Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

πήρα το samsung P370 δώρο για το αδερφό μου, αλλά μου είπε ότι η γραμματοσειρά που εμφανίζεται όταν οι υπότιτλοι είναι σε .srt είναι πολύ μικροί. Υπάρχει καμμιά γιατρειά για αυτό;

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μένα ...

LG DVX-298H και PHILIPS 5980

κοστίζουν λίγο παραπάνω, άλλα έχουν HDMI και USB.

Το LG κάνει upscaling μέχρι 1080i

Το PHILIPS κάνει upscaling μέχρι 1080p

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό άρχισα να βλέπω ταινίες και να κατεβάζω και είναι ότι πρέπει ένα τέτοιο μηχάνημα!!!Μπράβο στα παιδιά που φτιάξανε την λίστα!!!Μπορώ να γραψω 3-4 ταινίες σε ένα dvd και να τις παίζει όλες!!!Έτσι δεν είναι???

Δημοσ.
Τον τελευταίο καιρό άρχισα να βλέπω ταινίες και να κατεβάζω και είναι ότι πρέπει ένα τέτοιο μηχάνημα!!!Μπράβο στα παιδιά που φτιάξανε την λίστα!!!Μπορώ να γραψω 3-4 ταινίες σε ένα dvd και να τις παίζει όλες!!!Έτσι δεν είναι???

Φυσικα και μπορεις...Να εχουν το ιδιο ακριβως ονομα μονο και το .avi αρχειο και το .srt αρχειο , εκτος βεβαια απο την καταληξη, σε ενα φακελο μεσα.

Δημοσ.
Φυσικα και μπορεις...Να εχουν το ιδιο ακριβως ονομα μονο και το .avi αρχειο και το .srt αρχειο , εκτος βεβαια απο την καταληξη, σε ενα φακελο μεσα.

Στο PHILIPS 5980 δεν χρειαζετε να εχουν το ιδιο όνομα αρκεί να ειναι στον ιδιο φάκελο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα το DVD ΕΓΓΡΑΦΗΣ LG RH266, ξέρετε αν παίζει ελληνικούς υπότιτλους ή χρειάζεται κάποιο upgrade?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα το DVD ΕΓΓΡΑΦΗΣ LG RH266, ξέρετε αν παίζει ελληνικούς υπότιτλους ή χρειάζεται κάποιο upgrade?

Ευχαριστώ

Παίζει χωρίς αναβάθμιση.

Πατάς το subtitle στο τηλεκοντρόλ για 2-3 sec και επιλέγεις CP 1253.

• Members
Δημοσ.

Αν και από ότι θυμάμαι δεν έχω ξαναποστάρει σε αυτό το topic, το παρακολουθώ καιρό τώρα και έχω παραπέμψει πολύ κόσμο εδώ. Asxetius, συγχαρητήρια για την τρομερή δουλειά που κάνεις και ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρεις τώρα που θέλω κι εγώ να αγοράσω ένα dvd player. :) Ας μπω στο ψητό:

Μιας και προτείνεις τα LG DVX-298H και PHILIPS 5980, θα σε εμπιστευτώ. Καθώς βλέπω όμως ότι έχουν την ίδια τιμή, ποιο από τα δύο λες να προτιμήσω;

Και πάλι ευχαριστώ! :)

Δημοσ.
Αν και από ότι θυμάμαι δεν έχω ξαναποστάρει σε αυτό το topic, το παρακολουθώ καιρό τώρα και έχω παραπέμψει πολύ κόσμο εδώ. Asxetius, συγχαρητήρια για την τρομερή δουλειά που κάνεις και ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρεις τώρα που θέλω κι εγώ να αγοράσω ένα dvd player. :) Ας μπω στο ψητό:

Μιας και προτείνεις τα LG DVX-298H και PHILIPS 5980, θα σε εμπιστευτώ. Καθώς βλέπω όμως ότι έχουν την ίδια τιμή, ποιο από τα δύο λες να προτιμήσω;

Και πάλι ευχαριστώ! :)

Δεν ξερω για το Philips αλλα το LG εχει και usb υποδοχη.Γραφω μια ταινια την βαζω στο φλασακι και την βλεπω απο εκει.

• Members
Δημοσ.

Αυτό είναι κάτι που το θέλω οπωσδήποτε κι εγώ - δεν έχω σκοπό να καίω DVD, μιας και έχω και εξωτερικό σκληρό, αλλά και φλασάκι 4 GB. Πάντως και το Philips έχει usb υποδοχή από ότι βλέπω...

Δημοσ.
Αυτό είναι κάτι που το θέλω οπωσδήποτε κι εγώ - δεν έχω σκοπό να καίω DVD, μιας και έχω και εξωτερικό σκληρό, αλλά και φλασάκι 4 GB. Πάντως και το Philips έχει usb υποδοχή από ότι βλέπω...

Σωστα...Τωρα το ειδα.Πριν κοιταγα στο τελος που λεει "Συνδεσιμότητα"

Παντως απο service απο οσοα διαβαζω η LG εχει καλο.

Δημοσ.

Και το PHILIPS 5980 εχει usb2.0 υποδοχη.

Το LG εχει νομιζω 1,1

Το LG κάνει upscaling μέχρι 1080i

Το PHILIPS κάνει upscaling μέχρι 1080p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...