Asxetius Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, αγόρασε ο πατέρας μου το lg dvx-492H όλα καλά αλλά κάποια στιγμή το πείραξε και δεν βλέπει τους υπότιτλους (έψαξα να το συνεφέρω αλλά τίποτα)!!! Υπάρχει κάποιο firmware γι΄αυτό, έστω και το ίδιο το γνήσιο να το περάσω πριν το στείλω στο service???? Απο την σελ. 11 του manual Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το πλήκτρο των Υποτίτλων SUBTITLE για 3 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής. Ο κωδικός της γλώσσας θα εμφανιστεί. Πιέστε <> για επιλέξετε έναν άλλο κωδικό γλώσσας μέχρι οι υπότιτλοι να εμφανιστούν σωστά και στη συνέχεια πιέστε ENTER. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisspi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Υπέβαλα ένα ερώτημα εδώ. Μήπως το υπέβαλα λάθος και έπρεπε να το υποβάλω εδώ...λέω τώρα....Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής: Σκέφτομαι να πάρω από Αγγλία το EMTEC Movie Cube Q800. Είναι ένας media player και NAS καθώς και analog-DVBT δέκτης. Στο μενού του αναφέρεται στο Text encoding το UTF8. Στο firmware του υπάρχει ένα truetype font ARIAL. Να υποθέσω-λοιπόν- ότι υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. AΑν και λιγο καθυστερημενα, ο emtec υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω εαν μπορεις να τους αλλαζεις θεση ή μεγεθος (πχ ιζακ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabbarth Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 καλησπέρα παιδιά σήμερα αγόρασα απο το media markt το lg DVS400H και δεν μου αναγνωρίζει κάν το στικάκι μου γράφει load η οθόνη του dvd αλλά δεν κάνει τίποτα. Κοίταξα το μενού αλλά δεν έχει κάποια επιλογή σχετικά με τα στικάκια. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
page Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 καλημερα παιδια,υπαρχει περιπτωση το HT-762PZ της lg να μην αναγνωριζει xvid?Ενω παλαιοτερα player της lg π.χ. το dv392h να παιζουν xvid? δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα 2 απλα διαβασα τα manual. Σκεφτομαι να παρω το HT-762PZ και στο μονο που κολλαω ειναι το θεμα με τα xvid. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dubioto Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 παιδια πηρα dvd philips dvp3350/12 και θελω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο Seagate 500 gb.Με το που το συνδεω μου λεει "device is not supported" μπορω να το λυσω με καποιο τροπο το προβλημα;;;; η απλως δε γινεται να συνδεθει εξωτερικος στο συγκεκριμενο μοντελο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 παιδια πηρα dvd philips dvp3350/12 και θελω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο Seagate 500 gb.Με το που το συνδεω μου λεει "device is not supported" μπορω να το λυσω με καποιο τροπο το προβλημα;;;; η απλως δε γινεται να συνδεθει εξωτερικος στο συγκεκριμενο μοντελο; Ο δισκος πρεπει να ειναι σε FAT32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Χαιρετώ, Επειδή είμαι άπειρος στα συγκεκριμένα μηχανήματα, θα μπορούσατε να μου προτείεντε κάποιο καλό player το οποίο να μπορεί να παίζει .MKV αρχεία απαραίτητα (βλέπω μόνο video σε υψηλή ποιότητα, π.χ. 720p-1080p). Και φυσικά να δέχεται και ελληνικούς υπότιτλους και ει δυνατόν και εξωτερικό δίσκο για να μην περνάω τις ταινίες/σειρές σε dvd. Δεν με ενδιαφέρει να είναι κάτι υπερβολικά φτηνό, αλλά ούτε και κάτι υπερβολικά ακριβό. Ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις σας, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 χάλασε το dvd της μητέρας μου λοιπόν, το περίφημο και ξακουστο gvg420 !!!!! 4χρονια ήταν σκυλί...ζωή σε μας... Αυτό που το έκανε τόσο ξεχωριστό, ήταν το πολύ καλό μέγεθος των υποτίτλων του όταν ήταν σε ξεχωριστό srt αρχείο... Φυσικά, τη μητέρα μου δεν την ενδιαφέρουν ούτε τα 5καναλα, ούτε hdmi... Θέλει μόνο κάτι φτηνό (30-50), που να παίζει όλα τα srt σε divx, με καλό μέγεθος υποτίτλων... Αν αυτό που βρω έχει μικρότερους υπότιτλους απο΄το HYUNDAI HDV-330UC, θα της δώσω το δικό μου, και θα κρατήσω το νέο... Any suggestions? (τα περισσότερα της λιστας,απο τα φθηνά,με εξακριβωμένα καλο μεγεθος υποτίτλων, δεν υπάρχουν πια...)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Πάρε το HYUNDAI 3931 που έχει USB,CARD READER 3-1,HDMI,COAXIAL,ελληνικούς υπότιτλους (δεν ξέρω το μέγεθος πώς είναι σε σχέση με το gvg) και κοστίζει 30-40€ στο Saturn.Υπερπλήρης επιλογή για τα λεφτά αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Παρήγγειλα τελικά το philips 3260, και θα του κάνω το update Που γ΄ραφει το αρχικό file... ερωτηση: ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος στο HYUNDAI HDV-330UC, να δείχνει περισσότερους χαρακτήρες στο μενού? παράδειγμα: Arrested Development 1x04 - Key Decisions, το εμφανίζει μόνο ως: Arrested Devel, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να ξέρω με ποια σειρά πρέπει να παίξω τα επεισόδια. Το πρόβλημα δε θα ήταν μεγαάλο, αν τα είχε τουλάχχιστον με τη σειρά που εγώ είχα γράψει. Αντί για αυτό όμως, κάποιες φορές τα εμφανίζει ανακατεμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RockSoundStudio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος στο HYUNDAI HDV-330UC, να δείχνει περισσότερους χαρακτήρες στο μενού? παράδειγμα: Arrested Development 1x04 - Key Decisions, το εμφανίζει μόνο ως: Arrested Devel, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να ξέρω με ποια σειρά πρέπει να παίξω τα επεισόδια. Το πρόβλημα δε θα ήταν μεγαάλο, αν τα είχε τουλάχχιστον με τη σειρά που εγώ είχα γράψει. Αντί για αυτό όμως, κάποιες φορές τα εμφανίζει ανακατεμένα... Και εγώ που νόμιζα ότι είναι πρόβλημα των united !! 1η λύση: μετονομασία (ArrDev0104) 2η λύση: (δούλεψε πολύ καλά για μένα, αλλά πολύ χρονοβόρο) Βάζεις τα αρχεία με την σειρά, ένα-ένα.δλδ ArrDev0104, ArrDev0105 κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 αυτές τις 2 λύσεις τις σκεφτηκα και εγώ... αλλά...το θέμα είναι ότι έχω ήδη ΠΟΛΛΑ dvd γραμμένα, που είναι αυτής της μορφής.. Επίσης, επειδή πήρα ήδη το phillips 3260, έχει και αυτό το ίδιο πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 παιδια εχετε να προτεινεται ενα οσο το δυνατο μικρο σε μεγεθος dvd player με usb port που να παιζει divx με χαμηλο προυπολογισμο φυσικα δεν με ενδιαφερει η μαρκα απλα να κανει την δουλεια που το χρειαζομαι και να ειναι μικρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 forgotten...αδιαμφισβήτητα το philips 3260,αν μπορείς να διαθέσεις 58 ευρώ που το πήρα... Μετά το update που προτείνουν τα παιδιά, το μενού γίνεται καταπληκτικό, μπορείς πια να διαβαάσεις ολόκληρο τον τίτλο του κάθε επεισοδίου, εχει πολύ καλό μενού, και μετά την αλλγή των υποτίτλων σε large, είναι το 1ο dvd που όταν παίζει εξωτ.υποτίτλους έχει μέγεθος...ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο με αυτούς που βλέπουμε στα επεισόδια που δείχνει η τηλεόραση.... ΣΟΥΠΕΡ επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RockSoundStudio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 @forgotten Με 34 ευρώ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0347069&catid=060302 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα