georgebi1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Τα παιδια εκει http://www.avforums.com/threads/samsung-le32d400-media-player.1513118/ με αρκετο ρισκο να τη χαλασουν απ οτι διαβασα, καταφερανε να την κανουν να παιζει και ταινιες....αλλιως παρε αυτο http://www.e-shop.gr/s/PER.702537/LIFEVIEW-LV6TBOXHDA2-SET-TOP-DVB-T-MPEG4-HD.html και καθαρισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dethoulas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλημέρα σε όλους και ένα μεγάλο ευχάριστο σε όλα τα παλικαρια που κατατοπίσαν με τοις οδηγίες τους και τοις συμβουλές τους ξεκλείδωσα LG LH4000 με version 3,02 με μεγάλη επιτυχία έβαλα μια ταινία να δω παίζει μονο που μου κόβει λίγο εικόνα δεξιά αριστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Παιδιά το popcorn A400 είναι καλό ; η με τα ίδια χρηματα μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αυτό, δεν σου κάνει; http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html?from=recommendation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Χαιρετώ. Εδώ και 4 χρόνια , είχα το WD TV Live , το οποίο από χθες μας άφησε χρόνους (δεν δίνει σήμα , έκανα reset με το κουμπάκι , άλλαξα καλώδια , τηλεοράσεις κτλ). Ψάχνω λοιπόν αντικαταστάτη. Κάποια VFM πρόταση (να πω , πως δεν με ενδιαφέρουν wifi , ethernet παρά μόνο ποιότητα εικόνας και υποστήριξη αρχείων video). \? Ευχαριστω.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Χαιρετώ. Εδώ και 4 χρόνια , είχα το WD TV Live , το οποίο από χθες μας άφησε χρόνους (δεν δίνει σήμα , έκανα reset με το κουμπάκι , άλλαξα καλώδια , τηλεοράσεις κτλ). Ψάχνω λοιπόν αντικαταστάτη. Κάποια VFM πρόταση (να πω , πως δεν με ενδιαφέρουν wifi , ethernet παρά μόνο ποιότητα εικόνας και υποστήριξη αρχείων video). \? Ευχαριστω.!!! Αυτό, δεν σου κάνει; http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html?from=recommendation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Εχω μείνει εκτός αγοράς , 4 χρονια, οπότε δλδ το νέο WD TV LIVE , ειναι το τωρινό VFM? μήπως κ με ποιο λίγα λεφτα υπάρχει κάτι αντάξιο ; Επαναλαμβάνω ως προς το chipset κ δεν με ενδιαφέρουν τα wifi κτλ Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Εγγυημένη επιλογή το συγκεκριμένο media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambda777 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Θα ήθελα αν έχετε χρόνο να κανω δυο ερωτήσεις. Θέλω ν αγοράσω bluray 3d player. Η ποιότητα της εικονας εξαρτάται απο το ποιο player θα αγοράσω? εκ πείρας αν κάποιος έχει bluray 3d playeρ και ειναι απόλυτα ικανοποιημένος μπορεί να μου προτείνει ποιο να πάρω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kistos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Αυτό εδώ το media player http://www.ebay.com/itm/1080P-Mini-Media-Player-MKV-H-264-RMVB-HOST-Card-Reader-Black-/261586216678?pt=UK_Sound_Vision_Internet_TV_Media_Streamers&hash=item3ce7c0e6e6 παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους, έτσι; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmpatanis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ποιο media player προτεινεται για να βλεπω ολων των ειδων φορματ ταινιων?? Ευχαριστω πολυ. To wd tv live ειναι ok??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
senna1701e Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα και απο εμενα. Εγω εχω ενα Philips Blu-ray Disc/ DVD player BDP3200/12 το οποιο υποτιθετε οτι μπορει να παιξει αρχεια video με υποτιτλους *.srt χωρις να εχει γινει ενσωματωση, αλλα φυσικα αυτο δεν ισχυει....Ξερετε ποιος αποκωδικοποιητης ή player υποστηριζει κατι τετοιο? Θελω μεσα στο στικακι και σε ξεχωριστα folders να εχω διαφορες τενειες με extra αρχειο υποτιτλων, χωρις να εχω κανει ενσωματωση και να παιζει κατ'ευθειαν, γινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 dmpatanis και senna, σας καλύπτει το wd tv live. Είναι απ' τις καλύτερες και ποιοτικότερες προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
la reina Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ξερει κανείς dvd player ή εστω media player που να μην έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους, να παιζει ολα τα αρχεία (εχω και αρκετα mkv...) να έχει usb και hdmi ? Μήπως ζητάω πολλά? (Αν γίνεται να δέίχνει και full screen). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα