george69 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το πληρέστερο και πιό σύγχρονο μέχρι αυτή τη στιγμή DVD Player της αγοράς!!! Είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής-το τονίζω- που υποστηρίζει τα νέα φορμάτ εικόνας HD Divx & HD Xvid !!!! Και εάν αναλογιστούμε ότι είναι LG (και άρα λογικά θα διαβάζει ξεχωριστά .srt ελληνικούς υπότιτλους),όλα αυτά το καθιστούν το τέλειο gadget πριν τα BD players!! Θαυμάστε το εδώ Τιμή 120-130 Ευρώ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Η σύζυγος πήρε απο το Saturn ενα dvd Player Phillips pet 101, αφού ρώτησε αν παίζει ελληνικούς υπότιτλους στο divx. Όπως θα καταλάβατε, της είπανε ότι τα παίζει, αλλά ... τα ελληνικά srt τα "παίζει" σε υπέροχα κινέζικα. Επειδή της αρέσει, υπάρχει ελπίδα για firmware, ή να το αλλάξουμε ; Καλή Σαρακοστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τι γινεται με αυτα τα philips 5990?Ρε τι γινεται?Τα εχοθν παρει ολα?Δεν εχουν αφησει τιποτα?Τους εχω παρει περιπου ολους και ολοι μου λενε πως δεν το εχουν τωρα και περειμενουν παραλαβη απο την εταιρια σε καμια 15αρια μερες.Τι να κανω τωρα ?Να παω για αλλο?Δεν εχω να δω ενα dvd[να καθομαι τωρα στο pc δεν λεει]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ....Σήμερα πήγα και είδα το LG DVS450H από κοντά.Ε,λοιπόν όλα καλά,αλλά θα απογοητεύσω τους κατόχους παλαιότερων τηλεοράσεων- Το LG DVS450H (όπως και όλα τα DVD Players από δω και πέρα) δεν έχει θύρα scart,αλλά τι να κάνουμε-αυτά έχει η τεχνολογία.......;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως για να μην παίζουν αντιγραμμένα δισκάκια; Γιατί κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως για να μην παίζουν αντιγραμμένα δισκάκια; Γιατί κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κάπου. Δεν νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berolinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα, επιβεβαιώνω ότι το Hyundai HHD-3630UC διαβάζει τα πάντα - ακόμα και όλα τ΄αρχεία του Ν958G κ δεν έχει πρόβλημα με υπότιτλους so far. Μόνο που επικοινωνεί με την αγαπημένη μου Philips 42PFL9732 μόνο με Scart και όχι με HDMI. Τσέκαρα πως και στις 2 συσκευές το HDMI δουλεύει άψογα, άρα είναι θέμα ρυθμίσεων. Ξέρει κανείς να βοηθήσει με τις ρυθμίσεις; Όχι για άλλο λόγο, απλώς τσαντίστηκα που δε βρίσκω τη λύση. Ευχαριστώ κ συγχαρητήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον παιδια απο ωρα σε ωρα θα εχω το philips 5990 .Θελω να μου πειτε πια firm πρεπει να περασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον παιδια απο ωρα σε ωρα θα εχω το philips 5990 .Θελω να μου πειτε πια firm πρεπει να περασω. Αυτο >http://vb6rocod.euracks.com/download.php?f=5990_12/DVP5990_12_vb6_v7_2_1253_DivX_Logo.rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Didimos_GR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον παιδια απο ωρα σε ωρα θα εχω το philips 5990 .Θελω να μου πειτε πια firm πρεπει να περασω. Επιτέλους !!! Άντε με γεια σου και ....καλή αρχή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimos13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλησπερα.Εχω 2 dvd player: Το Philips DVP3142 και το Sony RDR-VX420 Eπειδη ειναι κουραστικη η διαδικασια της ενσωματωσης υποτιτλων,υπαρχει καποιος τροπος να αναγνωρισουν ελληνικους υποτιτλους? Δεν εχω διαβασει προηγουμενες σελιδες οποτε με συγχωρειται προκαταβολικα αν εχει ξαναειπωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλησπερα.Εχω 2 dvd player: Το Philips DVP3142 και το Sony RDR-VX420 Eπειδη ειναι κουραστικη η διαδικασια της ενσωματωσης υποτιτλων,υπαρχει καποιος τροπος να αναγνωρισουν ελληνικους υποτιτλους? Δεν εχω διαβασει προηγουμενες σελιδες οποτε με συγχωρειται προκαταβολικα αν εχει ξαναειπωθει. Για το Philips DVP3142 υπάρχει firmware και θα το βρεις εδώ. Για το Sony RDR-VX420 δεν βρήκα για την ώρα κάποιο firmware οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προγραμματάκι του φίλου dhmk. Πολύ γρήγορο και πολύ εύκολο. Οπως λέει και ο φίλος dhmk στο post # 2535 του greektvsubs.... Αν με την ενσωμάτωση εννοείς το κάψιμο των υποτίτλων πάνω στην εικόνα, που παίρνει ώρες, τότε υπάρχει μια πολύ καλύτερη λύση με το AVIAddxSubs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VSt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλημέρα έχω το PHILIPS DVP-3264 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο firmware που να έχει μετά επιλογή για αλλαγη μεγέθους των υποτιτλων ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george69 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Γειά σας.Λοιπόν αγόρασα χθές το LG DVS400H και έχω να πώ ότι είμαι ενθουσιασμένος! Διαβάζει τα πάντα - *.srt, *.sub, *.smi, τα οποία είχα βάλει χωριστά από τα αρχεία *.avi στο USB stick μου (χωρίς να χρειαστεί να τα ενσωματώνω μετατρέποντάς τα σε DivX με το υπέροχο κατά τα άλλα πρόγραμμα AVIAddXSubs,όπως έκανα μέχρι τώρα, για να βλέπω ταινίες στο "παλιό" μου Home Cinema Samsung HT-TP75,το οποίο αν και το πήρα 3-4 χρόνια πριν- έχει θύρα USB(!!) και με το πρόγραμμα AVIAddXSubs έβλεπα μέχρι τώρα μιά χαρά ταινίες σ'αυτό). Επίσης να τονίσω ότι δεν είδα κάποιο γκρίζο φόντο πίσω από τους υπότιτλους, όπως διατείνονται μερικοί για τα LG. Αρχικώς έκλεινα προς την αγορά του LG DVS450H, μιάς και είναι το πρώτο DVD Player που υποστηρίζει τα νέα φορμάτ HD DivX & HD Xvid, αλλά δυστυχώς δεν έχει θύρα Scart , και γω το ήθελα για μιά παλιά τηλεόραση που δεν έχει HDMI, παρά μόνο θύρα Scart. Γενικά να πω ότι το LG DVS400H είναι μιά καλή αγορά που αξίζει τα λεφτά της (88 Euro) και παρακαλώ να προστεθεί στην λίστα μας! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Didimos_GR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Με γειά σου φίλε george69 , έχει και πολύ ωραίο design !!! Nα πω και εγώ με τη σειρά μου πως και στο δικό μου LG DVX-392H , δεν υπάρχει γκρίζο φόντο πίσω από τους υπότιτλους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα