zavlakas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Άρα είναι μαρκετίστικο τρυκ για να πουλήσουν ε?Το LG 298H τι chip φοράει?Θα παίζει αρχεία 720? Γιατι το λες αυτο? Γραφει πουθενα στις προδιαγραφες οτι ο player υποστηριζει τετοιες αναλυσεις? Βαλανε το component επειδη δινει καλη ποιοτητα εικονας με μικρες απωλειες... ...οχι επειδη υποστηριζει υψηλες αναλυσεις... Οταν βγηκε το συγκεκριμενο player, το HD material ηταν εξαιρετικα σπανιο... Δεν ειναι οπως τωρα, που και η κουτση Μαρια θελεις να δει τους "300" σε 1080p... Εχεις φαει ενα κολλημα με την σχεση high definition και component.... H συνδεση component εχει και αλλες εφαρμογες εκτος απο τις υψηλες αναλυσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Είναι σαν να έχω ένα Fiat 500 με τελική 80χλμ με το ζόρι και να φοράει λάστιχο εργοστασιακό που ποιάνει 250+ χλμ.Αφού δεν πρόκειτε ποτέ να δω 720 τι μου το βάζει το component;Eύλογη δεν είναι η απορεία μου;Τί άλλες εφαρμογές έχει το component δηλαδή;Και τι παραπάνω κερδίζω εγώ με αυτή τη σύνδεση σε σχέση με την composite που έχει επίσης σαν έξοδο το συγκεκριμένο Divx player?Εγώ τον καιρό που το πήρα μόλις είδα component λέω έ για να το έχει σημαίνει οτι θα μπορεί να παίζει 720p αρχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adroux Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Παιδιά ψάχνω για ένα φορητό dvd Player που να παίζει divx και ελληνικούς υπότιτλους. Έκει κανείς καμια ιδέα Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Ενταξει...δεν συνεννoουμαστε...αστο.... Ο καταλληλοτερος χαρακτηρισμος ειναι ο εξης.... Εχεις το Fiatακι και τους κοτσαρεις λαστιχα απο Ferrari.... ...μια χαρα κρατηματα θα εχει το Fiatακι, αλλα δεν προκειται ποτε να φτασει τα 300χλμ/ωρα... Και αυτο γιατι η μηχανη θα βγαζει ακομα 3,5 ιππους και 2 γαιδουρια.... Τωρα, αντικατεστησε τα λαστιχα, με την συνδεση component και την μηχανη του αυτοκινητου, με το chip του player... Στειλε τωρα ενα γραμμα στην Fiat και πες τους οτι ειναι απατεωνες που σου βαλανε καλα λαστιχα σε ενα αμαξι που δεν σε ικανοποιει γιατι οταν το επελεγες, δεν ειχες τις γνωσεις να το αξιολογησεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Είναι σαν να έχω ένα Fiat 500 με τελική 80χλμ με το ζόρι και να φοράει λάστιχο εργοστασιακό που ποιάνει 250+ χλμ.Αφού δεν πρόκειτε ποτέ να δω 720 τι μου το βάζει το component;Eύλογη δεν είναι η απορεία μου;Τί άλλες εφαρμογές έχει το component δηλαδή;Και τι παραπάνω κερδίζω εγώ με αυτή τη σύνδεση σε σχέση με την composite που έχει επίσης σαν έξοδο το συγκεκριμένο Divx player?Εγώ τον καιρό που το πήρα μόλις είδα component λέω έ για να το έχει σημαίνει οτι θα μπορεί να παίζει 720p αρχεία Γιατί, αν έχεις κανένα προβολέα παλαιού τύπου (CRT) και δε θες να τον πετάξεις (π.χ. Barco Cine 7... i wish...), θα είναι έγκλημα να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε άλλο εκτός από component. Το upscaling μετά θα το αναλάβει ο προβολέας (οκ... αν έχεις Barco προβολικό, δε θα πάρεις LG DVD αλλά λέμε τώρα...) Το DVD πρότυπο έχει ανάλυση 720x576 (ή 720χ480). Δεν έχει 1280x720. Η LG για DVD-player το δίνει, όχι για τίποτα άλλο. Αν ψάχνεις για HD-DivX players, κοίτα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Παιδιά ψάχνω για ένα φορητό dvd Player που να παίζει divx και ελληνικούς υπότιτλους. Έκει κανείς καμια ιδέα Ευχαριστώ πολύ Αναφεροντε πολλα στις προηγουμενες σελιδες... Εγω μολις τωρα πηρα το LG 298 με usb και HDMI και ειναι μια χαρα. Edit: Δοκιμασα και ενα avi με φλασακι 2 γιγα και επαιξε μια χαρα !!! Edit No 2 Τωρα προσεξα οτι λες για φορητο.Sorry... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris K. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Για να σας λυθούν οι απορίες σχετικά με τις εξόδους των player για ρίξτε μια ματιά εδώ!!! http://support.sony-europe.com/tutorials/tv/diagrams/diagrams.asp?l=el&ct=tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Παιδιά ψάχνω για ένα φορητό dvd Player που να παίζει divx και ελληνικούς υπότιτλους. Έκει κανείς καμια ιδέα Ευχαριστώ πολύ H LG έχει ένα φορητό. Φαντάζομαι θα παίζει όταν τα τελευταία 2-3 χρόνια τα μηχανήματα της παίζουν ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid. Πριν λίγους μήνες το είχα δει στο Multirama. Τσέκαρε μήπως υπάρχει και κάνε μια δοκιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Αναφεροντε πολλα στις προηγουμενες σελιδες... Εγω μολις τωρα πηρα το LG 298 με usb και HDMI και ειναι μια χαρα. Edit: Δοκιμασα και ενα avi με φλασακι 2 γιγα και επαιξε μια χαρα !!! Edit No 2 Τωρα προσεξα οτι λες για φορητο.Sorry... Γιάννη, από πού το πήρες; Ενδιαφέρεται ένας φίλος αλλά δεν το βρίσκω πλέον πουθενά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathmits Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εχω τρεις συσκευες υπ' οψιν. Τις αναφερω κατα σειρα προτιμησης (μεχρι τωρα...) α) Philips dvp5980 (99 ευρω) β) LG dvx-298H HDMI (92 ευρω) γ) Daewoo DV-2500H (69 ευρω)(αυτο δεν ξερω μεχρι ποιας αναλυσης ταινιες παιζει). Αν ειχατε καποια αποψη να καταθεσετε σχετικα, ισως να με βοηθουσατε να κανω την καλυτερη επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Γιάννη, από πού το πήρες; Ενδιαφέρεται ένας φίλος αλλά δεν το βρίσκω πλέον πουθενά! shopcenter.gr 86.13 euro megamarket.gr 86.64 euro limnaios.gr 99.21 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 shopcenter.gr 86.13 euro megamarket.gr 86.64 euro limnaios.gr 99.21 euro Ευχαριστώ, πήρα στο πρώτο και δεύτερο και μου είχαν πει ότι είναι εξαντλημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 shopcenter.gr 86.13 euro megamarket.gr 86.64 euro limnaios.gr 99.21 euro Απο Κωτσοβολο Ν.Ιωνιας το πηρα .Το εχει και στο site του. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9110 και σε 6 ατοκες με πιστωτικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Απο Κωτσοβολο Ν.Ιωνιας το πηρα .Το εχει και στο site του. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9110 και σε 6 ατοκες με πιστωτικη. Ευχαριστώ, πόσο κοστίζει εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ, πόσο κοστίζει εκεί; 102 ευρω κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα