xristos1908 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά! Έχω εδώ και 1.5 χρόνο ένα Multirama Laptop και ξαφνικά, ενώ λειτουργούσε, η οθόνη του έγινε μαύρη, με αποτέλεσμα να βλέπω απειροελάχιστα και μόνο όταν είμαι σε πολύ κοντινή απόσταση από την οθόνη...Το είχε ξαναπάθει αλλά έκανα ένα standby και μετά ήταν μια χαρά...Τώρα παραμένει έτσι όσα restart και να έχω κάνει....Σημειωτέον, έχω dsl και για 3 βδομάδες περίπου το έχω ανοιχτό συνέχεια για download εκτός από μερικές μέρες "ξεκούρασης".... Πήρα τηλ. τη Multirama και μου είπαν ότι μάλλον έχει χαλάσει ο inverter - ο οποίος δεν ξέρω τι κάνει!! - και ότι πρέπει να τους το πάω.... Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο???
furious99 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 O inverter einai kyklwma ths o8onhs...Den einai diko sou sfalma... Eisai se eggyhsh?
xristos1908 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μου είπαν κατά 90% από το τηλέφωνο....Θα τους το πάω σήμερα....Ελπίζω να μην πληρώσω τίποτα!! Πάντως μου φαίνεται περίεργο....σαν να "κάηκε" η οθόνη από την πολλή χρήση....
21century Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Να απαιτησεις την αλλαγη του και φυσικα εισαι σε εγγυηση αφου υποτιθεται οτι στα προιοντα τους δινουν 2 χρονακια...
xristos1908 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ναι ευτυχώς μου είπαν ότι είμαι μέσα στην εγγύηση και θα πληρώσω μόνο 30 Ε την εργασία επειδή αυτή είναι δωρεάν μόνο τον 1ο χρόνο....Το "κακό" είναι ότι θα το έχω σε 1 βδομάδα...Πάντως ήταν πολύ εξυπηρετικός ο κύριος....μπράβο του...γιατί οι περισσότεροι είναι άντε γεια!!! Ευχαριστώ πολύ!!! -Μου είπαν ότι κατά 99% είναι πρόβλημα του inverter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.