keysmith Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2002 Telika stin pinacle to filment crack paizei.<p>An nai poso kala.<p>Euxaristw.
shumi_m Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Η Pinnacle PCTV PRO παίζει. Το πόσο καλά εξαρτάται από κεραία,σήμα,πόσα μέτρα καλώδια εχεις κ.λ.π Με ενισχυτή κεραίας και καλωδίου μαζί δουλεύει άπσογα
nino Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Εγω ειχα την Winfast2000 και σε full screan επαιζε τελεια. H Pinnacle PCTV pro εμφανιζει σε full screan τελεια ποιοτητα εικονας?
accrual Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Όσο και αν έψαξα στα fora δεν βρήκα ποιές ειναι οι διαφορές στην Pinnacle PCTV και την Pro. Ξέρει κάποιος ποια αξίζει περισσότερο τα λεφτά της; Τις έχει δουλεψει κανείς με winXP;
zaxoys Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Η διαφορά τους είναι οτι η Pro είναι στερεοφωνική ενώ η απλή όχι καθώς και ότι η Pro έχει και ραδιοφωνικό δέκτη ,Μάλλον η Pro έχει και μεγαλύτερο τηλεχειρηστήριο αλλά δεν είμαι σίγουρος .Πάντως από θέμα εικόνας είναι πανομοιότυπες ,όπως & από θέμα software ,xp δεν έχω αλλά από οτι έχω διαβάσει στο forum της pinnacle (στον usa server )δουλεύει μια χαρά με τους drivers των 2000 & έχει και ένα upgrade .Αν και τέλος Ιαν. είχαν ανακοινώσει οτι θα βγάλουν καινούργιους drivers WDM ειδικά για XP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.