Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικο προτασεις

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να βαλω 8800gtx στο pc μου και επειδη το 350αρι που εχω δεν προκειται να την παλεψει θα χρειαστω νεο τροφοδοτικο.Μπορειται να προτεινεται κατι σχετικα φθηνο?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια 8800 gtx θα βάλεις?

Θες να μας πεις Τι CPU, Πόσα DIMS και πόσους δίσκους θα φοράει για να σου πούμε κατι ανάλογο...

TAGAN TG530-U15 EASY CONNECT 530W BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700233

και τρια χρονια εγγυηση.

Τελος....

530W για την 8800 παιζει να είναι και λίγα

Δημοσ.
Μια 8800 gtx θα βάλεις?

Θες να μας πεις Τι CPU, Πόσα DIMS και πόσους δίσκους θα φοράει για να σου πούμε κατι ανάλογο...

530W για την 8800 παιζει να είναι και λίγα

to diko mu pu ine 620 sikwnei kai sli me gtx

afou ine tagan ta 530 ine yper arketa

Δημοσ.

Πάρε μεγαλύτερο, σκοπός είναι να είσαι κ μελλoντικά καλυμένος.

Εγώ, αν έχουν μέχρι 50 ευρώ διαφορά με το 600αρι , θα σου πρότεινα 700αρι να βάλεις. ( καλύπτεις sli και πιθανά overclocks klp )

Δημοσ.

οπα ρε παιδια! δλδ αν ηθελε αμαξι θα του λεγατε να παρει μαζερατι να την εχει και για τα επομενα χρονια? seasonic 500-530αρι να παρεις. οτι καλιτερο. και τα 500 που λεει ειναι 500. τασεις σταθερες σα βραχος και ησυχα.και οσων αφορα το μελλον, μην ανησυχεις... ακομα και την πιο hi-end να παιρνεις κραταει αλλα δυο χρονια...και με την 8800 σε πληρη φορτο ενα πισι τρωει καπου 400βατ αρα εχεις και περισια αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι θα δουλεβει καπου στο 80% κια θα ψιλοζοριζεται... οχι πως θα ειναι και προβλημα δλδ αλλα αν δε γουσταρεις να συμβαινει αυτο παρε το 600αρι και εισαι αρχοντας. και το συμαντικοτερο. οι κατασκεβαστες τροφοδοτικων(βασικα αυτοι που βαζουν το λογοτπο τους πανω στα τροφοδοτικα διοτι αλλοι τα φτιαχνουν) λενε πολοι απαυτους ψεματα σχετικα με την πραγματικη δυναμη των ροφοδοτικων. δλδ λενε πχ 400βατ. δε λενε ομως αν αυτη ειναι η μεγιστη στιγμιαια ησχυς ή η πραγματικ΄η μεγηστη συνεχομενη που μπορει να παρεει καθως και σε ποια θερμοκρασια την παρεχει. οι περισοτεροι συνηθως μικροι κατασκεβαστες μετρανε την μεγηστη στιγμιαια στους 0 ή στους 20 βαθμους πραγμα απιαστο καθως στη καλιτερη το τροφοδοτικο μεσα πιανει 50 βαθμους...

Δημοσ.
Τα τροφοδοτικα trust που εχει το eshop δεν ειναι καλα?

Stay away από Trust PSU. Σε αυτό το κόστος που λες σαν το Chieftec, προτίμησε κάποιο αντίστοιχο Heroichi (HEC) μακράν.

Π.χ. αυτό: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700143

Το Seasonic είναι λιγάκι πιο ακριβο και είναι και αυτό πολύ καλό. Πάντως σε θέμα κόστους/ποιότητας η καλύτερη επιλογή είναι το HEC.

Δημοσ.

Το HEC είναι καλύτερο. Δεν μετράει μόνο το wattage του τροφοδοτικού.

H Chieftec καταρχήν τα κάνει rebranded τα τροφοδοτικά (αν δεν απατόμαι από την Fortron). Η HEC είναι κατασκευαστής (και δικά της είναι και τα Antec που γίνονται rebranded, καθώς και από άλλες εταιρίες).

Οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν ratings όπως θέλουν και δεν λένε 'όλη' την αλήθεια για τα τροφοδοτικά τους.

Ρώτα οποιονδήποτε έμπειρο ηλεκτρονικό αν μπορεί ένα switch τροφοδοτικό με μέγιστη 550w να δίνει 440w μόνο από τις 12βολτες χωρίς να αναφέρει στο site τι γίνεται όταν είναι combine και οι τρεις 12βολτες!

Δες το λινκ (το δεύτερο τροφοδοτικό):

http://www.chieftec.com/products/POWER/power.htm

Και το HEC:

http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&sub_category_name=ATX%2012V&model=tu-tx_tf

Για δες. Γιατί το 460 kai to 500 έχουν ίδιες τάσεις στις 3.3, 5 & 12 και δίνονται με διαφορετικό rating? Γιατί combined σε 3.3 & 5 είναι 180 και στις δύο παρόλο τα 2 παραπάνω αμπέρ στην 5v? Παραμύθια. Απλά οι -12 & -5 έχουν λίγο παραπάνω amperage και δίδεται διαφορετικό rating. Κλασική απάτη. Τουλάχιστον η HEC δίνει πραγματικές τιμές!

Δημοσ.

Σε σοβαρό τροφοδοτικό ναι, εκεί είσαι.. 500w-550w. Σου είπα πάντως.. πολλά τροφοδοτικά σε όμοιο wattage δεν είναι ίδια. Υπάρχουν μερικά με ελαφρώς λιγότερο ονομαστικό που είναι καλύτερα καθώς σε combine βγάζουν περισσότερα amperes (άρα και watt) από άλλα με παραπάνω ονομαστικό wattage.

Και σε συμφέρει να πάρεις αυτό που αποδίδει καλύτερα σε combined, εκτός αν χρησιμοποιείς μία τάση μόνο στο pc σου (πράγμα αδύνατον)!

Δημοσ.

εγω ειμαι μεταξυ του corsair και του seasonic.

εφαγα τα ματια μου στα reviews ολο το βραδυ κai apofasisa gia 1 apo τα δυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...