Προς το περιεχόμενο

DVD players & Media players που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Asxetius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλή χρονιά σε όλους!

ψάχνω ένα καλό tv media player και θα ήθελα κάποιες γνώμες..

δεν με πειράζει αν θα έχει σκληρό δίσκο ενσωματωμένο ή όχι, απλώς θέλω να παίζει σίγουρα ελληνιικούς υπότιτλους..!

ευχαριστώ!

Τσέκαρε αυτό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σου κάνει αυτό που προτείνει ο Asxetius, τότε ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134009594&onlinepromo=OFFER0107#msg:1231201020979

Είναι αρκετά φθηνότερο...η απόφαση δική σου.

Ξέρει κανείς αν το "DAEWOO DHR-9105P" παίζει Ελληνικούς υπότιτλους?

Πιστεύω ότι είναι καλή προσφορά...99,50€

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=106001366&onlinepromo=OFFER0107#msg:1231188930422

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Φίλτατε Asxetius, να υποθέσω ότι είναι η απόλυτη λύση?

Και πολύ φθηνό!

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση για τα χρήματα που ζητάει.

Κάποιοι έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και ανάγκες και εντοπίζουν προβληματάκια ή προβλήματα.

Τσέκαρε αν θες το post του φίλου dhmk, και αν δε σε πειράζουν αυτά που έχει εντοπίσει, τότε προχώρησε στην ανάλογη αγορά του μηχανήματος.

Αν σου κάνει αυτό που προτείνει ο Asxetius, τότε ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134009594&onlinepromo=OFFER0107#msg:1231201020979

Είναι αρκετά φθηνότερο...η απόφαση δική σου.

.............................

Ηρθε και σε μένα αυτό το mail. :-)

Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/1/09

Επεξ/σία από Asxetius
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Λοιπόν, η απάντηση του e-shop ήταν "Ισχύει ό,τι γράφει στην σελίδα. Αν παραλάβεις κάτι με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που είναι γραμμένα τότε μας το γυρνάς πίσω.".

Τελικά αγόρασα το Toshiba SD-580E στα 75€. Είναι πολύ πιο όμορφο από το LG (photo εδώ). Δοκίμασα και έπαιξα με επιτυχία αρχεία .avi (>1GB) και .srt από flashάκι και εξωτερικό δίσκο. To flashάκι είναι 2GB και ο δίσκος έχει partition 500GB σε FAT32 με δική του τροφοδοσία από το δίκτυο. Να σημειώσω ότι στο manual λέει μεταξύ άλλων:

"Δεν υποστηρίζει συσκευή μαζικής αποθήκευσης δεδομένων τύπου σκληρού δίσκου USB, συσκευή αναγνώσης καρτών και άλλες περιφερειακές συσκευές υπολογιστή τύπου USB.

Υποστηρίζει μόνο σύστημα αρχείων FAT.

Υποστηρίζει μόνο μονάδα USB flash (μέγ. 4GB).

Η μονάδα μπορεί να αναγνωρίσει έως 127 φακέλους και 999 αρχεία μόνο.

Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων των οποίων το μέγεθος υπερβαίνει το 1GB.

Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων υπότιτλων: .srt, .sub, .txt, .smi, .ssa."

Στα DivX/XviD oι υπότιτλοι είναι μικροί, σε μπλέ-γκρι φόντο. Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν, αλλά ούτε με ενοχλούν. Επίσης, ο χαρακτήρας "ι" έχει πρόβλημα, καθώς το πάχος του είναι το μισό σε σχέση με τα υπόλοιπα γράμματα.

Ορίστε μια φώτο από 14" crt:

DSC01803.jpg

Γενικά πάντως είμαι ευχαριστημένος. (Αρκεί να συνεχίσει να παίζει τον δίσκο μου) ;)

Tο USB που εχει ειναι 2.0 ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304068

LACIE 301816EK LACINEMA PREMIER HDD USB 2.0 HARD DRIVE 1TB

http://www.youtube.com/watch?v=mPkXhfPce4Q

Απλά άπεχτο.Παίζει ελληνικούς υπότιτλους,έχει μικρούς και μεγάλους, ρυθμίζεις το σημείο που θέλεις να βγαίνουν οι υπότιτλοι(ύψος,αριστερά,δεξιά) και χρονοκαθυστέρηση υποτίτλων (+,- σε δευτερόλεπτα) σε περίπτωση που δεν είναι καλα συγχρονισμένοι.

Το συγκεκριμένο έχω βάλει στο μάτι εδώ και λίγες μέρες. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Επίσης, παίζει αρχεία .mkv;

Ευχαριστώ.

Πολύ καλό μηχάνημα με 250 GB εσωτερικό δίσκο που παίζει ελληνικούς υπότιτλους χωρίς πρόβλημα είτε απο CD, DVD, είτε από Flash USB, ή ακόμη από εξωτερικό σκληρό σε USB.

USB flash αναγνωρίζει μέχρι 4 GB και σκληρό που δοκίμασα WD Μiobook 250 GB. Τον εξωτερικό που έχω 320 GB του Πλαισίου δεν τον αναγνώρισε. Αναγνωρίζει επίσης card reader με ότι κάρτα του βάλεις μέχρι 4 GB, δεν έχω δοκιμάσει μεγαλύτερο.

Μειονέκτημά του κατά την άποψή μου ο αδύνατος επεξεργαστής που καθυστερεί λίγο στην εκτέλεση των εντολών του χειριστηρίου.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος, και πολύ περισσότερο που απεγκλωβίστηκα από την προβληματική LG.

Αγορά Δεκ 2008.

Γεια χαρά

Μόλις γύρισα σπίτι έχοντας αγοράσει 4 κομμάτια DVD Players F&U (Funai) από το Media Markt Καβάλας κ Θηβών. Παίζει divx με Ελληνικούς υπότιτλους srt και από δισκάκι και από φλασάκι USB.

Η τιμή του 44.5 ευρώπουλα. Δυστυχώς η συσκευασία δεν περιλαμβάνει scart2scart. Έχει όλα τα υπόλοιπα όμως. Διαθέτει jpeg, Progresive Scan, 1080p video upscaling, HDMI. Διαβάζει εκτός από USB και card reader

Ο κωδικός του είναι DVD3727

Γεια χαρά

Μόλις γύρισα σπίτι έχοντας αγοράσει 4 κομμάτια DVD Players F&U (Funai) από το Media Markt Καβάλας κ Θηβών. Παίζει divx με Ελληνικούς υπότιτλους srt και από δισκάκι και από φλασάκι USB.

Η τιμή του 44.5 ευρώπουλα. Δυστυχώς η συσκευασία δεν περιλαμβάνει scart2scart. Έχει όλα τα υπόλοιπα όμως. Διαθέτει jpeg, Progresive Scan, 1080p video upscaling, HDMI. Διαβάζει εκτός από USB και card reader

Ο κωδικός του είναι DVD3727

Λίγο offtopic: Τον προηγούμενο μήνα αγόρασα το ίδιο player, ίσα ίσα να βλέπει κανένα dvd ο γιος μου. Την 2η μέρα κολλούσε το laser. Το άλλαξα και το 2ο μετά από μια βδομάδα, κολλούσε ολόκληρο (πάγωμα την ώρα που έκανε αναπαραγωγή). Τώρα έχω το 3ο κατά σειρά και προς το παρών μετά από 20 μέρες είναι οκ.

Μπορεί να ήταν στην παρτίδα, αλλά θα σε συμβούλευα να τα τσεκάρεις αμέσως. Προσωπική μου άποψη ότι χάνουν σε ποιότητα κατασκευής (Funai, United, F&U), με αποκορύφωμα ένα United 7078 που είχα πριν με τον μηχανισμό να κολλάει, ενώ δεν έπαιζαν και τα μανίσια μικρόφωνα. Η αντιπροσωπεία των Σαββίδη-Αμοιρίδη μου πρότεινε την αγορά άλλων!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 2 από τα 4 τα δοκιμάσαμε στα σπίτια που κατέληξαν. Και τα 2 έπαιξαν χωρίς προβλήματα γύρω στα 10 λεπτά από επεισόδιο του Prison Break, μουσικής, και Slide show από φωτογραφίες. Δεν ασχοληθήκαμε παραπάνω. Εγώ έχω συνδεδεμένο το PC με την TV και τα βλέπω απευθείας, οπότε δεν μπορώ να κάνω ο ίδιος μεγαλύτερες συγκρίσεις. Στο 1 από τα 2 σπίτια φόρτωσε mp3 και από mp3 player. Δυστυχώς δεν είχαμε σκληρό δίσκο να κάνουμε δοκιμή αν φόρτωνε και από εκεί dixv…

Θα δείξει...

Επεξ/σία από Kariajoulas

Καλημέρα!!

Να επιβεβαιώσω και εγώ οτι το Hyundai HHD-3630UC παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους και απο stick και απο εξωτερικό σκληρό (αρκεί να είναι FAT32).Έχω φορτώσει 4 σειρές με όλους τους κύκλους (απο 9) και τα παίζει και συνεχόμενα!super επιλογή κατ' εμέ και έχει και HDMI και ενσωματωμένο ενισχυτή 5.1 και αναγνώστη καρτών .!

ρε παιδια να ρωτησω, πως μπορω να δω hd (720, 1080) ταινιες σε αυτο το μαραφετι? εννοω τι αρχειο πρεπει να ειναι γιατι οτι δοκιμασα (.mkv, avi, mp4, .wmv) δεν το επαιξε.. (αν και στην προσοψη εχει το σημα του mp4)... δοκιμασα και γραμμενο σε δισκακι αλλα και σε usb stick αλλα τζιφος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωση σας το "DAEWOO DHR-9105P 250GB" παίζει Ελληνικούς υπότιτλους σε DivX, βάσει του "www.plus4u.gr".

Θα ποστάρω πάλι με εντυπώσεις...όταν το παραλλάβω.

Μάλλον αύριο Τρίτη...

Επεξ/σία από aiantas

Παιδιά , για βοηθήστε με λίγο.... , ποιό από τα τρία να πάρω αύριο ; ;)

. PHILIPS DVP3260 (usb)

. PHILIPS DVP5990 (usb+HDMI)

. LG DVX-392 (usb+HDMI)

Να σας πω πως δεν με ενδιαφέρει να έχει HDMI παρόλα που έχω full HD TV (...έχουν τα PHILIPS DVP5990 και LG DVX-392 ) .

Ξέρω πως δεν θα δώ καμια σοβαρή διαφορά στην εικόνα αν πάρω με HDMI .

Να πω την αλήθεια κλίνω λίγο προς το PHILIPS DVP3260 που το έχω βρει και με 50,00 ευρά μόνο !!!

Περιμένω και την δική σας γνώμη για να αποφασίσω και να κάνω την αγορά αύριο ! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...