Προς το περιεχόμενο

Powerball

ichigo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δει αυτα τα Powerball τα βρηκα σε διαφορα μαγαζια εδω ηταν το πιο φτηνο (30)απο αυτα που βρηκα εγω, αν το εχει βρει κανεις καπου αλλου πιο φτηνα παρακαλω στειλτε λινκ, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν κανει πραγματι δουλεια το εχει δοκιμασει κανεις ?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@ichigo Τι εννοείς αν κάνει δουλειά??

Γενικά αυτό είναι ένα πολύ γαμάτο παιχνιδάκι. Έχει μέσα έναν ρότορα ο οποίος δημιουργεί γυροσκοπικές δυνάμεις. Φαίνεται αστείο αλλά πραγματικά άμα το τρέχετε γρήγορα είναι ζήτημα αν θα αντέξετε πάνω 1-2 λεπτά...

Η όλη δουλεια γίνεται με τον καρπό, αλλά μετα από λίγη ώρα παιχνιδιού νιώθεις πραγματικά όλο το χέρι σου να κάιει...:)

Και...παγκόσμιος πρωταθλητής και σε αυτό αλλά και στο σιδερένιο είναι ένας Έλληνας...:):)

Δημοσ.

εννοείς αν δυναμώνει τον καρπό και τον πήχη; ναι, κάνει δουλειά. αν κάνεις υπέρχρηση όμως μπορεί να κάνει και ζημιά.

Δημοσ.

Φαινεται γελίο αλλά άμα ανέβει κάποιος στις 7.000-8.000 στροφες μιλάμε θέλει πραγματικά δύναμη για να το κρατήσεις... Δειτε τον Άκη όταν ανεβαίνει στο τέλος στις 16.000 σαν νευρόσπαστο κάνει... :)

Εγώ αν θυμάμαι καλά είχα πετύχει κάποια στιγμή 11.000 στροφές... Παραπάνω δεν γινόταν....

Δημοσ.
Περίεργο παιχνιδάκι...

http://www.youtube.com/watch?v=E0v05iaYZC0

Ειναι δυνατον να αγορασεις κατι βασισμενος σε αυτο το βιντεακι?:-D :mrgreen:

Το εχω δει 2-3 φορες κ παντα λιωνω στα γελια:mrgreen:

υγ Ο αδερφος μου αγορασε αυτο το μπαλακι αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε! Μιας που βλεπω οτι το εχουν κι αλλοι θα παω να δω τι λεει ...

(Με προσοχη ομως παιδια ... βλεπετε τι επαθε ο Ακης)

Δημοσ.

Ρε παιδια, δεν καταλαβα καλα. Του δινει μια αρχικη ωθηση και μετα αυτο αρχιζει να σπινιαρει και πρεπει να το κρατησεις?

Δημοσ.

Aπο όσο κατάλαβα και εγώ,την αρχική ώθηση τη δίνεις εσύ η δυσκολία αυξάνει καθώς ανεβαίνουν οι στροφές με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι όλο και περισσότερη δύναμη για να το κρατήσεις στα χέρια σου...!Πλάκα φαίνεται να έχει,τα βιντεάκια πάντως είναι κορυφαία!

Δημοσ.

Ναι την αρχική ώθηση του την δίνεις εσύ.. Δεν έχει κανενός είδους μηχανή μέσα. Και στην αρχή πρέπει να βρει το σωστό συγχρονισμό για να αρχίσει κανονικα και μετά όπως λέει και ο Icecut όσο πιο πολύ ανεβάζεις τις στροφές τόσο πιο πολύ δύναμη θέλει..

Δημοσ.

Loipon ton eida kai ego to video me ton aki o tipos einai theos apla, mono kai mono apo afto psithika na to paro na tou spaso to rekor ton exoun valei kai sto youtube ton protathliti mas prepei na katevei kai stous olumpiakoys tou pekinou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...