Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λεω να πάρω το Philips DVP3260 με 40ευρω.

Τι λέτε?

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αναπαραγωγή όλων των ταινιών Divx, με ελληνικούς υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο.

Το LG 392H είδα ότι γράφει απέξω , ότι παίζει DIVX6.

Το Philips δεν παίζει?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Λεω να πάρω το Philips DVP3260 με 40ευρω.

Τι λέτε?

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αναπαραγωγή όλων των ταινιών Divx, με ελληνικούς υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο.

Το LG 392H είδα ότι γράφει απέξω , ότι παίζει DIVX6.

Το Philips δεν παίζει?

Ευχαριστώ πολύ.

Σου προτεινω το Philips DVP3260 εχει και υποστηριξη σε αναβαθμισεις

Δημοσ.

παιδιά βοήθεια!!

έχω διαβάσει αρκετά post και μπερδεύτηκα!!( LG392H, PHILIPS 3260, PHILIPS 5990, TOSHIBA SD580E, SAMSUNG HR 775

τι dvd player θα μου προτείνατε για να:

1) βλέπω ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους(ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ) από εξωτερικό western digital 160GB (χωρίς δική του τροφοδοσία) ή τουλάχιστον απο usb flash;

2)να διαβάζει όλα τα avi αρχεία (divx, xvid) και αν ειναι δυνατό και mp4.

3) να μην χρειάζεται αναβάθμιση του firmware.

θα ήθελα μια υπεύθυνη απάντηση να το παραγγείλω, γιατί μένω επαρχία μακριά απο τις γνωστές αλυσίδες και δεν μπορώ να δοκιμάσω.

ευχαριστώ

Δημοσ.

TOSHIBA RD-XS27 με σκληρό δίσκο 160 γιγα. Πολύ καλό ρεκόρντερ αλλά δεν παίζει ελληνικούς στα ντιβεξ, και δεν έχει γιου ες μπι θύρα. Παίζει τίποτα σε αναβάθμιση αν ξέρει κανένας.

Δημοσ.
TOSHIBA RD-XS27 με σκληρό δίσκο 160 γιγα. Πολύ καλό ρεκόρντερ αλλά δεν παίζει ελληνικούς στα ντιβεξ, και δεν έχει γιου ες μπι θύρα. Παίζει τίποτα σε αναβάθμιση αν ξέρει κανένας.

Δεν θυμάμαι να έχει βρεθεί κάποια λύση για το συγκεκριμένο μηχάνημα, εκτος της ενσωμάτωσης των υποτίτλων. Π.χ με το μαγικό προγραμματάκι του φίλου dhmk.

Δημοσ.

Ποιο μου προτείνετε σε όσο πιο οικονομικό γίνεται?Αυτό που θέλω είναι απλά να παίζει divx, εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους και αρκετά καλό θα ήταν να παίζει κατευθείαν από φλασάκι :)

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα να πας να δεις στο Media markt το United 8097 στα 19 ευρα, εχει usb παίζει εξωτερικούς υπότιτλους με γκρι φοντο απευθείας κ αν σου φαίνονται μικροί, εφαρμόζεις την πατέντα που λέει ο ασχετιους πάνω με το πρόγραμμα του dhmk κ σε δυο λεπτά τους κάνεις οσο μεγάλους θέλεις!

Δημοσ.

Eχω το SONY DAV-F200 Home Sinema.Σε καποιες ταινιες αναγνωριζει τους ελληνικους υποτιτλους,σε αλλες οχι.Προφανως εχει σχεση με καποιο format των υποτιτλων.Εγω ομως δεν μπορεσα να βρω μια λογικη ακρη.Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.
Eχω το SONY DAV-F200 Home Sinema.Σε καποιες ταινιες αναγνωριζει τους ελληνικους υποτιτλους,σε αλλες οχι.Προφανως εχει σχεση με καποιο format των υποτιτλων.Εγω ομως δεν μπορεσα να βρω μια λογικη ακρη.Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?

Σ΄οσους υποτίτλους δεν πάιζουν άνοιξε το αρχείο με το notepad και κάνε save σε κωδικοποίηση Ansi.

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω το united 7088 αλλα δεν μου παίζει ελληνικούς υπότιτλους.Υπάρχει κάποιο firmware η κάποιο πρόγραμμα για να το διορθώσω η το πετάω στα σκουπίδια?Δοκίμασα να αλλάξω το format των sub αλλα τίποτα.Στο site της εταιρείας δεν μπορώ να πω ότι βρήκα κάτι.Γνωρίζει κανεις τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.
εγω θα σου προτεινα να πας να δεις στο Media markt το United 8097 στα 19 ευρα, εχει usb παίζει εξωτερικούς υπότιτλους με γκρι φοντο απευθείας κ αν σου φαίνονται μικροί, εφαρμόζεις την πατέντα που λέει ο ασχετιους πάνω με το πρόγραμμα του dhmk κ σε δυο λεπτά τους κάνεις οσο μεγάλους θέλεις!

Ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου,αλλά πήγα να το πάρω και τελικά είχε 29 ευρώ και είχε τελειώσει κιόλας:confused:

Δημοσ.

η αλλη φθηνη λυση ειναι να προσεχεις τις προσφορες γιατι καποιες στιγμες βγαζει η elektroworld κατι saublorenz με 10 ευρα (χωρις usb ομως) η να κωβεις κινηση στο Media markt τα united funai (κλπ οτι εισαγετε απο τον αμοιριδη σαβ.) τα περισσοτερα παιζουν εξωτ υποτιλους

Δημοσ.
Σ΄οσους υποτίτλους δεν πάιζουν άνοιξε το αρχείο με το notepad και κάνε save σε κωδικοποίηση Ansi.

Eυχαριστω πολυ.Το δοκιμαζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...