vrodinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Σημερα στο Carrefour Λ Αθηνων δοκιμασα το United DVD 8097 με USB.Το δοκιμασα με ενα φλασακι που ειχα μαζι μου και επαιξε μια χαρα avi και srt.Τιμη 39,95 αλλα ηταν το τελευταιο.Εγγυηση Αμοιριδης-Σαββιδης. Νομιζω το ιδιο μοντελο υπαρχει στο Praktiker Πειραιως με τιμη 35,90 η 36,90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ...........................Οι μόνοι που με άφησαν να κάνω δοκιμές με τις ευλογίες τους μάλιστα,ήταν αυτοί στο Fnack.Ευγενέστατοι,μιας και γι αυτούς δούλευα στο τζάμπα,καθότι είχα φτιάξει και πηγαδάκι με τις προσπάθειες και τις συζητήσεις μου με αυτούς που ενδιαφερόντουσαν. Ευτυχώς υπάρχουν και ανοιχτόμυαλοι πωλητές, δυστυχώς είναι λίγοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemania Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Γειά και απο εμένα και συγχαρητήρια για το θέμα... Anyway στην λίστα εμφανίζεται το dv player που εχω (toshiba sd-270e) με την εξής σημείωση: ''Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στους υπότιτλους.Το χρώμα είναι τέλειο. Άσπρο με γρκι background για να είναι ευκολοδιάβαστοι και στις πιο φωτεινές σκηνές. Το μέγεθος είναι ικανοποιητικό. Ίσως να έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά στο μέγεθος που είναι τώρα, είναι ευκολοδιάβαστο. Για να προβάλετε ελληνικούς υπότιτλους, χρειάζεται ρυθμιση από το μενού. - Asxetius – Δείτε το αναλυτικότατο post #2201 του AgentWolf με περισσότερα σχόλια και φωτογραφίες, για το μηχάνημα.'' Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς μπορώ να βρώ το post που αναφέρεται ποιο πάνω καθώς έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους στο player? Ευχαριστώ και ελπίζω για κατανόηση (κάποτε όλοι έτσι ξεκινήσατε...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση ?Με το Schaub Lorenz 20381 τι γινεται?Εχω το αδελφακι του και ειναι οκ αυτο ομως???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemania Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Γειά και απο εμένα και συγχαρητήρια για το θέμα... Anyway στην λίστα εμφανίζεται το dv player που εχω (toshiba sd-270e) με την εξής σημείωση: ''Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στους υπότιτλους.Το χρώμα είναι τέλειο. Άσπρο με γρκι background για να είναι ευκολοδιάβαστοι και στις πιο φωτεινές σκηνές. Το μέγεθος είναι ικανοποιητικό. Ίσως να έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά στο μέγεθος που είναι τώρα, είναι ευκολοδιάβαστο. Για να προβάλετε ελληνικούς υπότιτλους, χρειάζεται ρυθμιση από το μενού. - Asxetius – Δείτε το αναλυτικότατο post #2201 του AgentWolf με περισσότερα σχόλια και φωτογραφίες, για το μηχάνημα.'' Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς μπορώ να βρώ το post που αναφέρεται ποιο πάνω καθώς έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους στο player? Ευχαριστώ και ελπίζω για κατανόηση (κάποτε όλοι έτσι ξεκινήσατε...) Μπλιάχ μόνο που σκέφτομαι τί βλακεία έγραψα εδώ αναστατώνομαι... Τί ωραία θα ήταν ένας Moderator αν εσβηνε το προηγούμενο post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_Caesar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 2/11/2008 στις 02 : 07 : 02----- Επεσε στα χέρια μου ένα νέο καλούδι, το Philips MCD-288, που είναι ένα πολύ όμορφο Home Theatre. Δυστυχώς δεν εμφανίζονται Ελληνικά (κινέζικα), και ούτε μπορώ να εισάγω την Ελληνική κωδικοσελίδα 6976 που αναφέρεται και στο manual. Ετσι δεν υπάρχει καν η Ελληνική γλώσσα σαν επιλογή. Επίσης δεν υπάρχει (υπο)μενού για επιλογή γλώσσας σε DivX Subtitles... Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει? Ούτε τα μεγάλα κεφάλια στο θέμα μας δεν έχουν να προτείνουν κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Γειά και απο εμένα και συγχαρητήρια για το θέμα... Anyway στην λίστα εμφανίζεται το dv player που εχω (toshiba sd-270e) με την εξής σημείωση: ''Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στους υπότιτλους.Το χρώμα είναι τέλειο. Άσπρο με γρκι background για να είναι ευκολοδιάβαστοι και στις πιο φωτεινές σκηνές. Το μέγεθος είναι ικανοποιητικό. Ίσως να έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά στο μέγεθος που είναι τώρα, είναι ευκολοδιάβαστο. Για να προβάλετε ελληνικούς υπότιτλους, χρειάζεται ρυθμιση από το μενού. - Asxetius – Δείτε το αναλυτικότατο post #2201 του AgentWolf με περισσότερα σχόλια και φωτογραφίες, για το μηχάνημα.'' Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς μπορώ να βρώ το post που αναφέρεται ποιο πάνω καθώς έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους στο player? Ευχαριστώ και ελπίζω για κατανόηση (κάποτε όλοι έτσι ξεκινήσατε...) Το post #2201 υπάρχει στο θεματάκι μας στο http://www.greektvsubs.gr Τσέκαρε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMAKIOUS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδια τι γνωμη εχετε για το LG DVX-382H ?? To χει δοκιμασει κανεις?? Παιζει κομπλε .srt??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω το Philips DVP-5990 !! Τι λετε ειναι καλη αγορα για τα λεφτα του !! Τα avi τα παιζει ολα κανονικα με τους υποτιτλους ?? Το upscalling που λεει τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMAKIOUS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Και εγω αναμεσα σαυτα ειμαι!! LG DVX-382H ή LG DVX-392H Πειτε καμια γνωμη παιδια αν γνωριζετε! EDIT : gtsia to philips δεν εχει Optical εξοδο αν σε ενδιαφερει!! Εγω πλεον ειμαι καθαρα αναμεσα στα παραπανω αλλα θελω απο καποιον επιβεβαιωση γιατι τα καταστηματα 1 λενε το 1 μια το αλλο (οσο αφορα για την υποστιριξη .srt) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2008 από JIMAKIOUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα ! Ξέρει κανεις αν τα παρακάτω DVD Recorders υποστηρίζουν ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους (srt) σε DIVX αρχεία: SAMSUNG DVD-HR773 LG RHT-397H Pioneer DVR 560H-S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizarazu Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Και εγω αναμεσα σαυτα ειμαι!! LG DVX-382H ή LG DVX-392H Πειτε καμια γνωμη παιδια αν γνωριζετε! EDIT : gtsia to philips δεν εχει Optical εξοδο αν σε ενδιαφερει!! Εγω πλεον ειμαι καθαρα αναμεσα στα παραπανω αλλα θελω απο καποιον επιβεβαιωση γιατι τα καταστηματα 1 λενε το 1 μια το αλλο (οσο αφορα για την υποστιριξη .srt) Πράγματι, στην ιστοσελίδα του Πλαισίου για το LG DVX-392H στο πεδίο για την υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων, έχει ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι". Είναι κρίμα, μιας και διατίθεται σε πολύ καλή τιμή, όπως και γενικά όλα τα προϊόντα της LG που πουλάει η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων. Μετά την πατάτα που έφαγα εγώ και πολλοί άλλοι με το Philips DVP 3042/10 αναφορικά με τους ελληνικούς υπότιτλους σε Divx, συν του ότι με ελάχιστη χρήση μέσα σε 2 χρόνια χάλασε και ο ήχος του (δεν ακούγεται τίποτα), αποφάσισα στο εξής Philips να παίρνω μόνο λάμπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Εμενα μου εκαναν δωρο πριν 6 μηνες περιπου, το Philips DVDR 3480 και οι υποτιτλοι ειναι πρασινοι και δεν μεγαλωνουν,ενω το DVP 3260 με update DVP3260_12_vb6_v3_3_1253_new_font εισαι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πράγματι, στην ιστοσελίδα του Πλαισίου για το LG DVX-392H στο πεδίο για την υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων, έχει ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι". Είναι κρίμα, μιας και διατίθεται σε πολύ καλή τιμή, όπως και γενικά όλα τα προϊόντα της LG που πουλάει η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων. Μετά την πατάτα που έφαγα εγώ και πολλοί άλλοι με το Philips DVP 3042/10 αναφορικά με τους ελληνικούς υπότιτλους σε Divx, συν του ότι με ελάχιστη χρήση μέσα σε 2 χρόνια χάλασε και ο ήχος του (δεν ακούγεται τίποτα), αποφάσισα στο εξής Philips να παίρνω μόνο λάμπες... Στο θεματάκι που συντηρώ και στο GreekTVsubs.gr ..... post #2262 απο speed79 "Τελικά πήρα το LG DVX 392H Δεν είδα και καμια μεγάλη διαφορά με το upscale. Πάντως έχει ωραία μενού, επισης οι υπότιτλοι έχουν μια ιδιαίτερη γραμματοσειρά. παίζει όλα τα dvd που του δοκίμασα και απο usb βλέπει τα πάντα και χωρίς μεγάλη καθυστέρηση. Ένα απο τα μείον του είναι οτι δεν παίζει τους δίσκους που τους εγγράφω με πολλαπλές ενότητες..." και post #2264 απο speed79 "Αγορά απο Multirama 89e.Τους υπότιτλους τους βλέπετε στις φώτο.Όχι πολύ μεγάλοι για την 32ρα sony bravia που έχω, αλλά μου αρέσει πολύ η γραμματοσειρά.Μερικές φορές έχουν ένα μικροπροβληματάκι βγάζουν αυτό το σύμβολο <ι> Tα dvd τα παίζει με πολύ καλη ανάλυση (χρησιμοποιώ την 1080ι/50) τα divx όμως όχι.Στην 3 φώτο οι υπότιτλοι με το πρόγραμμα AVIAddXSub photo 1 photo 2 photo 3 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2008 από Asxetius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMAKIOUS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Πράγματι, στην ιστοσελίδα του Πλαισίου για το LG DVX-392H στο πεδίο για την υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων, έχει ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι". Είναι κρίμα, μιας και διατίθεται σε πολύ καλή τιμή, όπως και γενικά όλα τα προϊόντα της LG που πουλάει η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων. Μετά την πατάτα που έφαγα εγώ και πολλοί άλλοι με το Philips DVP 3042/10 αναφορικά με τους ελληνικούς υπότιτλους σε Divx, συν του ότι με ελάχιστη χρήση μέσα σε 2 χρόνια χάλασε και ο ήχος του (δεν ακούγεται τίποτα), αποφάσισα στο εξής Philips να παίρνω μόνο λάμπες... Βασικα στο plaisio λεει DVX-392 ενω στο Multirama DVX-392H !! To 392 το σκετο δεν το χει καν το site της LG Παρομοιο προβλημα υπαρχει κ με 1 που εχει στο e-shop το LG DVX-382H το οποιο δεν υπαρχει πουθενα αλλου (παρα μονο το σκετο 382) ουτε κ αυτο στο Site της LG !!!! Αποτι καταλαβα υποτιθεται οτι και τα 2 Η παιζουν .srt (ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 382Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Ε-SHOP επιβεβαιωμενο) και η διαφορα τους ειναι η HDMI εξοδος που χουν τα Η σε συγκριση με τα σκετα 382 κ 392.... 382Η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702840 392Η http://www.multirama.gr/products/product?pid=0323444&catid=060302 Μαλλον το 392Η θα παρω επειδη δεν υπαρχει αλλος που να με βεβαιωνει οτι οντως το 382Η (απο e-shop) ειναι οκ με .srt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα