Κανείς αυτό δεν μου το έχει εξηγήσει ως τώρα.... Ειναι λογικό ? Σκέφτηκα ότι μπορεί να φταιει το μοντεμ αλλά μετά απο όλα αυτα που διαβάζω μάλλον το αποκλείω....Αλλωστε τώρα και 6 μήνες που το έχω δεν μου είχε αποσυνδεθεί ποτε.....και όλα αρχισαν πριν περίπου 2 βδομάδες. Έχει κανείς καμμιά ιδέα ?
Xvipes Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 το πρόβλημα που κάνει εμένα είναι ότι το ίντερνετ κόβεται για άγνωστο χρονικό διάστημα μετά επανέρχεται πάλι για άγνωστο χρονικό διάστημα κ.ο.κ στο διάστημα που δεν έχω ίντερνετ μπορεί το μόντεμ να μην έχει πάρει i.p ή μπορεί και να έχει... αυτά...
agouraki Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 xalepa kai edw akrivos to idio provlima me to upload kai merikes fores den syndeomouna katholou
Satsok73 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τις τελευταιες εβδομαδες ο ΟΤΕ αλλαζει μαζικα τον εξοπλισμο του προκειμενου να προσφερει υπηρεσιες ADSL 2+ εξ'ου και οι ανακοινωσεις οτι τελη μαιου θα προσφερει και 2 νεες ταχυτητες . Το φοβερο ειναι οτι εχει ανακοινωσει οτι οι εργασιες θα γινονται 12 το βραδυ με 6 το πρωι για να ελαχιστοποιησουν την αναστατωση (το πιστευει κανεις αυτο?). Οι χαμηλες ταχυτητες παντως προβλεπω να εχουν πολυ μελλον ακομα ...
Satsok73 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 apaisiodoxe.....giati to les auto ? Ο.Τ.Ε. = Ουτε Τηλεφωνο Εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.