Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με απλό ασύρματο δίκτυο

Mimmo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έψαξα όλα τα topics εδώ μπας και μπορέσω να βρώ λύση, αλλά δεν βρήκα οπότε άνοιξα ένα νέο.

Θέλω να στήσω ένα απλό wlan μεταξύ δύο desktop pcs, έχω πάρει δύο ίδιες κάρτες ασύρματου δικτύου "NETGEAR WG311v3 802.11g Wireless PCI Adapter"

τις έχω εγκαταστήσει, και το σαφάρι ξεκινά. Κατ'αρχήν απεγκατέστησα τα προγραμματάκια που είχαν στα cd οι κάρτες γιατί απ'ότι άκουσα ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα. Κράτησα μόνο τα drivers. Στο pc που θα δίνει internet στον άλλο υπολογιστή δημιούργησα μια τοπική ασύρματη σύνδεση, και στον άλλο υπολογιστή προσπάθησα να συνδεθώ στο SSID που έχω στην σύνδεση του πρώτου. Όρισα ips, ο 2ος υπολογιστής "είδε" την τοπική σύνδεση του 1ου, και οι δύο λένε ότι έχουν συνδεθεί , (δηλαδή στο παράθυρο "Προβολή διαθέσιμων ασύρματων δικτύων" όταν επιλέγω την τοπική σύνδεση, το κουμπάκι κάτω δεξιά γράφει "Αποσύνδεση") , αλλά πάνω στην σύνδεση γράφει "Δεν συνδέθηκε"... Το εικονάκι του ασύρματου δικτύου στην γραμμή εργασιών είναι με "x". Επίσης δοκίμασα να κάνω ping με run, και στον 2ο υπολογιστή μου γράφει πως δεν μπορεί να συνδεθεί στο άλλο pc, και στο 1ο pc μου γράφει πως εξαντλήθηκε το χρονικό όριο της αίτησης.

Στο 1ο pc που μπαίνει και στο internet, έχω Norton atnivirus+firewall, αλλά δεν δοκίμασα να το απενεργοποιήσω, αφού έτσι και να δουλέψει θα είναι άχρηστο αφού θα είναι εκτεθημένα τα pcs.

Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Λοιπόν,

Παρατήρησα ακόμη 2 πράγματα.

α) Απενεργοποίησα το firewall και βρήκα δίκτυο, αλλά το δίκτυο συνδέεται και αποσυνδέεται μόνο του κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

β) Όταν πατάω το κουμπάκι για σύνδεση και μου ζητάει κωδικό, ενώ έχω βάλει 5ψήφιο κωδικό, μου εμφανίζει έτοιμο γραμμένο κωδικό (με τις τελίτσες φυσικά) 8ψήφιο. Γιατί γίνεται αυτό?

Δημοσ.

ksanavale ta programatakia apto cd (ftiaxtikan gia na doulevoun me tis kartes....ta vgazeis mono an sou parousiasei provlima..oxi epeidh kapoioi to eipane) kai tsekare online an uparxoun updated drivers kai software...

oso gia to deftero pou rwtas... etsi einai to password field... gia max security dld an evazes ena 3psifio kai edeixne 3 tote o allos tha iksere oti exeis 3psifio password....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...