vassar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Βασικα στο plaisio λεει DVX-392 ενω στο Multirama DVX-392H !!To 392 το σκετο δεν το χει καν το site της LG Παρομοιο προβλημα υπαρχει κ με 1 που εχει στο e-shop το LG DVX-382H το οποιο δεν υπαρχει πουθενα αλλου (παρα μονο το σκετο 382) ουτε κ αυτο στο Site της LG !!!! Αποτι καταλαβα υποτιθεται οτι και τα 2 Η παιζουν .srt (ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 382Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Ε-SHOP επιβεβαιωμενο) και η διαφορα τους ειναι η HDMI εξοδος που χουν τα Η σε συγκριση με τα σκετα 382 κ 392.... 382Η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702840 392Η http://www.multirama.gr/products/product?pid=0323444&catid=060302 Μαλλον το 392Η θα παρω επειδη δεν υπαρχει αλλος που να με βεβαιωνει οτι οντως το 382Η (απο e-shop) ειναι οκ με .srt H διαφορά με το "Η" πρέπει να είναι ότι αυτά με το "H" έχουν έξοδο HDMI. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τους υπότιτλους. Γνωρίζει κάποιος αν το LG DVX382 θα παίζει ελληνικούς υπότιτλους;; Το έχει στα 39ευρω το SATURN και λέω να το πάρω. Εδώ υπάρχει και το εγχειρίδιο του και από ότι φαίνεται μάλλον πρέπει να τους παίζει τους υπότιτλους. Εγχειρίδιο LG DVX382 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMAKIOUS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 H διαφορά με το "Η" πρέπει να είναι ότι αυτά με το "H" έχουν έξοδο HDMI.Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τους υπότιτλους. Γνωρίζει κάποιος αν το LG DVX382 θα παίζει ελληνικούς υπότιτλους;; Το έχει στα 39ευρω το SATURN και λέω να το πάρω. Εδώ υπάρχει και το εγχειρίδιο του και από ότι φαίνεται μάλλον πρέπει να τους παίζει τους υπότιτλους. Εγχειρίδιο LG DVX382 Για το 382 δεν ξερω αλλα το 382Η το e-shop λεει οτι παιζει.. -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 06 : 58 : 19----- Παιδια μολις πηρα το 392Η απο Multirama...Πολυ ευχαριστημενος στα παντα αλλα θελω να ρωτισω 2 πραγματα! 1)Γνωριζετε αν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξει το υψος που δειχνει τους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ γιατι ειναι λιγο ψηλα. 2)Η λιστα π.χ με mp3 που δειχνει δεν παει απο την μια ακρη της οθονης μεχρι την αλλη ωστε να φαινονται πολλοι χαρακτηρες κ ολο το ονομα....Αλλαζει αυτο??? thx!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αγορά (χθες) LG DVX 392H απο γνωστή αλυσίδα. Με μια γρήγορη δοκιμή παίζει : -Ελληνικούς υπότιτλους από την θύρα USB (πολύ καλό μέγεθος , ευανάγνωστοι) -DVD rw+ -DVD DL -Οσα "αντίγραφα ασφαλείας" DVD δοκίμασα (Ritek-TAYO yuden-TDK-SONY-prodisk κτλ) χωρίς κανένα πρόβλημα. -Mp3 -jpeg - Divx - Xvid απο την USB με stick KINGSTON 1gb & Transcend 1Gb γρήγορα χωρίς "κολλήματα" - κάτι παλιά ξεχασμένα VCD & SVCD (καθώς επίσης και αυτά των εφημερίδων) Σκληρό δίσκο εξωτερικό δεν πρόλαβα να δοκιμάσω αν βλέπει (θα ενημερώσω όταν το τεστάρω) Αυτά υ.γ Προσθεστε το στην αρχικη λιστα αν θελετε γιατι μαλλον δεν υπαρχει update Μετά από 2 1/2 μήνες συμβίωσης με το άνω DVD και αφού έχω δει σε αυτό άπειρα avi μέσω Usb , καθώς επίσης και πολλά DVD κάθε τύπου , επιβεβαιώνω και εγώ τα γραφόμενα άλλων , ότι πρόκειται για μια εξαιρετική αγορά. Υ.γ Πριν το πάρω και μετά από επικοινωνία που προηγήθηκε με γνωστό e-μαγαζο μου είπαν ότι σε περίπτωση βλάβης η εγγύηση είναι του μαγαζιού και όχι της επίσημης αντιπροσωπείας (1 έτος και όχι 2:confused: ) και έτσι το πήρα από άλλου με 2 έτη εγγύηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n.gidas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια γιατι δε παιζει το hts3367 ελληνικουσ υποτιτλους? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σημ. Δεν έψαξα πουθενά. Μήπως ξέρει κανείς αντίστοιχο BlueRay Player να έχει USB θύρα ή να διαβάζει DVD (DivX) και να παίζει και υπότιτλους ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos814 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μηπως γνωριζει κανεις εαν καπιο απο τα παρακατω hd dvd recorgers της philips υποστιριζει ελληνικους υποτιτλους(με η χωρις αναβαθμιση firmware) και τι μεγεθος εχουν; DVDR5570H :http://www.consumer.philips.com/cons...r+DVDR5570H-58 DVDR5520H :http://www.consumer.philips.com/cons...r+DVDR5520H-58 DVDR3595H :http://www.consumer.philips.com/cons...r+DVDR3595H-58 DVDR3577H :http://www.consumer.philips.com/cons...r+DVDR3577H-58 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ενημέρωση λίστας (96) DVD players/recorders 3-11-08 - 12:58 + SAMSUNG HR-773 + UNITED 8097 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Κανένα player που να παίζει και mkv files παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosleep Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ψιλοσχετικο: Έχει κάποιος το firmware για το United DVD7079? Δεν το βρίσκω πουθενά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos313 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους ! Θα ήθελα μια βοήθεια απ' όποιον ξέρει... Έχω ένα Home Cinema το οποίο είναι παλιό και δεν έχει θύρα USB. Θέλω τώρα να το αλλάξω, για να πάρω ένα με USB, για να μπορώ να παίζω μέσω αυτής της θύρας, τις ταινίες ή τις σειρές που κατεβάζω, χωρίς να χρειάζεται να τις κάνω μετατροπή σε DVD και να τις παίζω από δισκάκια. -Ξέρει κανείς κάποιο Home Cinema (σε τιμή περίπου 200euro), που να μπορεί να αναπαράγει από τη USB, αυτού του είδους τα αρχεία, αλλά και να διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους έτσι ώστε να μην χρειάζεται να είναι ενσωματωμένοι στην ταινία ; -Υπάρχει διαφορά αν συνδέσουμε στη USB για αναπαραγωγή μιας ταινίας με ξεχωριστούς υπότιτλους, ένα stick-άκι ή έναν εξωτερικό σκληρό 500-1000GB ; Επίσης μελλοντικά αυτό το Home Cinema θέλω να το συνδέσω με ένα PS3. Σε όποιο μαγαζί και να ρώτησα, ο καθένας μου έλεγε τα δικά του με αποτέλεσμα αντί να βγάλω άκρη να χάσω τη μπάλα... Ευχαριστώ ΥΓ. συγνώμη αν έχω επαναλάβει την ερώτηση αλλά "χάθηκα" στις τόσες σελίδες του θέματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vidiart Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 TOSHIBA RD-XS27 με σκληρό δίσκο 160 γιγα, όμως δεν παζει ελληνικά στο ντιβεξ. Ξέρει κανένας τίποτα για αναβάθμιση. Ζαβλακα ακούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos313 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά αυτό που ψάχνω είναι... "-Ξέρει κανείς κάποιο Home Cinema (σε τιμή περίπου 200euro), που να μπορεί να αναπαράγει από τη USB, αυτού του είδους τα αρχεία, αλλά και να διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους έτσι ώστε να μην χρειάζεται να είναι ενσωματωμένοι στην ταινία ;" Ο νταλγκάς μου είναι να βρω ένα Home Cinema που να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά από τη θύρα USB για να την συνδέσω με εξωτερικό σκληρό. Θα με γλιτώσει από μεγάλη διαδικασία μιας και έχω το κόλλημα να μαζεύω ταινίες και σειρές. Με αυτό τον τρόπο θα τις έχω ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες. Το θέμα είναι... υπάρχει τέτοιο Home Cinema ; και ποιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmarkoulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα σε όλους. αγόρασα χτές απο το πλαίσιο το hunday 330uc (33 euro), αλλά δεν μπορώ να δω ταινία απο το usb, έχω ένα kingston 1G, με το οποίο βλέπω κανονικά ταινίες απο το usb στο hunday 320. μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα σε όλους.αγόρασα χτές απο το πλαίσιο το hunday 330uc (33 euro), αλλά δεν μπορώ να δω ταινία απο το usb, έχω ένα kingston 1G, με το οποίο βλέπω κανονικά ταινίες απο το usb στο hunday 320. μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Το πρόβλημα ποιο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ο νταλγκάς μου είναι να βρω ένα Home Cinema που να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά από τη θύρα USB για να την συνδέσω με εξωτερικό σκληρό. Θα με γλιτώσει από μεγάλη διαδικασία μιας και έχω το κόλλημα να μαζεύω ταινίες και σειρές. Με αυτό τον τρόπο θα τις έχω ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες. Το Philips 3260 παίζει ελλ. υπότιτλους και αν του αναβαθμίσεις το firmware βλέπει και εξωτερικους σκληρους. Πχ σε εμένα βλέπει έναν WD Passport 160GB σε επίπεδο 2-3 υποφακέλους σε σχέση με το root του. Επειδη δεν γνωρίζω όμως τι γίνεται με τους υπόλοιπους δίσκους ούτε και το έχω δουλέψει ιδιαίτερα με το σκληρό, καλό θα ήταν να ρωτήσεις στο topic του 3260 - για να μη σε πάρω στο λαιμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα