Dr_73 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Είχα δει review για την PS2 έκδοση και είχα πάθει πλάκα. Θα αγόραζα PS2 μόνο γι'αυτό. Βγήκε όμως και για PC τελικά. Τρέχει σε παράθυρο και είναι ... ιαπωνική έκδοση στα ιαπωνέζικα, οπότε το install θέλει λίγο τύχη! Στάθηκε αδύνατο να το κάνω να παίξει με gamepad. Θα ψάξω να βρω κάποια ερμηνεία των ιαπωνικών ! Ψάξτε το όσοι είστε πιστοί των κλασσικών shoot-em-up και φανατικοί του παλιού Raiden.
activex Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 auto den einai ena klasiko aeroplanaki? kalo den lew. alla mipos yparxi apo kairo kai sta mame?
Dr_73 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 auto den einai ena klasiko aeroplanaki? kalo den lew. alla mipos yparxi apo kairo kai sta mame? Στο MAME υπάρχουν τα Raiden I & II. Raiden III δεν γνωρίζω να βγήκε ποτέ σε arcede, κατά συνέπεια απίθανο να βγήκε σε MAME.
hexenlord Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ela re file gia afta zoume,pes mas pou to vrikes.Sto thio den ehi tpt By the way eho ta 2 shigikami no Shiro stin pc ekdosi opios endiaferete.
Dr_73 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ela re file gia afta zoume,pes mas pou to vrikes.Sto thio den ehi tpt Μα τι λες τώρα; Κι εμένα ο ... νονός μου μου το έφερε ... Την Ιαπωνική έκδοση ... Είναι ... ναυτικός ο νονός μου !!!!!! Δεν σας το έχω πει;
hexenlord Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 pou re doctor 73?Stous 3 megalous thious mou den iparhi.Gia stile kana pm
Nemo Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 To demo =>> http://raiden.mossjp.co.jp/pc/images/pc_demo.zip
stefan123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 πριν λιγο το τελειωσα και γω(στο very easy fysika)... Tρελλο game και για μας τους παλιους ειναι must... Προτεινετε ανεπιφυλακτα...
poihths Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 mou to esteile k mena o theios alla distixws den exei to vasiko sistatiko gia na paixei k mou zitaei na valw cd opoios tha mporuse na me voithisei tha imun ypoxreos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.