Asxetius Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Εχω εναν WD Passport USB 2,5" 120 GB πως να τον κανω να παιξει με ενα Philips 5980?Thanks. Τον κάνεις Format σε FAT32
ipso33 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δεν μου τον γυριζει. Ακουγετε ενα κλικ-κλικ πολυ σιγα. Στο pc δεν εχει προβλημα.
Asxetius Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δεν μου τον γυριζει. Ακουγετε ενα κλικ-κλικ πολυ σιγα.Στο pc δεν εχει προβλημα. Μάλλον δεν φτάνει το ρεύμα που δίνει το USB. Δοκίμασε να τον συνδέσεις μέσω HUB που να παίρνει τροφοδοσία.
pc_admin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 ειδα οτι στο silvercrest 6510 που εχω οι περισοτερες ταινιες κανουν καποια " σπασιματακια" καμια φορα μικρα και ασημαντα αλλα δεν ειναι οπως το pc που παιζει αψογα. Ας πουμε στα lost σε καποιες σκηνες μπορει να προσεξω λιγο "lag" , ασημαντο βεβαια αλλα υπαρχει ,ενω σε καποιες αλλες δεν προσεξα. Αυτο γινεται ειτε απο dvd ειτε απο flash Το κανουν ολα τα επιτραπεζια divx player αυτο?
tarantules Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Αν αναλογιστείς οτι η πλειονότητα των επιτραπέζιων divx player έχουν θύρα USB 1.1 που έχει μέγιστη θεωρητική διαμεταγωγή 12MBps και ένα DVD φτάνει και 9.8Mbps (πραγματικά , όχι θεωρητικά),και αν αναλογιστείς οτι το θεωρητικό μέγιστο του USB 1.1 απέχει κατά πολύ του πραγματικού , τότε είναι λογικότατο το lag.Τώρα για το απευθείας παίξιμο DVD είναι θέμα κατά πόσο το DVD player έχει κάποιο ενσωματωμένο buffer ή όχι για να αποφεύγονται τέτοια σπασίματα στο φόρτωμα της εικόνας.Λογικά τα ποιοτικά DVD player όλο και κάποιο εσωτερικό buffer θα έχουν γι'αυτή τη δουλειά.Κάτι σαν το buffer των DVD recorder των PC δηλαδή
zavlakas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 @pc_admin Το προβλημα σου, πιθανοτατα, βρισκεται στις ρυθμισεις κωδικοποιησης του .avi και οχι στις δυνατοτητες της θυρας usb...
pc_admin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Νομιζω καταλαβα τι φταιει Ειδα οτι τα divx με 23 fps το κανουν αυτο ενω αυτα που ειναι φτιαγμενα με 25 fps δεν το κανουν . Πρεπει να ρυθμισω το silvercrest στο συτημα auto ή ntsc μαλλον? Τωρα το εχω στο pal
zavlakas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μαλλον δεν ειναι αυτο.... Ανοιξε 2 αρχεια(ενα normal και ενα προβληματικο) στο Gspot και ψαξε για διαφορες...
pc_admin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 επιμενω οτι μαλλον το pal φταει και οτι ειναι 23 fps Οταν σχολασω θα το δοκιμασω στο auto και θα σου πω Το ειδα και αλλου με το pal οτι παιζει σωστα ΜΟΝΟ οταν ειναι φτιαγμενο ΑΚΡΙΒΩΣ 25 fps Διαφορετικα πρεπει να το γυριζεις σε ntsc (σε 23 ή 29 fps πχ) Δες εδω Its been sussed by others that the actual issue is PAL/NTSC encoding. PAL=25 fps NTSC=23 fps Use 'gspot' to check the divx files and you'll notice the problem files are 23 fps. Just switch the MVP to NTSC in the configuration settings menu and your DIVX file will run smooth as anything. http://www.hauppauge.co.uk/board/showthread.php?t=131
mdharis1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ FUNAI DVRH 6500 HOME CINEMA .ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
qspock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Προφανως και ειναι αυτο που λες pc_admin, τα 23ια εχουν 1 σπασιμο καθε μισο δευτερολεπτο (χοντρα χοντρα) ή αν βαλεις NTSC mode δεν εχουν τοσο διακριτο σπασιμο αλλα παλι τα PAL (25 fps) ειναι πιο smooth. Γνωστο το προβλημα, ετσι ειναι και στα DVD NTSC... Αν θυμαμαι καλα οταν ειχα πλακωθει με τα τεστ εχοντας τις ιδιες αποριες με σενα (πριν 3-4 χρονια ηταν) τα 29ρια παιζουν σα τα PAL αν βαλεις NTSC mode. Το φαινομενο ειναι γνωστο (2/3 pulldown: http://www.dvdfile.com/news/special_report/production_a_z/3_2_pulldown.htm ), και φυσικα συμβαινει σε ολα τα players. Και στο PC υπαρχει αλλα σε μικροτερο βαθμο. Και αν χρησιμοποιησεις το reclock εξαλειφεται τελειως. Για να γινει αυτο τρεχει η ταινια ελαφρως γρηγοροτερα! Για να καταλαβεις το σοβαρο της καταστασης: http://reclock.free.fr/ Τι TV εχεις?
pc_admin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 επιμενω οτι μαλλον το pal φταει και οτι ειναι 23 fpsΟταν σχολασω θα το δοκιμασω στο auto και θα σου πω Το ειδα και αλλου με το pal οτι παιζει σωστα ΜΟΝΟ οταν ειναι φτιαγμενο ΑΚΡΙΒΩΣ 25 fps Διαφορετικα πρεπει να το γυριζεις σε ntsc (σε 23 ή 29 fps πχ) Δες εδω Its been sussed by others that the actual issue is PAL/NTSC encoding. PAL=25 fps NTSC=23 fps Use 'gspot' to check the divx files and you'll notice the problem files are 23 fps. Just switch the MVP to NTSC in the configuration settings menu and your DIVX file will run smooth as anything. http://www.hauppauge.co.uk/board/showthread.php?t=131 tv εχω daewoo 28" Τελικα ΝΑΙ ηταν το mode "PAL" που εκανε κοψιματακια σε πολλα divx με AUTO παιζει αψογα τα παντα, τερμα το "lag" που εκανε σε lost ,prison brake και σε πολλα divx που ηταν κωδικοποιημενα σε 23 ή 24 fps... Οποτε ολοι οι κατοχοι silvercrest να το ξερουν να αλλαξουν απο "PAL" σε "αυτοματη επιλογη" και θα απολαυσουν τα divx τους LOST και PRISON BRAKE forever τωρα!
barbaraa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα, μήπως ξέρετε αν το H&B DVD PLAYER DX-3365 HD παίζει ελληνικούς υπότιτλους για DivX κλπ; αν όχι, καμια άλλη πρόταση για κάποιο οικονομικo player που να υποστηρίζει ελληνικά;
Asxetius Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα, μήπως ξέρετε αν το H&B DVD PLAYER DX-3365 HD παίζει ελληνικούς υπότιτλους για DivX κλπ; αν όχι, καμια άλλη πρόταση για κάποιο οικονομικo player που να υποστηρίζει ελληνικά; Τσέκαρε την λίστα στο 1ο post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα