Georgio4ever Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Παιδια, αυριο θα παρω επιτελους και ενα 360 που θελω εδω και μηνες και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο παιχνιδι (RPG αν υπαρχει γιατι μισω racing, sport) και δε θα ηθελα να παρω για πρωτο παιχνιδι FPS. Το Gears Of War δεν ειναι FPS? Γιατι σε μια σελιδα ελεγε Third Person Shooter και μπερδευτηκα! Thanks εκ των προτερων!
GabrielConnor Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Είναι third person shooter, δηλαδή βλέπεις τον χαρακτήρα σου. Δυτικού τύπου RPG πάρε Oblivion, ανατολικού τύπου Enchanted Arms. Και please, please πάρε Gears Of War επειγόντως.
Georgio4ever Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Επειδη ΜΙΣΩ το Oblivion θα παρω το Enchanted Arms το οποιο δεν εχει καλα γραφικα απο οτι εμαθα αλλα ουτως η αλλως η τηλεοραση ειναι αθλια (14") αρα οτι παιχνιδι κ να παρω το ιδιο θα μου φαινεται! Thanks παντως!
EKTELESTES Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Καλά ρε θεότρελε, θα δώσεις τόσα λεφτά να παίξεις σε 14αρα οθόνη ??? :lol: Σοβαρέψουυυυυυ.
Georgio4ever Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Καλά ρε θεότρελε, θα δώσεις τόσα λεφτά να παίξεις σε 14αρα οθόνη ??? :lol: Σοβαρέψουυυυυυ. Και που να ακουσεις και αυτο... πηρα PS3 τελικα! Δε με νοιαζει τοσο η ποιοτητα των γραφικων, απλα θελω να παιξω καποια games!
GabrielConnor Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Θες να παίξεις games και πήρες PS3? Καλό και αυτό!!!:D:D
Daredevil Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 360+ps3 pane setaki me HD tv aloiws den leei.
Georgio4ever Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Γιατι ρε παιδια? Δηλαδη DMC4, MGS4, RE5, FF13 δεν παιζουν χωρις HDTV?
GabrielConnor Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Γιατι ρε παιδια? Δηλαδη DMC4, MGS4, RE5, FF13 δεν παιζουν χωρις HDTV? Παίζουν αλλά δεν είναι το ίδιο. Για την ακρίβεια είναι η μέρα με την νύχτα. Και FYI τα DMC4 και RE5 βγαίνουν και για Xbox 360. Ρώτα άλλη φορά. (και τα MGS και FF στον δρόμο είναι )
Daredevil Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 bre 8a paizoun alla se 14 SDtv 3es pws 8a fainonte???
Georgio4ever Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Sorry παιζω Resistance και μπορει να μην εχει καλη αναλυση αλλα τα textures, effects, κλπ κλπ φαινονται κ κανουν τη διαφορα! Δε λεω πως δεν ειναι πολυ χειροτερο σε αυτη την TV αλλα ηθελα και μια αλλη κονσολα εκτος του Wii και αφου ο πατερας μου ηθελε να σκασει τοσα λεφτα για PS3 γιατι μονο αυτη τη κονσολα ξερει κ εμπιστευεται δε με νοιαζει καθολου! Gabriel ξερω για τα παιχνιδια που θα βγουν και στο 360 δε χρειαζομαι καποιον να μου τα πει. Απλα οπως προειπα αφου δε τα εδωσα εγω τα λεφτα ποσος με ενδιαφερει.
Daredevil Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Sorry παιζω Resistance και μπορει να μην εχει καλη αναλυση αλλα τα textures, effects, κλπ κλπ φαινονται κ κανουν τη διαφορα! Δε λεω πως δεν ειναι πολυ χειροτερο σε αυτη την TV αλλα ηθελα και μια αλλη κονσολα εκτος του Wii και αφου ο πατερας μου ηθελε να σκασει τοσα λεφτα για PS3 γιατι μονο αυτη τη κονσολα ξερει κ εμπιστευεται δε με νοιαζει καθολου!e pes ston patera sou loipon na ta skasei kai gia HD, gia na oloklhrw8ei to setaki. An deis fysika to Resistance se >32"HD 8a katalabeis ti xaneis
GabrielConnor Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Sorry παιζω Resistance και μπορει να μην εχει καλη αναλυση αλλα τα textures, effects, κλπ κλπ φαινονται κ κανουν τη διαφορα! Δε λεω πως δεν ειναι πολυ χειροτερο σε αυτη την TV αλλα ηθελα και μια αλλη κονσολα εκτος του Wii και αφου ο πατερας μου ηθελε να σκασει τοσα λεφτα για PS3 γιατι μονο αυτη τη κονσολα ξερει κ εμπιστευεται δε με νοιαζει καθολου! Gabriel ξερω για τα παιχνιδια που θα βγουν και στο 360 δε χρειαζομαι καποιον να μου τα πει. Απλα οπως προειπα αφου δε τα εδωσα εγω τα λεφτα ποσος με ενδιαφερει. Γιατί θα μπορούσες να δώσεις 400 Ευρώ και τα άλλα 260 να τα πάρεις ένα Wide monitor 20΄΄ και να είσαι άρχοντας και όχι να παίζεις σε 14'' standard definition tv. Πως βλέπεις την λεπτομέρεια στα textures; σε 480ι στις 14''; Και το ξαναλέω. Για παιχνίδια το Xbox360 είναι μονόδρομος.
MiltoZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Βρε αφήστε το παιδί να χαρεί την ψη.. την κονσόλα του ακόμα δε την πήρε!
GabrielConnor Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δεν του είπε κανείς να μην την χαρεί. Κουβέντα κάνουμε Forum δεν είμαστε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.