Προς το περιεχόμενο

DVD players & Media players που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Asxetius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε...

Αποφάσισα να τα πάρω ξεχωριστά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Έτσι κατέληξα σε ενισχυτή YAMAHA RX-V363 και ένα φθηνό σετ ηχείων για αρχή πάλι της YAMAHA NS-P110.

Το DVD player δεν με αγχώνει τόσο πολύ, γιατί τα player είναι τα πιο φθηνό κομμάτι του σετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα!!

Να επιβεβαιώσω και εγώ οτι το Hyundai HHD-3630UC παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους και απο stick και απο εξωτερικό σκληρό (αρκεί να είναι FAT32).Έχω φορτώσει 4 σειρές με όλους τους κύκλους (απο 9) και τα παίζει και συνεχόμενα!super επιλογή κατ' εμέ και έχει και HDMI και ενσωματωμένο ενισχυτή 5.1 και αναγνώστη καρτών .!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο έχει μεγαλύτερους υπότιτλους; το LG ή το Hyundai HHD-3630UC ?

Καλύτερο ποιοτικά φαντάζομαι το lg

****Τελικά πήρα το philips 3260. Τέλειο!

Επεξ/σία από Physics_Rulez

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια.Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το DVD PLAYER XORO HSD 8410 που δίνει το e-shop

Επεξ/σία από manosma
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304068

LACIE 301816EK LACINEMA PREMIER HDD USB 2.0 HARD DRIVE 1TB

http://www.youtube.com/watch?v=mPkXhfPce4Q

Απλά άπεχτο.Παίζει ελληνικούς υπότιτλους,έχει μικρούς και μεγάλους, ρυθμίζεις το σημείο που θέλεις να βγαίνουν οι υπότιτλοι(ύψος,αριστερά,δεξιά) και χρονοκαθυστέρηση υποτίτλων (+,- σε δευτερόλεπτα) σε περίπτωση που δεν είναι καλα συγχρονισμένοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! :-)

Θα επικοινωνήσω αύριο με το e-shop, αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα εδώ. Υπάρχει κάποιο λάθος με το LG DVX-382H HDMI που δίνει το e-shop; Τα χαρακτηριστικά που γράφει παραπέμπουν στο DVX-392H κι όχι το 382H (αν υπάρχει 382H). Στο ελληνικό site της LG μάλιστα λέει ότι το 382 (χωρίς Η) δεν υποστηρίζει ούτε 1080p Upscaling, ούτε έξοδο Digital Audio - Optical, ούτε HDMI.

Επεξ/σία από Sermac

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, η απάντηση του e-shop ήταν "Ισχύει ό,τι γράφει στην σελίδα. Αν παραλάβεις κάτι με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που είναι γραμμένα τότε μας το γυρνάς πίσω.".

Τελικά αγόρασα το Toshiba SD-580E στα 75€. Είναι πολύ πιο όμορφο από το LG (photo εδώ). Δοκίμασα και έπαιξα με επιτυχία αρχεία .avi (>1GB) και .srt από flashάκι και εξωτερικό δίσκο. To flashάκι είναι 2GB και ο δίσκος έχει partition 500GB σε FAT32 με δική του τροφοδοσία από το δίκτυο. Να σημειώσω ότι στο manual λέει μεταξύ άλλων:

"Δεν υποστηρίζει συσκευή μαζικής αποθήκευσης δεδομένων τύπου σκληρού δίσκου USB, συσκευή αναγνώσης καρτών και άλλες περιφερειακές συσκευές υπολογιστή τύπου USB.

Υποστηρίζει μόνο σύστημα αρχείων FAT.

Υποστηρίζει μόνο μονάδα USB flash (μέγ. 4GB).

Η μονάδα μπορεί να αναγνωρίσει έως 127 φακέλους και 999 αρχεία μόνο.

Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων των οποίων το μέγεθος υπερβαίνει το 1GB.

Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων υπότιτλων: .srt, .sub, .txt, .smi, .ssa."

Στα DivX/XviD oι υπότιτλοι είναι μικροί, σε μπλέ-γκρι φόντο. Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν, αλλά ούτε με ενοχλούν. Επίσης, ο χαρακτήρας "ι" έχει πρόβλημα, καθώς το πάχος του είναι το μισό σε σχέση με τα υπόλοιπα γράμματα.

Ορίστε μια φώτο από 14" crt:

DSC01803.jpg

Γενικά πάντως είμαι ευχαριστημένος. (Αρκεί να συνεχίσει να παίζει τον δίσκο μου) ;)

Επεξ/σία από Sermac

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλή χρονιά σε όλους!

ψάχνω ένα καλό tv media player και θα ήθελα κάποιες γνώμες..

δεν με πειράζει αν θα έχει σκληρό δίσκο ενσωματωμένο ή όχι, απλώς θέλω να παίζει σίγουρα ελληνιικούς υπότιτλους..!

ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...