Προς το περιεχόμενο

Powerball

ichigo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα στον Παπασωτηρίου στη Στουρνάρη χτες πολλές Signature series.

Είχα ήδη παραγγείλει από το powerballs.com (γιατί έχει lifetime guarantee)...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγω εχω παρει ενα απλο χωρις μετρητη και εχω σκασει γιατι δεν εχω ιδεα ποσες στροφες εχω κανει ρεκορ...

Περιπου ποσες στροφες εχει οταν αρχιζει να σφυριζει σαν μινι-τουρμπνα??

Δημοσ.
εγω εχω παρει ενα απλο χωρις μετρητη και εχω σκασει γιατι δεν εχω ιδεα ποσες στροφες εχω κανει ρεκορ...

Περιπου ποσες στροφες εχει οταν αρχιζει να σφυριζει σαν μινι-τουρμπνα??

γύρω στις 4000 περιπου. την εκδοση scream εχεις; εκεινο που εχει 8 τρυπες στην εσωτερική μπαλα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος μερικά powerballs λειτουργούν σε διαφορετικά Hertz (εχώ δει σε 250Hz και 350Hz) , ξέρετε μήπως ποια είναι η διαφορά; Σκέφτομαι να πάρω αυτές τις μέρες.

Thx

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, θα ήταν εύκολο να μας πείτε εσείς που το αγοράσατε αν τελικά αξίζει να πληρώσεις για ένα powerball; Ή μήπως μετά από λίγες μέρες το πετάς σε μια γωνιά και μένει ξεχασμένο;

Powerball - Πληροφορίες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το powerball συγκεκριμένα σκέφτομαι να αγοράσω το

NSD Neon Green PowerBall PRO Gyro. Γνωρίζει κανείς που ασχολείται αν συμφέρει η αγορά από έξω; βλέπω τιμές 23€ με την αποστολή για uk και Ελλάδα 36-39€. Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη για μαγαζί βρήκα και αυτό μέσω ebay αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει την αυθεντική powerball.

http://shop.ebay.com/items/__POWERBALL-GREEN-NEON-PRO?LH_IncludeSIF=1&LH_AvailTo=1&_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&_sc=1&_sop=15&_trksid=p3286.c0.m14&_stpos=&_fcid=80&gbr=1

Δημοσ.

φιλε το παιχνιδακι τα σπαει, θα σε συμβουλευα να πας στο ποιο φθηνο αλλα να εχει πανω ψηφιακο μετρητη. Εμεις βεβαια με ενα φιλο μου πηραμε αυτο με τα 40 ευροπουλα και τωρα χανει στροφες, δεν ξερω γιατι...!!!!!

Και να φανταστεις το φτασαμε 13.000....!!!!!

Δημοσ.

σε ευχαριστώ mchrisober για την άμεση απάντηση απλά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά στην τιμή

http://www.play.com/Gadgets/Gadgets/4-/174948/Powerball-Neon-Blue-Pro/Product.html και εδώ στην Ελλάδα http://www.powerballs.com/shop/product_info.php?pid=28 σχεδον διπλάσια τιμή ή δεν είναι το ίδιο μοντέλο ή μας κλέβουν κανονικά!!!

Δημοσ.

Απλά να ευχαριστήσω αυτόν που ανακάλυψε τον Άκη, το παιδί είναι είδωλο. Δε θέλω να φαντάζομαι πώς κάνει όταν εκσπερματώνει.

Πάω τώρα να αυτομαστιγωθώ που δεν ανακάλυψα το topic νωρίτερα.

Δημοσ.

λογικα μας κλεβουν, βασικα επειδη κανουν εισαγωγη μαλλον γι αυτο το επιβαρυβουν...

Ακης ...και τα μυαλα στα καγκελα...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαταρχάς παιδιά γεια σας,

η αλήθεια ειναι οτι είστε τελείως λάθος σε ότι λετε σχετικά με το powerball.

Ειμαι και εγώ powerballer και είμαι σε επαφή με τον Άκη σχετικά με τα σκορ μου.

1ον:Δεν ειναι

..παιχνιδακι
ή
γκατζετάκι
.Ειναι αθλητικό εργαλείο.Άμα κουράζεστε στις 9 χιλιαδες στροφές τι να πω,,

Για να φτάσετε τις στροφές του Ακη δεν ειναι παρά προπόνηση.Για να κανετε σκορ δεν ειναι περνω την μπάλα την ξεκινάω να δω τι σκορ θα κανω....Θελει προθέρμανση,αναλογα πως ταιριαζει στον καθένα(εγώ κανω 2 90's endurance με 1 χέρι και μετά 2 30's).Ειμαι μολις 14 χρονόν και το ρεκορ μου με την πλαστική 250hz είναι 11966 στροφές,ενώ 30's 5411(κοντά στην 100αδα) και 90's 15400(243ος στον κόσμο).Παρόλο που έχω χαμηλά SR ειμαι δυνατος στα strength.Αμα κάνετε καθε μερα πως να κανετε σκορ!θελει 2-3 φορές την εβδομάδα να ξεκουραστουν οι μυς σας!Ειναι αθλητικό εργαλειο οχι γκάτζετ!Να ρωτήσω ποσοι την ξεκινάτε χωρίς κορδονι?Εγω τα εχ ω σε 1 συρταρι και την ξεκιναω εδώ και 1 χρονο με το 1 χέρι.Και συμβουλευω να μην κάνετε ΚΑΝ 350hz metal η 350hz raptor γιατι ζυγιζουν 1 κιλό και αμα δεν εχετε καν κανει 13000 στροφές η κανετε σοβαρή προπόνηση θα πατε στο νοσοκομειο.Και κατι ακομα παιδια.Γιατι γελατε με τον ακη?Πατε να κανετε εσείς 90's στις 16 χιλιαδες στροφές για 1 μισι λεπτό να δούμε πιος θα γελάσει.

Φιλικά,

Νικος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...