Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν δημοσίευση αγγελιών online

stratosb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρακάτω site είναι μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί το μονοπώλιο των υπηρεσιών, όπως η Χρυσή Ευκαιρία, για δημοσίευση αγγελιών online.

http://polydefkis.s42.eatj.com/Aggelies

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για κάθε Έλληνα χρήστη του internet. Μπορείτε να βάλετε την αγγελία σας online και να κάνετε αναζήτηση των υπάρχοντων αγγελιών χωρίς κόστος.

Στηρίξτε αυτή την προσπάθεια διαδίδοντας τα νέα σε όσους περισσότερους μπορείτε, ώστε η αυτή η δωρεάν υπηρεσία να γίνει η πρώτη επιλογή των περισσοτέρων Ελλήνων χρηστών του internet.

Σας ευχαριστώ,

stratosb

Δημοσ.
Το παρακάτω site είναι μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί το μονοπώλιο των υπηρεσιών, όπως η Χρυσή Ευκαιρία, για δημοσίευση αγγελιών online.

http://polydefkis.s42.eatj.com/Aggelies

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για κάθε Έλληνα χρήστη του internet. Μπορείτε να βάλετε την αγγελία σας online και να κάνετε αναζήτηση των υπάρχοντων αγγελιών χωρίς κόστος.

Στηρίξτε αυτή την προσπάθεια διαδίδοντας τα νέα σε όσους περισσότερους μπορείτε, ώστε η αυτή η δωρεάν υπηρεσία να γίνει η πρώτη επιλογή των περισσοτέρων Ελλήνων χρηστών του internet.

Σας ευχαριστώ,

stratosb

Καταρχήν, καλή επιτυχία....

Εν συντομία, 2 σχόλια / προτάσεις / παρατηρήσεις

1. Το όνομα θα πρέπει να μετατραπεί σε κάτι ΠΟΛΥ πιο εύκολο και ευκολο-μνημόνευτο

2. Το site καλό θα ήταν να λειτουργεί.. μιας και μια το φέρνει και μια όχι...

και να γίνει αρκετά ταχύτερο..

Φιλικά,

Δημοσ.

Κι απο μένα ότι καλύτερο.Να κάνω όμως μερικές παρατηρήσεις φυσικά καλοπροαίρετα:

α)Νομίζω ότι χρειάζεται ένα ευκολότερο domain name για να το θυμάται ο κόσμος αλλά και βλέποντας το να καταλαβαίνει περι τίνος πρόκειται.

β)Χρειάζεται καλύτερο design,όχι ότι είναι άσχημο,αλλά για τέτοια είδους site χρειάζεται κάτι το οποίο να δείχνει σε πιο επαγγελματικό.

γ)Η χρυση ευκαιρεία έγινε μονοπόλειο επειδή έβρίσκες πάντα αυτό που έψαχνες :)

Δημοσ.

ή αγγελιες.gr

οπως κ να χει ολα τα μικρα site k αγνωστα δεν εχουν πια τυχη σε αυτα π πρωτοβγηκαν.βλεπε φλεαμαρκετ π γινε εμαρκετ κ σαν εφημεριδα xe.gr

οι νεες αγγελιες δεν νομιζω να εχουν σιτε.

Δημοσ.

καλημέρα,

μερικές παρατηρήσεις καλοπροαίρετες πάντα που πιστεύω πώς θα σε βοηθήσουν,

1) το site σου για να έχει τύχη χρειάζεται πολή καλή δουλειά ακόμα,

2) σχεδίαση

3) χρώματα,

4) παρουσίαση περιεχομένου,

5) ταχύτητα

τώρα όσον αφορά τον φίλο igloo, μου έχει κάνει εντύπωση που "ποστάρει" συνεχώς για το site του, διαφημίζοντας αγγελίες πανελλήνια, έχει κανείς την εντύπωση πώς τα άλλα site (όπως του φύλλου που σχολιάζουμε) είναι τοπικά π.χ για το μαρούσι ή τη νίκαια, επίσης καλό θα ήταν από ο,τι έχω δεί να σκεφθείς και εσύ μήπως οι παρατηρήσεις που έχουν κάνει τα μέλη, έχουν εφαρμογή και στο δικό σου site.

Δημοσ.

Φιλε reverse,μου κάνει εντύπωση που διαμαρτύρεσαι για τα ποσταρίσματά μου και εσύ κάνεις τα ίδια. Πλάκα έχει

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να μην προχωρήσει/συνεχίσει κανείς από τους 2 σας το spamming πάντος.

Stratosb ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

/sc

Δημοσ.

εγώ νομίζω ότι μερικά "μικρά" site μπορούν να σταθούν. Παράδειγμα το site μου http://www.24net.gr χωρίς διαφήμιση ή οτιδήποτε άλλο έχει καταφέρει να έχει 3100 χρήστε εγγεγραμένους, 2000 αγγελίες και ικανοποιητικό αριθμό επισκέψεων. Αν κρίνω και απο κάποια μηνύματα και mail κάνει καλά την δουλειά του και έχει εξυπηρετήσει αρκετό κόσμο. Αυτό που εγώ ξεκίνησα με σκοπό να μάθω μερικά πράγματα έχει εξελιχθεί σε κάτι χρήσιμο και αποδοτικό. Για το λόγο αυτό συνεχίζω......κάποια στιγμή ίσως το εκμεταλευτώ και εμπορικά.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

http://www.gratisjsp.org/Aggelies

Μπορείτε να βάλετε το Link στο site σας;

Σας ευχαριστώ,

stratosb

• 9 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...