TAKE5 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Και εγώ ενδιαφέρομαι για το Advent 3326E (μια και το 6515 μας αφησε). Κάποιες περισσότερες πληροφορίες θα ήταν χρήσιμες(μεγεθος γραμματων, θόρυβος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theSmiths Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ψάχνω, διαβάζω τα πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα σχολια που γραφετε, αλλα δεν ξερω ποιο dvd να παρω... Απλα θελω να διαβάζει ελληνικους υποτιτλους, και να παίζει surround... Και από τιμη, κατω απο 100 ευρω... Τουλάχιστων πειτε μια λιστα με dvd με αυτα τα χαρακτηριστικα... Ευχαριστω παίδες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafireas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 @doghouseΔοκιμασε αυτο... http://www.insomnia.gr/vb3/downloads.php?do=file&id=181 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΙΛ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΨΑΓΜΕΝΟ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ DIVX ΚΑΙ XVID CONVERTERXTO DVD,ΔΕΝ ΜΟΥΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ????ΤΟ DVDRW ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΕΙΝΑΙ SAMSUNG DVD RECORDER D-12O ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ PC ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ???Η ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Γειας σας παδιά Αγόρασα το Samsung HT XQ 100. Ειναι σύστημα home theater. Δυστυχως δεν μου παίζει ελληνικούς υποτιτλους. Λέει στο Manual να βάλουμε τον κωδικο 1142 στην γλώσσα υποτίτλων αλλα δυστυχώς τίποτα. Μου εμφανίζει ακόμα κινέζικά. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος κωδικός για samsung για να δοκιμάσουμε. Ευχαριστώ πολύ Φόρτωσε το αρχείο των υποτίτλων στο notepad και κάνε save σε κωδικοποίηση ansi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 καλησπέρα και απο εμένα. μετα απο αρκετό ψάξιμο αποφασισα και εγω να παρω ενα dvd με usb που να υποστηριζει divx. αγορασα λοιπον Philips 5160 που απο οτι ειδα με update υποστηριζονται ελληνικοί srt υποτιτλοι. εκανα κανονικα το update και ολα μια χαρα. εβαλα στη usb flashaki με ταινια και υποτιτλους αλλα παλι μου τα δειχνει κινεζικα βρε παιδια. μηπως εχω κανει κατι λαθος?ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 @djkokalis Ποιο firmware χρησιμοποιησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 tora exo egatestimeni ti 12.07.13.26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Απο που κατεβασες το firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 apo edo http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/eula.pl?slg=ELL&link=http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5160_12/dvp5160_12_fus_eng.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Aπο την οθονη του menu.... Preference Page-->DivX Subtitle-->Greek.... Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις και αυτο.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=207577 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ola litourgoun mia xara tora. ekana afto apo to preferences. vasika den to eida. nomiza oti den pigene allo kato to menu. ti vlakas eimai. epeleksa greek kai tous dixnei alla tous dixnei kapos diafanous kai mikrous eno sto pc m tous dixnei kanonika. afto borei na diorthothei?eyxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις και αυτο....http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=207577 Ναι, ναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 savlakas se eyxaristo poli aderfe. lithike to provlima m. grapste to mono sti lista me ta dvd pou ipostirizoun ellinikous ipotitlous na kanoun epipleon upgrade gia na min psaxnonte kai oi ipolipo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kimmi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα παιδια Πολλα συγχαρητηρια για το αψογο θεμα και τις αναλυσεις που δινεται. Διαβασα και τις 48 σελιδες σημερα το πρωι και εχω καποιες αποριες θελω ενα dvd που να παιζει τα avi(divx,xvid) απο το pc μου ειτε με ενσωματωμενους subs ειτε σαν 2 αρχεια με το ιδιο ονομα.Εχω μια bravia και θελω να εχω την καλυτερη δυνατη εικονα μεσω hdmi. Ειμαι μεταξυ του PHILIPS DVP5980 και του LG DVX-298H στο πρωτο με φοβιζει το γεγονος οτι πρεπει να περασω καποιο προγραμμα(δεν ξερω καν πως) και στο δευτερο οτι οι υποτιτλοι οπως λετε εχουν γκρι φοντο(μια φωτο θα ηταν οτι πρεπει) Υποθετω πως δεχονται και επανεγγραψιμα dvd με αρχεια avi ετσι? Μελλοντικα επισεις θελω πανω στο dvd που θα παρω να φτιαξω ενα αξιοπιστο home cinema αγοραζοντας μονο τα ηχεια. Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα Περιμένω εναγωνιως τις συμβουλες σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα παιδιαΠολλα συγχαρητηρια για το αψογο θεμα και τις αναλυσεις που δινεται. Διαβασα και τις 48 σελιδες σημερα το πρωι και εχω καποιες αποριες θελω ενα dvd που να παιζει τα avi(divx,xvid) απο το pc μου ειτε με ενσωματωμενους subs ειτε σαν 2 αρχεια με το ιδιο ονομα.Εχω μια bravia και θελω να εχω την καλυτερη δυνατη εικονα μεσω hdmi. Ειμαι μεταξυ του PHILIPS DVP5980 και του LG DVX-298H στο πρωτο με φοβιζει το γεγονος οτι πρεπει να περασω καποιο προγραμμα(δεν ξερω καν πως) και στο δευτερο οτι οι υποτιτλοι οπως λετε εχουν γκρι φοντο(μια φωτο θα ηταν οτι πρεπει) Υποθετω πως δεχονται και επανεγγραψιμα dvd με αρχεια avi ετσι? Μελλοντικα επισεις θελω πανω στο dvd που θα παρω να φτιαξω ενα αξιοπιστο home cinema αγοραζοντας μονο τα ηχεια. Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα Περιμένω εναγωνιως τις συμβουλες σας. "μια φωτο θα ηταν οτι πρεπει" Αυτή κάνει? :-) Οι υπότιτλοι του παλαιότερου LG DNX-190H και LG DVX-298H είναι ίδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα