talisman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ενα ενδιαφέρον μηχάνημα εμφανίστηκε στο eshop με καλή τιμή (γι'αυτά που κάνει) Σε απλη τηλεοραση ομως δεν μπορει να συνδεθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 ρε παιδιά... αγόρασα το F&U 3711BL http://www.electroniki.gr/product.asp?id=20364&ref=pathfinder όλα καλά... όμως όταν βάζω usb stick δεν το αναγνωριζει, δεν ανάβει το λαμπάκι από κατω που είναι η ένδειξη για το φλασάκι... ξέρει κανείς τίποτα; 2) επίσης μπορούμε να βρούμε άλλο firmware? Το τηλεκοντρολ πρεπει να εχει ενα κουμπι που λεει usb/card.Oταν βάλεις το usb stick πρεπει να το πατησεις για να σου δειξει εικονα.Ετσι γινεται εμενα σε ενα F&U φορητο που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Σε απλη τηλεοραση ομως δεν μπορει να συνδεθει Εχει composite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 159+ Σκληρος...Δλδ μια 200αρα....Δεν ειναι ασχημο το ειδα και εγω με το email του Eshop πριν κατι μερες αλλα δεν ξερω κατα ποσο μια πρωτη υλοποιηση θα ειναι και καλη... ΥΓ : Μαντης ειμαι ? Ηδη βγηκε Facelift Εκδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Το θέμα είναι αν μπορεί να παίζει τα mkv files με H.264 MP/HP @L5.1που τα περισσότερα media player κάνουν κολλήματα όταν τα παίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δεν νομιζω να εχει προβληματα τετοια αλλα καλου κακου θα περιμενω για κανα Review... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Κι όμως σχεδόν όλα τα media player έχουν πρόβλημα με τα mkv files με H.264 MP/HP @L5.1 και δυστυχώς αυτό είναι που τα κανει και κολλανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Κανένα φθηνό μοντέλο με usb, χωρίς ανάγκη για firmware? ευχαριστώ Επανέρχομαι στο ερώτημα γιατί δεν πήρα κάποια απάντηση. Καμία ιδεά εώς τα 50-55Ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Εχει composite Εχω μια Philips 100 Hz τι υποδοχη εχει το composite για να κοιταξω Εχω χασει το βιβλιαρακι των οδηγιων.Τα αρχεια mkv θα μου τα δειχνει σε αυτην την tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 RCA είναι, συνήθως είναι κίτρινο χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Το Composite βγαζει χαλια ποιοτητα εικονας....Ειδικα για HD αρχεια δεν αξιζει τον κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 "Μου θυμίζει το pop corn, νομίζω οτι είναι κλώνος του" είπα σε άλλο post Χθες κατέβασα το manual του. Σελίδα 3 Πολλά pop βλέπω. Σελίδα 9 Εδω βλέπουμε popcorn. Πάλι σύμπτωση !! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Λοιπόν. Αγόρασα τελικά το LG DVX-382 και είμαι σε γενικές γραμμές αρκετά ικανοποιημένος. Ήθελα να ρωτήσω όμως τα εξης: 1. Yπότιτλοι μεγαλώνουν? 2. Γκρίζο φόντο πίσω τους μπορώ να βάλω? 3. Έχω ένα εξωτ. σκληρό 160GB. Καμία ιδέα πως θα τον αναγνωρίζει; 4. Στο manual λέει ότι παιζει ταινίες 720x.... Αν βάλω ταινίες μεγαλύτερης ανάλυσης (πχ 1080p) θα παίζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 1.Νομίζω πώς όχι 2.Νομίζω πώς όχι 3.Ίσως να θέλει να είναι σε FAT 4.99% Οχι χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Περιεργο γιατι ηξερα οτι ολα τα LG εχουν Γκρίζο φόντο οπως και αυτο που εχω.Ο δισκος πρεπει σιγουρα να ειναι FAT και να μην εχει πανω απο 1000 αρχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα