Προς το περιεχόμενο

DVD players & Media players που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Asxetius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικά με το hyundai 330, που έχω ενημερώσει και έχει μπει ήδη στη λίστα!

Οταν του βαζεις σε usb stick ή σε dvd,10 επεισόδια της ίδιας σειράς, σε ΕΝΑΝ φάκελο, δε μπορεί να τα παίξει με τους σωστούς υπότιτλους. Θέλει κάθε επεισόδιο σε δικό του φάκελο....

Επι΄σης, όταν οι υπότιτλοι είναι εξωτερικοί, επειδή δεν έχουν φόντο, είναι λίγο κουραστικό όταν πέφτουν πάνω σε ασπρα χρώματα στην εικόνα!!

Αλλά, για ΤΟΣΟ φθηνό, μια χαρά είναι :)!

Απλή παρατήρηση!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε κάποιο άλλο site-forum κάποιο παιδί έγραψε πως το Toshiba SD580E δεν διαβάζει αρχεία απο φλασάκι που το μέγεθος τους είναι μεγαλύτερο από 1GB !!! :confused:

Είναι αλήθεια ρε παιδιά αυτό ; :fear:

Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει , στα σίγουρα ; ;)

Σε κάποιο άλλο site-forum κάποιο παιδί έγραψε πως το Toshiba SD580E δεν διαβάζει αρχεία απο φλασάκι που το μέγεθος τους είναι μεγαλύτερο από 1GB !!! :confused:

Είναι αλήθεια ρε παιδιά αυτό ; :fear:

Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει , στα σίγουρα ; ;)

Δεν μας έχει αναφέρει ο φίλος τι ανάλυση είχαν τ'αρχεία >1GB :-)

Σιγουρα εχει ρωτηθει ξανα, αλλα δεν εχω τον χρονο να κοιταξω αναλυτικα το thread. Schaub Lorenz 20398, η γνωστη και τετριμμενη ερωτηση , εαν παιζει ελληνικους υποτιτλους.

Το εχει το electroworld σε τιμη 9,90 :-):-D, οποτε καταλαβαινετε....

Ευχαριστω

Σιγουρα εχει ρωτηθει ξανα, αλλα δεν εχω τον χρονο να κοιταξω αναλυτικα το thread. Schaub Lorenz 20398, η γνωστη και τετριμμενη ερωτηση , εαν παιζει ελληνικους υποτιτλους.

Το εχει το electroworld σε τιμη 9,90 :-):-D, οποτε καταλαβαινετε....

Ευχαριστω

Ο φίλος partsifal στο post #1184

αναφέρει......

"Προσθέστε και το Schaub Lorenz DVD-20398. Το είχα πάρει στις αρχές του καλοκαιριού από Electro World περίπου 20 ευρώ και παίζει μια χαρά τα ελληνικά SRT. Χαρακτηριστικά του σε PDF, εδώ."

Επειδή τα κατάφερα και έμεινα χωρίς DivX Player μπορεί κάποιος Χριστιανός (χωρίς να θέλω να κάνω διακρίσεις) να προτίνει ένα από την εμπειρία του?

Το Yamada 6700 που είχα παλιά ήταν πολύ καλό (ευδιάκριτοι υπότιτλοι με ρυθμίσεις, πληροφορίες menu, αναπαραγωγή audio) αν εξαιρέσεις το ότι δεν είχε usb.

Το Hyundai 330 εκτός του ότι με άφησε πρόωρα δεν με ικανοποίησε στα παραπάνω όπως το Yamada.

Τιμή γύρω στα 50-60.

Ρε παιδια εβαλα στο philips 5990 το νεο firm και δοκιμασα να παιξει μια τανια[το περιβαλον με το νεο firm δουλευει κανονικα]αλλα δεν επεζα οι υποτιτλοι[εβγαζε ενα ροζ πλαισιο].Με το firm που ειχε απο την μανα του μου τα εβγαζε αρλαμπουρνεζικα.Τι να κανω?Εβαλα το AddVolume_599x.exe και το DVP5990_12.bin στο stick [8gb]και με το που το εβαλα μου ζητησε αν θελω να κανω upgrade ,πατησα οκ και αρχισε να κανει upgrade[πεταξε και το cd εξω],εκανε ρεσταρτ αλλα δεν παιζει υποτιτλους ελληνικους.

Ρε παιδια εβαλα στο philips 5990 το νεο firm και δοκιμασα να παιξει μια τανια[το περιβαλον με το νεο firm δουλευει κανονικα]αλλα δεν επεζα οι υποτιτλοι[εβγαζε ενα ροζ πλαισιο].Με το firm που ειχε απο την μανα του μου τα εβγαζε αρλαμπουρνεζικα.Τι να κανω?Εβαλα το AddVolume_599x.exe και το DVP5990_12.bin στο stick [8gb]και με το που το εβαλα μου ζητησε αν θελω να κανω upgrade ,πατησα οκ και αρχισε να κανει upgrade[πεταξε και το cd εξω],εκανε ρεσταρτ αλλα δεν παιζει υποτιτλους ελληνικους.

Ρίξε μια ματιά εδώ, post 37. Δες και το 57.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ρίξε μια ματιά εδώ, post 37. Δες και το 57.

Καταλαβα τι ενοεις.Μπορεις να μου πεις τι εχεις βαλει ακριβως γαι να μην ψαχνομαι?

Καταλαβα τι ενοεις.Μπορεις να μου πεις τι εχεις βαλει ακριβως γαι να μην ψαχνομαι?

Καταλαβα τελικα τι νοεις.Ειναι ακτι σαν κολημα δηλαδη?Αυτο πρεπει να το κανω σε ακθε ταινια 'η μετα απο firm update?

Μια ερωτηση ακομα.Το next δεν δουλευει?Το παταω και δεν παει στο επομενο κεφαλαιο.

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Καταλαβα τελικα τι νοεις.Ειναι ακτι σαν κολημα δηλαδη?Αυτο πρεπει να το κανω σε ακθε ταινια 'η μετα απο firm update?

Μια ερωτηση ακομα.Το next δεν δουλευει?Το παταω και δεν παει στο επομενο κεφαλαιο.

Μια φορά μετά το firm update.

Μήπως παίζεις avi που δεν έχουν κεφάλαια σαν τα dvd, αλλά είναι μια ενιαία ταινία;

Αλλά αν θυμάμαι με το καινούργιο firm πατώντας παρατεταμένα το next μπορείς να κάνεις "jump" και να διαλέξεις την χρονική στιγμή που θα μεταφερθείς, αν με κατάλαβες. Όπως στα cd player.

Μια φορά μετά το firm update.

Μήπως παίζεις avi που δεν έχουν κεφάλαια σαν τα dvd, αλλά είναι μια ενιαία ταινία;

Αλλά αν θυμάμαι πατώντας παρατεταμένα το next μπορείς να κάνεις "jump" και να διαλέξεις την χρονική στιγμή που θα μεταφερθείς, αν με κατάλαβες. Όπως στα cd player.

Σειρα εβαλα να δω,λογικα επρεπε να δουλευει ,σωστα?Μηπως δεν εχγινε καλα το firm update?Εβαλα το τελευτεο κατευθειαν [δεν νομιζω να εχει καπιοπ προβλημα].Δουλευει κανονικα αλλα δεν μου δουλευει αυτο.

αυτο το firm εχω βαλειhttp://vb6rocod.euracks.com/download.php?f=5990_12/DVP5990_12_vb6_v7_2_1253_DivX_Logo.rar

Σειρα εβαλα να δω,λογικα επρεπε να δουλευει ,σωστα?Μηπως δεν εχγινε καλα το firm update?Εβαλα το τελευτεο κατευθειαν [δεν νομιζω να εχει καπιοπ προβλημα].Δουλευει κανονικα αλλα δεν μου δουλευει αυτο.

αυτο το firm εχω βαλειhttp://vb6rocod.euracks.com/download.php?f=5990_12/DVP5990_12_vb6_v7_2_1253_DivX_Logo.rar

Θα το δω το βράδυ και θα σου πω. Ίσως να είναι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...