Προς το περιεχόμενο

Αγορά TV/Radio Card

MMII

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia se olous,<p>Newbie sto forum...

Endiaferomai na agorasw TV karta gia to PC mou i kai radiofwnou akoma kalitera. Kanontas mia volta sta magazia den katafera na mathw polla alla oute kai na dw kapoia na doulevei stin praxi...<p>Tha ithela na xekatharisw apo tin arxi oti kanontas search sto forum den vrika kapoio thema prosfato pou na me kaliptei. Gia auto xekinaw neo topic.<p>Tha ithela tin empeiria sas sta parakatw themata:<p>1. Poiotita eikonas kai ixou. Full screen ginetai? Enas pwlitis mou eipe oti tha einai kaliteri apo TV. shocked.gif" border="0

2. Filmnet. Ti simvainei simera? To chip to exoun oles? Ixos iparxei? Poio prog proteinete?

3. Euxristia. Remote Control, Kanalia, Statherotita. Doulevoun kai me WinXP xwris provlima?<p>Genika kathe simvouli tha itan dekti. <p>Elpizw na min kourasa.<p>Filika,

2002

Δημοσ.

Proteinw Pinnacle Studio PCTV Pro.<p>"1. Poiotita eikonas kai ixou. Full screen ginetai? Enas pwlitis mou eipe oti tha einai kaliteri apo TV."<p>Fysika ginetai full screen. Gia mena einai h deyterh kalyterh poiothta eikonas pou exw dei meta apo to tv tuner ths prwhn kartas grafikwn mou ATI All In Wonder 128.

Twra to kalytera apo TV opws to dei kaneis.. H TV den exei analysh, opote ta psegadia den fenontai. Ama pas na deis TV kolhmenos panw stin othoni opws me to PC, se 10 lepta tha se exei piasei ponokefalos(logw twn 50Hz) kai tha vlepeis kai tis mayres grammes ka8ws sarwnoun tin thleorash.

Sthn othoni parakoloutheis anetotata apo konta me poly kalh poiothta, ki an apomakryntheis sou fenetai apsogo.<p>"2. Filmnet. Ti simvainei simera? To chip to exoun oles? Ixos iparxei? Poio prog proteinete?"<p>Gnwmh mou na mh 8eteis ws krithrio ths agoras sou thn dynatothta gia filmnet. Kai aytes pou to chip tous einai "symvato" me to programmati, h eikona paei pera dwthe, prepei na thn kynhgas, antistrefetai h polikothta ths, kai hxo fysika den exeis.<p>"3. Euxristia. Remote Control, Kanalia, Statherotita. Doulevoun kai me WinXP xwris provlima?"<p>Exei remote control, doulevei apsoga, apo eyxrhstia allo tipota, omorfo programmataki, kai se XP doulevei apsoga.<p>Sxetika me to radio tuner, ki ayto poly eyxrhsto kai akougetai mia xara.<p>

Hmoun katoxos kai mias Hauppauge enan kairo, h opoia se 3 pc pou thn evala den katafera na thn kanw na doulepsei swsta.. Oso gia thn poiothta, de me enthousiase. Phge pisw kai phra thn parapanw Pinnacle smile.gif" border="0 <p>Ayta smile.gif" border="0<p>[ 04-01-2002: Message edited by: NeTeD ]</p>

Δημοσ.

ama thes gia filmnet leadtek Winfast tv 2000

h eikona statheropoihtai teleia kai sto supersport pianei tis perisoteres fores teleia kai tis allages polikothtas

episis exei radio teletext kai remote

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by dark:

<strong>ama thes gia filmnet leadtek Winfast tv 2000

</strong><hr></blockquote>Einai poly kalh karta kai arketa fthnh 24.000drx telikh sthn Microchip alla den paizei se WinXP. mad.gif" border="0

Gia thn Hauppauge Win TV Primio ti gnwmh exete??? Tha eperna thn Pinnacle Pc TV pro alla den diathetw tosa lefta gia TV Tuner!!! wink.gif" border="0<p>[ 05-01-2002: Message edited by: looperx ]</p>

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by bundy:

<strong>nomizw oti h winfast exei drivers gia win 2000

toys exeis dokimasei sta xp kai den paizoun?</strong><hr></blockquote>Den doulevoun!!! Ase pou exei na bgalei drivers h leadtek apo ton iounio!!!! Genika thn exei psilogrammenh thn karta!!!<p> mad.gif" border="0

Δημοσ.

Re paides... mias kai egw endiaferomai gia tv card, poia i gnwmi sas gia tin Pixelview Play TV Pro?? Kanei molis 23700, kai exei to Bt878, radio, remote control, video in, ktl. Tin exei dei kaneis se leitourgia?? Aksizei?? Ap'oti eida exei pio polla features apo tin Pinnacle Studio PCTV Rave pou exei tin idia timi.

Δημοσ.

Pinnacle Studio PCTV Pro.

thn exw edw kai 6-8 mhnes kai eimai entelws efxarhsthmenos mono pou onwts drivers gia xp dne xrhsimopoiw alla xrhsimopoiw tous frivers gia win2000 kai pali einai teleia smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...