Προς το περιεχόμενο

DVD players & Media players που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Asxetius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο μου προτείνετε σε όσο πιο οικονομικό γίνεται?Αυτό που θέλω είναι απλά να παίζει divx, εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους και αρκετά καλό θα ήταν να παίζει κατευθείαν από φλασάκι :)

GCV 3327BU

AC-3 Decoding

Compatable With Divx 4/5

2.1 Channel

USB

Και παιζει Greek Subs εξωτερικους διχως προβληματα..

Τα έχει όλα και συμφέρει:-D

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα με external hd , αλλα με το flash κάνενα προβλήμα. Την ταινία την διαβάζει σε περίπου 1 λεπτό και απο εκει περα ολα καλα. Το μέγεθος των υποτιτλων ειναι ικανοποιητικο και σε καθε περιπτωση διαβάζονται:-).

Ποτε δεν πιστευα οτι με 10 Ε( γιατι το ειχα βρει σε προσφορα), θα εβρισκα τετοιο μηχανημα;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μία ερώτηση για το DVP3260I. Πέρασα το αρχείο .bin για τους μεγάλους υπότιτλους και μια ταινία που παρακολούθησα ήταν εντάξει. Αν κάνω την τελευταία αναβάθμιση που αναφέρει ο talisman στις 8/3/2009 και αφορά στο :

Φυσιολογικα αυτοι που εχουν το DVP3260I βαζουν το

DVP3260I_12_vb6_v5_2_NO_ORG_.rar

http://rapidshare.de/files/45920459/DVP3260I_12_vb6_v5_2_NO_ORG.rar.html

Θα διορθωθεί και το πρόβλημα με το φλασάκι, αυτό δηλαδή που αν τρέξω ταινία θα χρειαστεί στο τέλος να αποσυνδέσω το ρεύμα γιατί "κρεμάει" ; Αν όχι ποιό πρόγραμμα να περάσω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Ευχαριστώ από πρίν.

Μία ερώτηση για το DVP3260I. Πέρασα το αρχείο .bin για τους μεγάλους υπότιτλους και μια ταινία που παρακολούθησα ήταν εντάξει. Αν κάνω την τελευταία αναβάθμιση που αναφέρει ο talisman στις 8/3/2009 και αφορά στο :

Φυσιολογικα αυτοι που εχουν το DVP3260I βαζουν το

DVP3260I_12_vb6_v5_2_NO_ORG_.rar

http://rapidshare.de/files/45920459/DVP3260I_12_vb6_v5_2_NO_ORG.rar.html

Θα διορθωθεί και το πρόβλημα με το φλασάκι, αυτό δηλαδή που αν τρέξω ταινία θα χρειαστεί στο τέλος να αποσυνδέσω το ρεύμα γιατί "κρεμάει" ; Αν όχι ποιό πρόγραμμα να περάσω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Ευχαριστώ από πρίν.

Περασες το bin που υπαρχει στην πρωτη σελιδα στο αντιστοιχο τοπικ Ολα τα επομενα λυνουν το συγκεκριμενο προβλημα που αναφερεις Για αυτο ειναι καλο να διαβαζεις ολες τις σελιδες και να γραφεις το προβλημα σου στο αντιστοιχο τοπικ που ειναι εδω

http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269186

τελικά πήρα το philips dvp 5990. Δημοσιεύω τις εντυπώσεις για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται:

1) Διαβάζει όλα τα avi αρχεία ακόμα και μεγαλύτερα από 1gb (Δοκίμασα ταινία 1,38 GB)

2) Διαβάζει πολύ γρήγορα (εξαιτίας βέβαια της usb 2.0 θύρα του) flash και εξωτερικό σκληρό Western Digital passport 160Gb χωρίς δική του τροφοδοσία

3) Οι ελληνικοί υπότιτλοι που διαβάζει από avi αρχεία στην usb θύρα είναι μικροί σε πολύ διακριτικό φόντο. τονίζω εδώ οτι θα πρέπει να βρείς στην σελίδα Preference Page την επιλογή Divx subtitles και να επιλέξεις ελληνικά, αλλιώς δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους.

4) Βέβαια το προβλημα του μεγέθους των υποτίτλων λύνεται εύκολα και πολύ γρήγορα με το μαγικό πρόγραμμα Aviaddxsubs

5) όλα τα παραπάνω χωρίς κανένα Update sto firmware. ότι έχει από τη μάνα του.

Υ.Γ. συνεργάζεται άψογα και εντελώς αυτόματα μέσω της hdmi θύρας του με την αντίστοιχη hdmi της SONY BRAVIA 32" που έχω. Απλά ανοίγεις τις δύο συσκευές και φορτώνεται αυτόματα οτι έχεις βάλει στην usb θύρα (και όχι μόνο βέβαια)

τελικά πήρα το philips dvp 5990. Δημοσιεύω τις εντυπώσεις για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται:

1) Διαβάζει όλα τα avi αρχεία ακόμα και μεγαλύτερα από 1gb (Δοκίμασα ταινία 1,38 GB)

2) Διαβάζει πολύ γρήγορα (εξαιτίας βέβαια της usb 2.0 θύρα του) flash και εξωτερικό σκληρό Western Digital passport 160Gb χωρίς δική του τροφοδοσία

3) Οι ελληνικοί υπότιτλοι που διαβάζει από avi αρχεία στην usb θύρα είναι μικροί σε πολύ διακριτικό φόντο. τονίζω εδώ οτι θα πρέπει να βρείς στην σελίδα Preference Page την επιλογή Divx subtitles και να επιλέξεις ελληνικά, αλλιώς δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους.

4) Βέβαια το προβλημα του μεγέθους των υποτίτλων λύνεται εύκολα και πολύ γρήγορα με το μαγικό πρόγραμμα Aviaddxsubs

5) όλα τα παραπάνω χωρίς κανένα Update sto firmware. ότι έχει από τη μάνα του.

Υ.Γ. συνεργάζεται άψογα και εντελώς αυτόματα μέσω της hdmi θύρας του με την αντίστοιχη hdmi της SONY BRAVIA 32" που έχω. Απλά ανοίγεις τις δύο συσκευές και φορτώνεται αυτόματα οτι έχεις βάλει στην usb θύρα (και όχι μόνο βέβαια)

Βαζεις και την αναβαθμιση που υπαρχει εδω

http://vb6rocod.euracks.com/dvp5990_12.php

και κανεις το μηχανημα super

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα και την αναβάθμιση με το αρχείο από εδώ χωρίς να ξεζιπάρω τίποτε:

http://rapidshare.com/files/214529139/DVP5990_12.bin.html

η διαδικασία ειναι η ακόλουθη:

1) βάζω το αρχείο bin 2044ΚΒ (1,99ΜΒ), σε ένα flash άδειο κατα προτίμηση.

2) ανοίγω το dvd player και βάζω το flash στη θύρα usb.

3) το μηχάνημα με ρωτάει αν θέλω update.

4) πατάω το ΟΚ στο τηλεκοντρολ και περιμένω.

5) όταν ανοίξει το πορτάκι βγάζω το flash, και περιμένω.(Ανοίγει το πορτάκι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μην μπερδευτείτε και κάνετε κάτι)

6) οταν κλείσει το πορτάκι, it's done!!!

τα αποτελέσματα της αναβάθμισης:

Α)Οι υπότιτλοι στα divx ειναι σε ότι μέγεθος θές , ότι χρώμα θες, με οτι backround θες (αν βέβαια θέλεις φόντο) και σε όποιο ύψος θες.

Β)το display εμφανίζει 8 φακέλους (πριν 4) με ολόκληρο το όνομα του αρχείου , ακόμα και αν το όνομα του φακέλλου ή του αρχείου είναι στα ελληνικά, πράγμα που με το firmware της μάνας του δεν έβλεπε καθόλου αλλά έβγαζε παύλες (------)

Γ) λειτουργεί σωστά το forward του player me 4 ταχύτητες

Επεξ/σία από cesi

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

26-4-07

26-4-09

Το θεματάκι μας έχει γενέθλια. Εγινε 2 χρονών.

Χρόνια μας πολλά :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά το SAMSUNG DVD-P380 τι λέει;;παίζει ελληνικούς υπότιτλους;;;

Τσέκαρε την λίστα στο πρώτο post.

Επεξ/σία από Asxetius

26-4-07

26-4-09

Χρόνια μας πολλά :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τσέκαρε την λίστα στο πρώτο post.

Το κοίταξα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά στο κατάλογο αυτό υπάρχει το samsung DVD-P370!!!Εγώ ρώτησα για το DVD-P380!!!δεν ξέρω αν είναι παρόμοιο μοντέλο και αν ισχύουν τα ίδια!!Μπορείς να με βοηθήσεις;;;

GCV 3327BU

AC-3 Decoding

Compatable With Divx 4/5

2.1 Channel

USB

Και παιζει Greek Subs εξωτερικους διχως προβληματα..

Τα έχει όλα και συμφέρει:-D

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα με external hd , αλλα με το flash κάνενα προβλήμα. Την ταινία την διαβάζει σε περίπου 1 λεπτό και απο εκει περα ολα καλα. Το μέγεθος των υποτιτλων ειναι ικανοποιητικο και σε καθε περιπτωση διαβάζονται:-).

Ποτε δεν πιστευα οτι με 10 Ε( γιατι το ειχα βρει σε προσφορα), θα εβρισκα τετοιο μηχανημα;)

Τρομερό όντως το dvd player αυτό μόνο που καμιά φορά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,πάω να διαβασω ενα αρχειο κ μου βγάζει το μύνημα wrong file content,ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλετε?

τα αρχεία φυσικά είναι avi(divx,xvid) δεν είναι κάποια μορφή που δεν τα παίζει,οπότε δεν γνωρίζω γιατί βγάζει αυτό το μύνημα

Αν γνωρίζει κάποιος φίλος ας μου πει,μπορεί να του έχει συμβεί κ σε άλλο dvd player όχι αναγκαστικά στο GCV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...