Members gsarig Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Αυτό είναι ενδιαφέρον... αν ισχύει, σίγουρα θα πάω για το philips τότε, γιατί το usb με βλέπω να το χρησιμοποιώ συχνά.
Asxetius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μιας και προτείνεις τα LG DVX-298H και PHILIPS 5980, θα σε εμπιστευτώ. Καθώς βλέπω όμως ότι έχουν την ίδια τιμή, ποιο από τα δύο λες να προτιμήσω; Και πάλι ευχαριστώ! Αυτά τα 2 έχουν πολλές δυνατότητες. Τα έχουν πάρει αρκετοί και είναι ευχαριστημένοι. Το να σου προτείνω κάποιο απο τα 2 δε θα το κάνω γιατί δεν τα έχω για να τα δοκιμάσω. Μπορείς να ρωτήσεις όποιον έχει αγοράσει κάποιο απο τα 2 για να σου λύσει την όποια απορία.
Members gsarig Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Σωστός. Έτσι όπως το βλέπω πάντως, μάλλον θα πάω από τον λιμναίο και θα αποφασίσω εκεί, μιας και τα έχει και τα δύο από ότι βλέπω. Αν το philips έχει usb2 ενώ το LG usb1,1, θα προτιμήσω το philips, αλλιώς βλέπουμε...
ksps Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 παιδια βοηθεια, εχω lg 298 αλλα δεν βλεπω υποτιτλους, τα εκανα ολα, και στο setup ρυθμισα τον κωδικο της χωρας και τον κωδικο των υποτιτλων βαζω και φλασακι εβαλα και card rearder, υποτιτλοι τιποτα. τι copy paste, τι του κανα, τιποτα. ασε που τον εξωτερικο που του βαλα δεν τον βλεπει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 παιδια βοηθεια, εχω lg 298 αλλα δεν βλεπω υποτιτλους, τα εκανα ολα, και στο setup ρυθμισα τον κωδικο της χωρας και τον κωδικο των υποτιτλων βαζω και φλασακι εβαλα και card rearder, υποτιτλοι τιποτα. τι copy paste, τι του κανα, τιποτα. ασε που τον εξωτερικο που του βαλα δεν τον βλεπει. Προφανως λες το 298Η .Το εχω εγω χωρις κανενα προβλημα.Και με φλασακι 2 γιγα κανενα προβλημα... Ο τιτλος του εργου ειναι ιδιος με τον τιτλο των srt υποτιτλων εκτος βεβαια την καταληξη και σε ενα φακελο μεσα ??? π.χ ergo.avi ergo.srt
ziogas sotiris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 γεια σας φιλοι,εχω ενα προβλημα με τον Hyundai HE-DX 570.εχω γραψει ταινιες σε ενα dvd-r και οταν το βαζω στον Hyundai HE-DX 570 να παιξει μου βγαζει μια ενδειξη invalid key και δεν μπορω να δω την ταινια.αν εχει καποιοσ λυση παρακαλω βοηθειστε .ευχαριστω
ksps Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 το lg 298Η εχω, ολα σωστα τα κανω, και ιδια ονοματα εχουν τα αρχεια και σε ενα φακελο τα βαζω, τιποτα. περασα υποτιτλους με το aviaddxsubs, και παλι δεν τους βγαζει και ο μονος player στον υπολογιστη που τους βγαζει ειναι ο divx. εχω μπλοκαρει απιστευτα.
Asxetius Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 το lg 298Η εχω, ολα σωστα τα κανω, και ιδια ονοματα εχουν τα αρχεια και σε ενα φακελο τα βαζω, τιποτα. περασα υποτιτλους με το aviaddxsubs, και παλι δεν τους βγαζει και ο μονος player στον υπολογιστη που τους βγαζει ειναι ο divx.εχω μπλοκαρει απιστευτα. Το LG έχουν αγοράσει πάνω απο 15 χρήστες στο greektvsubs. Δεν υπάρχουν προβλήματα. Μάλλον κάτι θα σου ξεφεύγει. Με το aviaddxsubs στο vertical position βάζεις 450
ksps Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οταν παταω το subs στο control μου λεει "κλειστό". δεν μπορω ομως να βρω τι φταιει. τα αλλα ολα μαλλον καλα τα κανω. thanks anyway
Sta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αν το 298Η το παραγγείλω από έξω λέτε να υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή των ελληνικών υποτίτλων;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οταν παταω το subs στο control μου λεει "κλειστό". δεν μπορω ομως να βρω τι φταιει.τα αλλα ολα μαλλον καλα τα κανω. thanks anyway Εγω δεν πατησα κανενα κουμπι subs κλπ Επελεξα μενου - ελληνικη γλωσσα στους υποτιτλπυς εβαλα "ελληνικοι" και τιποτα αλλο και μια χαρα τους βλεπει.
Trelospektis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 exei kaneis to LG DVX-298H?? na pei entypwseis? mporeis na to syndeseis me exwteriko skliro na deis tainies/? skeftomai i LG i to philips 5980 thanx
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 exei kaneis to LG DVX-298H?? na pei entypwseis? mporeis na to syndeseis me exwteriko skliro na deis tainies/? skeftomai i LG i to philips 5980 thanx Το εχω εγω το LG και ειναι μια χαρα αλλα μονο μεχρι φλασακι 2 γιγα εχω δοκιμασει.
Trelospektis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 thanx very much mallon k egw gia to LG tha paw an k diavasa tis proigoumenes selides k eixe parei to mati mou k to philips logw kyriws usb 2 alla to philips thelei na kanw egkatastasi to firmware kai fovamai min kanw kamia ladia kai pali filika thanx kai 1 mpravo sta paidia gia oli tin doyleia poy kanane k me to excelaki katatopistikotatoi mpravo toys
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 alla to philips thelei na kanw egkatastasi to firmware kai fovamai min kanw kamia ladia Θελει προσοχη γιατι την ειχα πατησει κι εγω παλια με ενα JVG απο Καρφουρ. Βεβαια το πηγα στο service ειπα ...δεν ξερω τι επαθε και μου το αντικατεστησαν μετα απο καμμια 20αρια μερες... Αντιθετα με ενα παλιο LG πριν κανα χρονο δεν ειχα προβλημα με το firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα