kpav Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ενημέρωση λίστας (94) DVD players/recorders 25-10-08 - 10:29 + PHILIPS DVP-3264 + HYUNDAI HHD-3630UC Το HYUNDAI HHD-3630UC παίζει Ελληνικούς υπότιτλους πολύ χάλια και το βασικότερο δεν παίζει αρχεία που Ενσωματώνονται με το AVIAddXSubs η Sub2DivX αυτα προς ενημερωση οσων εδιαφερ για το HYUNDAI HHD-3630UC Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2009 από kpav
kpav Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ενημέρωση λίστας (94) DVD players/recorders 25-10-08 - 10:29 + PHILIPS DVP-3264 + HYUNDAI HHD-3630UC Το HYUNDAI HHD-3630UC παίζει Ελληνικούς υπότιτλους πολύ χάλια και το βασικότερο δεν παίζει αρχεία που Ενσωματώνονται με το AVIAddXSubs η Sub2DivX αυτα προς ενημερωση οσων εδιαφερ για το HYUNDAI HHD-3630UC Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2009 από kpav
carlos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα ...ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να κατεβασω τα 2 επισυναπτομενα στο πρωτο post?
carlos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα ...ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να κατεβασω τα 2 επισυναπτομενα στο πρωτο post?
toledo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 παιδια καλησπερα, μια ερωτηση υπάρχει firmware για το gcv dvd-3312b κάνει κάτι χαζά και μία διαβαζει τα dvd και μία οχι και σκεφτομαι οτι θα διορθωθεί με firmware!!!!!! αν γνωρίζει καποιο παλικάρι ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
toledo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 παιδια καλησπερα, μια ερωτηση υπάρχει firmware για το gcv dvd-3312b κάνει κάτι χαζά και μία διαβαζει τα dvd και μία οχι και σκεφτομαι οτι θα διορθωθεί με firmware!!!!!! αν γνωρίζει καποιο παλικάρι ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
geovard Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά όταν παίζετε αρχεία vob από τον εξωτερικό σας δίσκο, τα μηχανάκια σας δείχνουν κανονικά τους υπότιτλους? Ρωτώ κυρίως τους κατόχους LG μηχανημάτων που λένε ότι διαβάζουν σωστά ότιδήποτε το Ελληνικό. Εγώ έχω τό philips 5990 που με το τελευταίο τροποποιημένο firmware, παίζει άψογα και υπότιτλους και όλα, αλλά στους υπότιτλους(Ελληνικούς ή μη) σε αρχεία vob από έξω(όχι από δισκάκι dvd) μού τους δείχνει μεγάλους με κίτρινο περίγραμμα κουραστικούς αλλά σχετικά ευανάγνωστους.(Οι υπότιτλοι στα αρχεία vob είναι "συμπλεγμένοι" στο αρχείο έτσι?Γι΄αυτό δεν ρυθμίζονται).Δεν είναι βέβαια και σοβαρό το πρόβλημα, αφού τη usb θύρα συνήθως δεν τη θελεις γιά να βλέπεις αρχεία vob, αφού μπορείw να τα γράψεις σε dvd. Κατά τα άλλα δεν έχω παράπονο από το μηχάνημα αντίθετα θα έλεγα ότι αισθάνομαι τυχερός με τη συχκευή και γιά τα λεφτά που κάνει.
Asxetius Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το HYUNDAI HHD-3630UC παίζει Ελληνικούς υπότιτλους πολύ χάλια και το βασικότερο δεν παίζει αρχεία που Ενσωματώνονται με το AVIAddXSubs η Sub2DivX αυτα προς ενημερωση οσων εδιαφερ για το HYUNDAI HHD-3630UC Ο φίλος dimis52 μας έδωσε την πληροφορία στο post #1205, και αναφέρει.... "Δουλευει 1 χαρα και παιζει ελληνικους υποτιτλους. Το μονο που δεν μαρεσε, οπως αναφερθηκε και σε αλλο hyundai, ειναι οτι ειναι λιγο μικροι οι υποτιτλοι, αλλα κυριως το οτι δεν εχουν μαυρη γραμμη γυρω απτα γραμματ, οποτε αν η ταινια δειχνει λευκο φοντο, τοτε δεν φαινονται σχεδον καθολου οι υποτιτλοι. Κατα ταλλα εχει usb που παιζει μια χαρα ταινιες τραγουδια και φωτο, καραοκε και hdmi εξοδο, και αποκωδικοποιηση 5.1 ηχου. " Ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις και βγάζει διαφορετικά συμπεράσματα. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το AVIAddXSubs, μπορεί να πάρει άλλο μηχάνημα φθηνότερο. καλησπερα ...ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να κατεβασω τα 2 επισυναπτομενα στο πρωτο post? Το δοκίμασα με Firefox και Explorer. Κατεβαίνουν κανονικά.
aposperp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 "Δουλευει 1 χαρα και παιζει ελληνικους υποτιτλους. Το μονο που δεν μαρεσε, οπως αναφερθηκε και σε αλλο hyundai, ειναι οτι ειναι λιγο μικροι οι υποτιτλοι, αλλα κυριως το οτι δεν εχουν μαυρη γραμμη γυρω απτα γραμματ, οποτε αν η ταινια δειχνει λευκο φοντο, τοτε δεν φαινονται σχεδον καθολου οι υποτιτλοι. Κατα ταλλα εχει usb που παιζει μια χαρα ταινιες τραγουδια και φωτο, καραοκε και hdmi εξοδο, και αποκωδικοποιηση 5.1 ηχου. " Ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις και βγάζει διαφορετικά συμπεράσματα. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το AVIAddXSubs, μπορεί να πάρει άλλο μηχάνημα φθηνότερο. Συμφωνώ. Μήπως ξέρει κανείς αν στο Ηyυndai συνδέεται εξωτερικός σκληρός κι αν πράγματι παίζει mp.4? Γιατί εγω που μόλις το πήρα και το δοκίμασα δεν μπορώ να το καταφερω να παίξει.
von_ossy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, Εχω μια TFT τηλεόραση Full HD και ψάχνω ένα DVD player, μέχρι 40 ευρώ. Διαβάζοντας το forum κατέληξα στα: - Advent 3326E - Hyundai HDV-330UC Ποιό να προτιμήσω? Απ'οτι κατάλαβα η μόνη διαφορά είναι πως το πρώτο έχει θύρα HDMI. Την χρειάζομαι στην ΗD reday τηλεόραση μου ή είναι περιττή? Ευχαριστώ.
vrodinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως ξέρει κανείς αν στο Ηyυndai συνδέεται εξωτερικός σκληρός κι αν πράγματι παίζει mp.4? Γιατί εγω που μόλις το πήρα και το δοκίμασα δεν μπορώ να το καταφερω να παίξει. Δοκιμασε το εξωτερικο δισκο σου σε format Fat 32
aposperp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 "Δοκιμασε το εξωτερικο δισκο σου σε format Fat 32" Ο σκληρός μου, έχει 2 partition το ένα σε Fat32 και το άλλο σε NTFS. Βλέπει το πρώτο αλλά δε διαβάζει τα αρχεία. Μήπως πρέπει να τον φορμάρω όλο σε Fat 32?
Asxetius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 "Δοκιμασε το εξωτερικο δισκο σου σε format Fat 32" Ο σκληρός μου, έχει 2 partition το ένα σε Fat32 και το άλλο σε NTFS. Βλέπει το πρώτο αλλά δε διαβάζει τα αρχεία. Μήπως πρέπει να τον φορμάρω όλο σε Fat 32? Δοκίμασε και κάποιο μικρότερο σε χωρητικότητα Partition. Πάντα σε FAT32.
Didimos_GR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, Εχω μια TFT τηλεόραση Full HD και ψάχνω ένα DVD player, μέχρι 40 ευρώ. Διαβάζοντας το forum κατέληξα στα: - Advent 3326E - Hyundai HDV-330UC Ποιό να προτιμήσω? Απ'οτι κατάλαβα η μόνη διαφορά είναι πως το πρώτο έχει θύρα HDMI. Την χρειάζομαι στην ΗD reday τηλεόραση μου ή είναι περιττή? Ευχαριστώ. Αφού έχεις HD TV να επιλέξεις DVD player που να έχει και σύνδεση HDMI . Βγάζει αρκετά καλύτερη εικόνα !
laiosx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους Αγόρασα σήμερα ένα LG DVX382 τιμή χώμα 39 ευρώ Καλό μηχάνημα φαίνεται καί αξιόπιστο. Οι ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν οκ αλλά και λίγο μεγαλύτεροι δε θα με χάλαγε καθόλου. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πειραγμένο firmware η τι chipset "φοράει" ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα