Byzantinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Παιδιά, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, μόνο τηλεφωνία χωρίς internet, που να προσφέρει κάποια εταιρία και με δυνατότητα να φύγεις τελίος από τον ΟΤΕ? Με λίγα λόγια θέλω 2play σε ιδιόκτυτο δίκτυο αλλά χωρίς internet. Ευχαριστώ
thanocaster Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Νομίζω ότι σε όποιον πάροχο και να μιλήσεις μπορείς να τους πεις να σου ετοιμάσουν μια προσφορά γι αυτό που ζητάς.
kostassid Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 τελλας για εμενα, με 26,90 νομιζω δωρεαν αστικες υπεραστικες, χωρις παγιο χρεωσης
Byzantinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 τελλας για εμενα, με 26,90 νομιζω δωρεαν αστικες υπεραστικες, χωρις παγιο χρεωσης Με αυτό στην tellas φεύγεις τελείος από τον ΟΤΕ? Πληρώνεις 26,90 τον μήνα και τέλος? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
kostassid Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ναι, ετσι ειναι, εχω βαλει και εγω αλλα και με ιντερνετ στα 26,95, το θεμα ειναι σε ποια περιοχη εισαι και αν υπαρχει διαθεση...χωρις να κανω διαφημιση 13800 παιρνεις και αφου περιμενεις κανα 20 λεπτο σε γραμμη σε συνδεουν και μιλας και ρωτας τα παντα...κρυφες χρεωσεις ΔΕΝ εχουν, στο λεω εκ πειρας
bchris Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Πριν κανεις καποια κινηση προς Trellas μερια, θα σε συμβουλευα να κανεις κι ενα search (στο παρον forum, στο adslgr, klp) για την εν λογω "εταιρεια" να δεις και καμμια γνωμμη παραπανω...
kage Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 τα προβληματα προκυπτουν στο θεμα ιντερνετ...στο θεμα τηλ.ειναι πιο απλα. γνωστος εκανε στην τελλας κ για τα 2,για το τηλ. συνδεθηκε μεσα σε μια βδομαδα αλλα το ινετ ηρθε μετα απο μηνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.