moredread Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 αγαπητοι ελληναρες =) ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ είμαι νέος στην κοινοτητα του insomnia!έχετε εξαιρετικά οργανωμενο φορουμ... ψάχνω κ εγώ για νέο dvdplayer μιας κ το παλιό μου Bluesky παρεδωσε την ψυχή του!! με ενδιαφέρει να εμφανίζονται καλά τα γράμματα στους subs θα ήμουν ευτυχής άν έπερνε κ φλασάκι καθώς κ αν είχε κ αποκωδικοποιητή για τα καναλια της ΕΡΤ! ευχαριστώ τα μέγιστα...γύρω στα 60-70 ευρώ παίδες!! απο μια γρηγορη αναζητηση βρηκα to 1)philips DVP-5960 δεν ξέρω πώς εμφανιζονται οι subs του ομως k αν εμφανιζονται 2)LG DVD/DivX PLAYER HDMI/USB DVX-298H βέβαια είδα κάτι σχόλια για regionfree Που πρεπει να κανω αλά αυτά δεν ξερω τι ακριβω΄ς κανουν 3)Thomson DVD DH271E δεν έχω ακούσει τιποτα για αυτό αν δειχνει subs κτλ περιμένω σχόλια κ προτάσεις αδερφια... Η μάρκα δεν με νοιάζει... ευχαριστώ τα μαλα. φίλτατoi zavlakas kai asxetius όλοι πλεον απο οτι εχω διαπιστωσει βλεπουν ταινίες στο όνομα σας..πολύ καλη η δουλεία σας! xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 δεν γνωριζω αν εχει αναφερθει το μοντελο αλλα προσφατα πηρα το toshiba sd470-e με τιμη στα 80 ευρω αν θυμαμαι καλα που παιζει ελληνικους υποτιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 1980 σε ευχαριστω για την πληροφορια! για το 2ο το LG απο προηγουμενα ποστ διβασα οτι ειναι απο τα καλυτερα! γι ατο Philips τι παίζει με τα subs? επισης έχετε κανένα που να έχει κ decoder γιατ α ψηφιακα της ΕΡΤ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vazelomania13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό dvd recorder με σκληρό δίσκο, που να παίζει (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid και παράλληλα να έχει usb θύρα όπου να διαβάζει αυτόματα από το flashaki τα avi και srt αρχεία (region free ιδανικά). Από την έρευνα που έχω κάνει μόνο το LG RH-277H έχει τα παραπάνω αλλά το usb δεν υποστηρίζει avi αρχεία (ή μήπως το κάνει και έχω καταλάβει λάθος ? ). Ο Κοτσόβολος έχει σε προσφορά 135 ΕURO, το ADVENT DVR 510 250E. Ξέρει κανείς να μου πει εάν το συγκεκριμένο μπορεί να διαβάσει ελληνικά απευθείας, ή με firmware ? ή οποιοδήποτε άλλο που να συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά ? Eυχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlab Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Στειλε μου με ενα mail το firmware που χρησιμοποιεις... Είναι στο mail σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufalas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτση?Στη λιστα εχετε το AUDIOLINE 024 οτι υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους.Το εχει καποιος συμφορουμιτης το εχει δοκιμασει????Επισης το μουλτιραμα εφερε ενα νεο μοντελλο το AUDIOLINE 561 που λεει οτι και αυτο υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους.Το εχει δοκιμασει καποιος?Καπου διαβασα οτι εχει το ιδιο τσιπακι με το προαναφερθεν αρα παιζει τα ιδια ισχυει????Ευχαριστω. Παίζει αλλά όπως λέω και εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=189651&highlight=player&page=56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bolec Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 filtate zavlaka katevasa ap to link sou to firmware gia to philips dvp 3142 alla epeidi eimai asxetos me to thema dem ksero pos to katevaso sti syskevi. Dos mou ta fota sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Loιπον παιδες ενημερωνω οτι ο Κωτσοβολος εχει προσφορα το Schaub Lorenz 20138 στα 24.90 ευρω. ΤΡΕΞΤΕ. εγω πηρα το τελευταιο. Εντυπωσεις. Επαιξε οσα δισκακια του εβαλα.Απλα σε ενα avi δεν ειχε φωνη και σε μερικα (οπου μεσα στο φακελλο της ταινιας ειχε και αλλα αρχεια εκτος του srt των υποτιτλων μπερδευε τους υποτιτλους και επαιζε αλλα αντι αλλων). ΠΑντως για τα λφτα του νομιζω οτι ειναι πολυ καλο. Οι υποτιτλοι οντως ειναι λιγο μικροι αλλα οχι τοσο ωστε να μη φαινονται. Ποιοτητα κατασκευης βεβαια αστα να πανε.Για πρωτη φορα ειδα συσκευη με τηλεχειριστηριο που να μην εχει μπαταριες μεσα.Επισης το πορτακι ειναι τοσο λεπτεπιλεπτο που φοβαμαι μη σπασει. ΚΑι το κορυφαιο: δεν εχει on off απο το τηλεχειριστηριο(ειχε γινει κουβεντα για αυτο αληθεια βρεθηκε λυση????) Αλλα αν δεχτουμε οτι τα παιζει ολα ε μην τα θελουμε και ολα δικα μας ετσι!!!! +2 χρονια εγγυηση(ετσι τουλαχιστον λεει το βιβλιαρακι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 ΚΑι το κορυφαιο: δεν εχει on off απο το τηλεχειριστηριο(ειχε γινει κουβεντα για αυτο αληθεια βρεθηκε λυση????) Εγω ειχα βαλει το θεμα αλλα λυση δεν βρηκα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Εγω ειχα βαλει το θεμα αλλα λυση δεν βρηκα !!!! Aρα δεν υπαρχει. Δοκιμασαε να στειλεις μειλ στην εταιρια η να τηλεφωνησεις στο σερβις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Aρα δεν υπαρχει.Δοκιμασαε να στειλεις μειλ στην εταιρια η να τηλεφωνησεις στο σερβις?? Ευχαριστω.Νομιζω η astra service εχει το σερβισ τους...Θα παρω τηλεφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peritri Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά, ποιά είναι η άποψη σας για το PHILIPS DVD DVP5980; Το είδα χτες στα carrefour στα 99 ευρώ ενώ το έχει και εδώ η pixmania: http://www.pixmania.com/gr/gr/571333/art/philips/oooeao-aiuaiuoco-dvd-dvp5.html# με 74! Αξίζει; Παλαιότερα είχα ένα gvg, το είχα πάρει από carrefour γύρω στα 40 ευρώ και είχε πολλά προβλήματα οπότε λέω να δώσω λίγα παραπάνω τώρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όπως και ένας φίλος πιο πάνω και εγώ θα ήθελα να έχει usb θύρα/καλούς σε μέγεθος υπότιτλους και δυνατότητα υποστήριξης ελληνικών υποτίτλων. Προτάσεις; Επίσης, είδα στο carrefour και ένα άλλο dvx player ονόματι f&g (???) dbp5311 με usb θύρα, 59 ευρώ αλλά δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για αυτό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω.Νομιζω η astra service εχει το σερβισ τους...Θα παρω τηλεφωνο. Πηρα τηλ στν astra service μου εδωσαν ενα αλλο τηλεφωνι ενος ευγενικου κυριου και διαπιστωσε και αυτος με εκπληξη του οτι το τηλεκοντρολ δεν εχει on/off !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanevi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας παιδιά. Αγόρασα ένα home cinema LG HT552TH και προσπαθώ από το πρωί να δω εικόνα στην TV μου. Η TV είναι η Schneider EURO 70222 και φυσικά έχω συνδέσει το dvd στην είσοδο scart της τηλεόρασης. Αλλά δεν έχω εικόνα καθόλου. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίναι αυτό; Φιλε Smando σκεφτομαι να αγορασω και εγω το ιδιο Home Cinema Εχεις καποιες περισοτερες πληροφοριες για το συστημα? Ειναι καλο? Εχει καλο ηχο? Δειχνει ελληνικους υποτιτλους? Απο που το πηρες και ποσο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μπορει καποιος να ποσταρει το firmware του Pioneer DV-400, γιατι δεν το βρισκω; Το θελω επειδη δεν δειχνει τους ελληνικους υποτιτλους και βγαζει κινεζικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα