froufrou78 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εγω εχω το 3260 το οποιο ειναι παρομοιο με το δικο σου, εχουν και τις ιδιες οδηγιες.Το usb ειναι δυναμιτης διαβαζει φλασακι σε χρονο 2 sec.Πραγματικα οι υποτιτλοι ειναι οχι μικροι αλλα ψειρες και ειναι και σχετικα ψηλα.Εκανα ομως αναβαθμιση και τωρα ειναι μια χαρα.Παρε την αντιπροσωπεια και ρωτα τους αν παιρνουν την ιδια αναβαθμιση.Αν ναι τοτε διαβασε το παρακατω θεμα και θα βρεις λυσηhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269186 Ευχαριστώ!Θα το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsalex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μήπως γνωρίζει κανείς αν το PHILIPS HTS3367 παίζει ελληνικούς υπότιτλους ή χρειάζεται κάποιο firmware; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Από τη μεριά μου επαναλαμβάνω ό,τι έγραψα εδώ: το Philips 3260 "αναγνωρίζει" και "διαβάζει" κανονικά μέσω USB έναν 500άρι WD MyBook με εξωτερική τροφοδοσία διαμορφωμένο σε FAT32. Αναγνώρισε επίσης και προχώρησε κανονικά στην αναπαραγωγή αρχείου βίντεο από USB stick 2GB (χωρίς, φυσικά, εξωτερική τροφοδοσία...). Να με συγχωρέσεις αφεντικό, αλλά μιλούσαμε για σκληρούς δίσκους χωρίς τροφοδοσία.:fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sprkrt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να μου πει αν το παρακάτω παίζει Divx, Xvid, Mkv και έχει υποστήριξη υποτίτλων? Ηome Cinema Sony DAV-DZ830W Ευχαριστώ..! εχουμε κατι γιαυτο το μηχανημα? ψαχνω κατι που να μπορει να παιζει τα mkv xvid, divx μεστω του usb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ενημέρωση λίστας (94) DVD players/recorders 25-10-08 - 10:29 + PHILIPS DVP-3264 + HYUNDAI HHD-3630UC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris76 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 LG RH-277HΤο 'χει παρει ένας φίλος, είναι απίστευτο μηχάνημα. 1080p :X:X αγγούρια, δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους...τα βγάζει τούρκικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 αγγούρια, δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους...τα βγάζει τούρκικα Εισαι σιγουρος γιατι ολα τα LG παιζουν ελληνικα.Πατησε απο το κοντρολ σου παρατεταμενα το κουμπι subtitles Τοτε θα σου βγαλει στην οθονη της τηλεορασης σου καποιους αριθμους.Διαλεξε το 1253 και πατα ο.κ.Ξεκινα τωρα την ταινια και πες μας αν παιζει ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris76 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Εισαι σιγουρος γιατι ολα τα LG παιζουν ελληνικα.Πατησε απο το κοντρολ σου παρατεταμενα το κουμπι subtitles Τοτε θα σου βγαλει στην οθονη της τηλεορασης σου καποιους αριθμους.Διαλεξε το 1253 και πατα ο.κ.Ξεκινα τωρα την ταινια και πες μας αν παιζει ελληνικα έχεις δίκιο...έκανα αυτό που λες και όντως παίζει ελληνικά...βιάστηκα πριν...σόρρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 αγγούρια, δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους...τα βγάζει τούρκικα Επιτρέψτε μου είναι..... 1080i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 έχεις δίκιο...έκανα αυτό που λες και όντως παίζει ελληνικά...βιάστηκα πριν...σόρρυ Νομιζω οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει και USB αλλα ειναι 1.1 Σου διαβαζει φλασακι και εξωτερικο δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) lefteris76 μπορείς να αλλάξεις το post #1236? διαβάζοντάς το κάποιος θα βγάλει λάθος συμπέρασμα. έχεις δίκιο...έκανα αυτό που λες και όντως παίζει ελληνικά...βιάστηκα πριν...σόρρυ Η μπορείς να βάλεις στο setup στον κωδικό γλώσσας το 6976, για να μην κάνεις την διαδικασία που ανέφερε ο talisman --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Επιτρέψτε μου είναι..... 1080i Το ξέρω. Κοίταξε το post #843 για να καταλάβεις πως μας μπέρδεψε ο lefteris76 Εκανε παράθεση σ'ενα post μου που γράφτηκε πριν 9 μήνες (30-01-08, 00:52) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2008 από Asxetius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 lefteris76 μπορείς να αλλάξεις το post #1236? διαβάζοντάς το κάποιος θα βγάλει λάθος συμπέρασμα. Η μπορείς να βάλεις στο setup στον κωδικό γλώσσας το 6976, για να μην κάνεις την διαδικασία που ανέφερε ο talisman --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το ξέρω. Κοίταξε το post #843 για να καταλάβεις πως μας μπέρδεψε ο lefteris76 Εκανε παράθεση σ'ενα post μου που γράφτηκε πριν 9 μήνες (30-01-08, 00:52) Αυτό είδα και την πάτησα....χο χο χο Μια πληροφορία ακόμη..... Σε μια Samsung 32 Α656 και με σύνδεση μέσω HDMI κάνει ενα σχετικό upscaling στο τραγικό σήμα της NOVA.....μην περιμένετε πολλά πράγματα.... Σίγουρα στα κατά του πως 1 χρόνο και 4 μήνες μετά την αγορά του τα βρίσκει σκούρα κάποιες φορές ακόμη και σε γνήσια αγορασμένα δισκάκια!!!! Ευτυχώς η εγγύηση είναι 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos66 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πριν λίγες μέρες αγόρασα το recorder Lg RH387. Παίζει κανονικά και από τη μάνα του υπότιτλους - και από το usb. Γενικά, για τις λίγες μέρες που το έχω, δείχνει εξαιρετική περίπτωση. Παρεμπιπτόντως, σε μία ταινία μου έβγαλε ένα πρόβλημα. Είτε από usb είτε από σκληρό, έβλεπε κανονικά την ταινία, αλλά αν είχα και τους υπότιτλους μαζί, κολλούσε πάνω στο φόρτωμα. Την ίδια ταινία την έπαιζε κανονικά με τους υπότιτλους το 392h. Εχει κανείς καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_Caesar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 2/11/2008 στις 02 : 07 : 02----- Επεσε στα χέρια μου ένα νέο καλούδι, το Philips MCD-288, που είναι ένα πολύ όμορφο Home Theatre. Δυστυχώς δεν εμφανίζονται Ελληνικά (κινέζικα), και ούτε μπορώ να εισάγω την Ελληνική κωδικοσελίδα 6976 που αναφέρεται και στο manual. Ετσι δεν υπάρχει καν η Ελληνική γλώσσα σαν επιλογή. Επίσης δεν υπάρχει (υπο)μενού για επιλογή γλώσσας σε DivX Subtitles... Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
luxury_john Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα σε ολους!!! εχω τα εξης dvd player: toshiba sd-770sr, sony dvp-ns300, sony dvp-ns705v πως μπορω να τα κανω να παιζουν .srt υποτιτλους υπαρχει καποιος τροπος???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα