stratakisggiioo Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, και απο μένα. Έχω πάρει το Powerball εδώ και περίπου 1 χρόνο για επαγγελματική έρευνα (είμαι Φυσικοθεραπευτής) και διαπίστωσα ότι στηρίζετε σε μία τεχνική Φυσικοθεραπείας (Pnf - τύπου Ρυθμική σταθεροποίηση). Σε γενικές γραμμές είναι για αποκατάσταση πονεμένων αρθρώσεων στο χέρι όπως καρπός, δάκτυλα, αγκώνες και ώμους φυσικά σε χρόνιους και ελεγχόμενους πόνους (π.χ. δε θα πονάει το χέρι και θα κάνεις γυμναστική εκείνη τη στιγμή, γιατί θα κάνεις κακό, αλλά προλυπτικά όταν ο πόνος έχει ελαττωθεί ή φύγει, εκείνη την περίοδο τότε θα βελτιώσει πολύ την κατάσταση το Powerball). Τέλος, διαπίστωσα ότι σε μεγάλες στροφές 11000+ υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού και κυρίως σε άτομα που κάνουν έντονη σωματική άσκηση με τα χέρια τους (εγώ π.χ. τραυματίστηκα μία μέρα που προσπαθούσα να ανεβάσω στροφές πάνω από 13500) Σας συνιστώ να το αγοράσετε αλλά όχι για διαγωνισμό στροφών αλλά για χαλάρωση, γυμναστική ελαφριού τύπου και αποκατάσταση. Τέλος υπάρχουν πολλές περιπτώσεις νέων (όπως εδώ π.χ.) που έχουν αστάθεια στον καρπό (όπως κάποιος που ανέφερε πόνο παίζοντας κιθάρα) που δεν το γνωρίζουν και ούτε θα το καταλάβουν ποτέ παρά μόνο αν το παρακάνουν απότομα. Οπότε όσοι το αγοράσετε βάλτε όριο τις δύο πρώτες εβδομάδες τις 9 με 10 χιλιάδες στροφές προκειμένουν να αρχίσουν οι αρθρώσεις να γυμνάζονται και μετά δώστε τα όλα!!! ps. στο ebay κοιτάξατε για τιμή??? http://cgi.ebay.co.uk/NSD-PowerBall-250Hz-Pro-Amber-inc-Digital-Counter-/130313904968?cmd=ViewItem&pt=UK_Sporting_Goods_Exercise_Fitness_Fitness_Accessories_ET&hash=item1e57506348 21€ περίπου μαζί με το κοντέρ. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2010 από stratakisggiioo
Cool-processor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Φαινεται γελίο αλλά άμα ανέβει κάποιος στις 7.000-8.000 στροφες μιλάμε θέλει πραγματικά δύναμη για να το κρατήσεις... Δειτε τον Άκη όταν ανεβαίνει στο τέλος στις 16.000 σαν νευρόσπαστο κάνει... Εγώ αν θυμάμαι καλά είχα πετύχει κάποια στιγμή 11.000 στροφές... Παραπάνω δεν γινόταν.... το "νευροσπαστο" ειναι η μόνη τεχνική για να αυξηθούν οι στροφές μετά τις 14 χιλιάδες.Η ολη τεχνική λέγεται pulsing. Ορίστε τα σκορ μου δείτε και τα σχόλια από τους 10 top powerballers του κόσμου,μιλάω με τον ακη στο fb και εχει μείνει αναβδος με τα σκορ μου..απλά σκεφτειτε το.. http://www.powerballs.com/forum/showthread.php?t=6480 Και δεν ειναι κοντέρ,ειναι counter. ---------- Προσθήκη στις 17:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ---------- Δεν κάνουμε κανένα τουρνουά να φάτε σκόνη?Ειμαι 1ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ με την μεγαλύτερη αντοχή σε 30's kai 90's...95% της τελικής μου συνολικά στα 30 δευτ και 91 στα 90sec...αν δεν πιστευετε απλά δείτε το θέμα μου που πόσταρα παραπάνω.
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Bump γιατί; Να είχες ποστάρει κάποια απορία/πρόβλημα στο οποίο περίμενες απάντηση, άντε, πάει κι έρχεται. Τώρα όμως... ;
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω γνωμες μιας και σκεφτομαι μηπως το παρω...αξιζει σαν αγορα? Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα