Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Επιβεβαιώνω κι εγώ οτι το καινουριο το Silvercrest που έφεραν τα Lidl παίζει ελληνικούς υπότιτλους.

Ελάχιστα πιο μικρά γράμματα απο το συνηθισμένο αλλα καθόλου ενοχλητικό.

Προσωπικά πιό ενοχλητικό βρίσκω το γκρι φόντο της LG.

Επίσης απίστευτα χρήσιμο το USB. Θέλει κανένα 2λεπτο να φορτώσει αλλα μετά παιζει αψογα.

Eγω πήρα χτες ενα FUNAI 3705 απο τον Κωτσοβολο 75 ευρω... (βιαστηκα ο χαζος... τελος παντων)... απλα ήθελα να σε ρωτήσω... απο το USB stick βλεπεις κανονικα AVI αρχεια? Γιατι εμενα μετα απο λίγο κολλάνε... Ειναι USB 2.0 εσένα? Εμένα 1.1 δυστυχως... Με τα ιδια λεφτα επαιρνα απο το shopcenter με USB 2.0. Επίσης σκληρους δισκους σου αναγνωρίζει? Παντως ελληνικους υποτιτλους διαβαζει μια χαρα...! Και υποστηριζει και MP3 γιατι ενα ADVENT που ειχα παρει πριν δεν υποστηριζε αναγνωση MP3.

Δημοσ.

λοιπόν παίδες αγόρασε ένας φίλος μου το funai καί χθές του δοκιμάσαμε έναν εξωτερικό wd 500 και έπαιξε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα

Δημοσ.
λοιπόν παίδες αγόρασε ένας φίλος μου το funai καί χθές του δοκιμάσαμε έναν εξωτερικό wd 500 και έπαιξε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα

Aυριο θα δοκιμασω κι εγω στο FUNAI εναν wd 250 που εχω και ειναι σε FAT32 απο τη μανα του... γιατι αυτος που δοκιμασα εγω και δεν τον διαβαζα τον ειχα κανει εγω μετατροπη απο NTFS σε FAT32 και ισως γι αυτο να μην τον αναγνωριζε. Παντως κατα τα αλλα ειναι μια χαρα το μηχανηματακι... τελικα μου επαιξε και avi αρχεια απτο usb memory stick και ολα μια χαρα!!!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!εχω ενα dvd player philips 3010/00 και αντι για ελληνικουs υποτιτλουs βγαζει κινεζικα!Ξερει κανειs πωs μπορω να κανω αναβαθμιση στο FILMWARE?

Δημοσ.

Φοβερη η λιστα, μεγαλο βοηθημα!

Θελω να ρωτησω για το LG DVX298Η. Εχει και ευτο γκρι "ταινια" στους υποτιτλους ή μονο στα παλια LG υπαρχει??

Οταν λεμε υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους εννουμε απο .srt αρχεια ετσι?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Φοβερη η λιστα, μεγαλο βοηθημα!

Θελω να ρωτησω για το LG DVX298Η. Εχει και ευτο γκρι "ταινια" στους υποτιτλους ή μονο στα παλια LG υπαρχει??

Οταν λεμε υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους εννουμε απο .srt αρχεια ετσι?

Ευχαριστω!

Ναι έχει.

Ναι για *.srt

Δημοσ.

Εγω γιατι οταν του βαζω εξωτερικό wd 250 δεν παιζει τιποτα? Αρχιζει να κανει loading αλλα μετα απο λιγο σταματαει να φορτωνει και δεν δεχεται καμια εντολη... Εσενα σε ποση ωρα αναγνωρίζει τον δισκο?

Δημοσ.
Εγω γιατι οταν του βαζω εξωτερικό wd 250 δεν παιζει τιποτα? Αρχιζει να κανει loading αλλα μετα απο λιγο σταματαει να φορτωνει και δεν δεχεται καμια εντολη... Εσενα σε ποση ωρα αναγνωρίζει τον δισκο?

Ειναι σε Fat32?

Παραπάνω απο 2 αντε 3 λεπτά δεν πρέπει να πάρει, απο πληροφορίες φίλου.

Δημοσ.
Ειναι σε Fat32?

Παραπάνω απο 2 αντε 3 λεπτά δεν πρέπει να πάρει, απο πληροφορίες φίλου.

Ναι FAT32 ειναι.... δειχνει οτι φορτωνει... και μετα ξαφνικα δεν κανει τιποτα... απλα πρεπει να το κλεισεις και να το ξανανοιξεις για να κανεις οτιδηποτε... τον δισκο ομως δεν τον διαβαζει.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είναι το πρώτο μου Post εδώ κ καλοσορίζω όλη την μεγάλη παρεα!

Αγορασα το εν λόγο οικονομικο DVD Player για να βλέπω DIVX videos που κατεβάζω απο το Ιντερνετ!

Έλα που ο νέος την πάτησα κ δεν διαβάζει Ελληνικά?

Εχει κανείς σας κάποιο αρχείο που να δίνει έξτρα την δυνατότητα?

το αρχείο http://rapidshare.com/files/28440130/Philips_HTS-310012_Greek_Firmware.rar.html

που είναι για το Philips HTS 3100/12 μπορεί να λειτουργεί κ γι αυτο???

Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει????

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Είναι το πρώτο μου Post εδώ κ καλοσορίζω όλη την μεγάλη παρεα!

Αγορασα το εν λόγο οικονομικο DVD Player για να βλέπω DIVX videos που κατεβάζω απο το Ιντερνετ!

Έλα που ο νέος την πάτησα κ δεν διαβάζει Ελληνικά?

Εχει κανείς σας κάποιο αρχείο που να δίνει έξτρα την δυνατότητα?

το αρχείο http://rapidshare.com/files/28440130/Philips_HTS-310012_Greek_Firmware.rar.html

που είναι για το Philips HTS 3100/12 μπορεί να λειτουργεί κ γι αυτο???

Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει????

Ευχαριστώ!

Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι γι'αυτό το μηχάνημα. Μέχρι που να βρούμε λύση

μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω πρόγραμμα.

AVIAddXSub

http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=6162

Δημοσ.

FUNAI 5311:

Poso mikroi einai oi subs? mipos mporei kapoios na vgalei 1 screenshot?

Exo 1 20ara, 1 28" wide

& malon &

1 32" LCD gyro sto kalokairi.

Eimai anamesa 5311, 3705 & tou H&B

Δημοσ.

A! episis vasiko einai na paizei eite apo 2gb stick

H' apo 1 Maxtor 250GB xoris provlimata...

Exo & 80GB WD se kouti apo Plaisio pou mporo na ton kano format klp

An to exoun akoma to 5311 sta 59e.

To 3705 exei pesei se timi?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...