ichigo Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Εχω δει αυτα τα Powerball τα βρηκα σε διαφορα μαγαζια εδω ηταν το πιο φτηνο (30)απο αυτα που βρηκα εγω, αν το εχει βρει κανεις καπου αλλου πιο φτηνα παρακαλω στειλτε λινκ, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν κανει πραγματι δουλεια το εχει δοκιμασει κανεις ?
Steven Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 @ichigo Τι εννοείς αν κάνει δουλειά?? Γενικά αυτό είναι ένα πολύ γαμάτο παιχνιδάκι. Έχει μέσα έναν ρότορα ο οποίος δημιουργεί γυροσκοπικές δυνάμεις. Φαίνεται αστείο αλλά πραγματικά άμα το τρέχετε γρήγορα είναι ζήτημα αν θα αντέξετε πάνω 1-2 λεπτά... Η όλη δουλεια γίνεται με τον καρπό, αλλά μετα από λίγη ώρα παιχνιδιού νιώθεις πραγματικά όλο το χέρι σου να κάιει... Και...παγκόσμιος πρωταθλητής και σε αυτό αλλά και στο σιδερένιο είναι ένας Έλληνας...:)
dali13gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 εννοείς αν δυναμώνει τον καρπό και τον πήχη; ναι, κάνει δουλειά. αν κάνεις υπέρχρηση όμως μπορεί να κάνει και ζημιά.
coby Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Περίεργο παιχνιδάκι... http://www.youtube.com/watch?v=E0v05iaYZC0
DimitRi_Del Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Einai poli kalo!!! Mporeite na to parete apo to play.com
Steven Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Φαινεται γελίο αλλά άμα ανέβει κάποιος στις 7.000-8.000 στροφες μιλάμε θέλει πραγματικά δύναμη για να το κρατήσεις... Δειτε τον Άκη όταν ανεβαίνει στο τέλος στις 16.000 σαν νευρόσπαστο κάνει... Εγώ αν θυμάμαι καλά είχα πετύχει κάποια στιγμή 11.000 στροφές... Παραπάνω δεν γινόταν....
Pantelwolf Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 exw parei 2 apo to sigekrimeno site kai ola ok einai kapsimo idika ama exeis kapion na sinagonizese
gokal Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Περίεργο παιχνιδάκι... http://www.youtube.com/watch?v=E0v05iaYZC0 Ειναι δυνατον να αγορασεις κατι βασισμενος σε αυτο το βιντεακι? Το εχω δει 2-3 φορες κ παντα λιωνω στα γελια υγ Ο αδερφος μου αγορασε αυτο το μπαλακι αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε! Μιας που βλεπω οτι το εχουν κι αλλοι θα παω να δω τι λεει ... (Με προσοχη ομως παιδια ... βλεπετε τι επαθε ο Ακης)
skevo_kos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ρε παιδια, δεν καταλαβα καλα. Του δινει μια αρχικη ωθηση και μετα αυτο αρχιζει να σπινιαρει και πρεπει να το κρατησεις?
Icecut Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Aπο όσο κατάλαβα και εγώ,την αρχική ώθηση τη δίνεις εσύ η δυσκολία αυξάνει καθώς ανεβαίνουν οι στροφές με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι όλο και περισσότερη δύναμη για να το κρατήσεις στα χέρια σου...!Πλάκα φαίνεται να έχει,τα βιντεάκια πάντως είναι κορυφαία!
Steven Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ναι την αρχική ώθηση του την δίνεις εσύ.. Δεν έχει κανενός είδους μηχανή μέσα. Και στην αρχή πρέπει να βρει το σωστό συγχρονισμό για να αρχίσει κανονικα και μετά όπως λέει και ο Icecut όσο πιο πολύ ανεβάζεις τις στροφές τόσο πιο πολύ δύναμη θέλει..
HexStatic Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 kala exw klasei sto gelio.... fantazesai autos o akis na sou traviksei malakia? ahahahhahaah lol!!!! thee mou .. me ti asxoleitai o kosmos!!!
ichigo Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Loipon ton eida kai ego to video me ton aki o tipos einai theos apla, mono kai mono apo afto psithika na to paro na tou spaso to rekor ton exoun valei kai sto youtube ton protathliti mas prepei na katevei kai stous olumpiakoys tou pekinou
Icecut Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Kala koroideuete eseis,o typos 8a katevei sto pagkosmio kypello powerball me ta e3oda ola plhrwmena apo thn panellhnia enwsh aunanistwn...kalh tou tyxh!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα