Προς το περιεχόμενο

Multirama Laptop - Μαύρη Οθόνη

xristos1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω εδώ και 1.5 χρόνο ένα Multirama Laptop και ξαφνικά, ενώ λειτουργούσε, η οθόνη του έγινε μαύρη, με αποτέλεσμα να βλέπω απειροελάχιστα και μόνο όταν είμαι σε πολύ κοντινή απόσταση από την οθόνη...Το είχε ξαναπάθει αλλά έκανα ένα standby και μετά ήταν μια χαρά...Τώρα παραμένει έτσι όσα restart και να έχω κάνει....Σημειωτέον, έχω dsl και για 3 βδομάδες περίπου το έχω ανοιχτό συνέχεια για download εκτός από μερικές μέρες "ξεκούρασης"....

Πήρα τηλ. τη Multirama και μου είπαν ότι μάλλον έχει χαλάσει ο inverter - ο οποίος δεν ξέρω τι κάνει!! - και ότι πρέπει να τους το πάω....

Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο???

Δημοσ.

Μου είπαν κατά 90% από το τηλέφωνο....Θα τους το πάω σήμερα....Ελπίζω να μην πληρώσω τίποτα!!

Πάντως μου φαίνεται περίεργο....σαν να "κάηκε" η οθόνη από την πολλή χρήση....

Δημοσ.

Να απαιτησεις την αλλαγη του και φυσικα εισαι σε εγγυηση αφου υποτιθεται οτι στα προιοντα τους δινουν 2 χρονακια...

Δημοσ.

Ναι ευτυχώς μου είπαν ότι είμαι μέσα στην εγγύηση και θα πληρώσω μόνο 30 Ε την εργασία επειδή αυτή είναι δωρεάν μόνο τον 1ο χρόνο....Το "κακό" είναι ότι θα το έχω σε 1 βδομάδα...Πάντως ήταν πολύ εξυπηρετικός ο κύριος....μπράβο του...γιατί οι περισσότεροι είναι άντε γεια!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

-Μου είπαν ότι κατά 99% είναι πρόβλημα του inverter.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...