kikonec Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 παιδια υπαρχει player που μπορει να παιξει αρχεια matroska δλδ mkv 3D??? και να εχω και τους υποτιτλους ξεχωριστα? επειδη σκεφτομαι για τηλεοραση 3d και θα ηθελα τις ταινιουλες που θα κατεβαζω να τις βλεπω με υποτιτλους ξεχωριστους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salerosa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά εμένα μου συμβαίνει το εξής περίεργο.. Έχω ένα dvd player το οποίο παίρνει και usb stick και μέχρι τώρα έβλεπα ταινίες avi με υπότιτλους και ελληνικούς και αγγλικούς... από ένα σημείο και έπειτα δεν ξέρω γιατί δεν μου δείχνει σωστά τους ελληνικούς. Φαίνονται σαν αλλαμπουρνέζικα... Ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό ξαφνικά;;;;; τους αγγλικους όμως συνεχίζει να τους παίζει μια χαρά. Ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos.g Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας, Έχει λύσει κανείς το πρόβλημα των μικρών ελληνικών υποτίτλων στο DVD Player Philips DVP3880/58 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε να αλλάξεις το DivX Subtitle από Standard. Τυχερος πάντως που σου βγάζει Ελληνικούς υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο.Σε περίπτωση στο ίδιο μοντελο που γνωρίζω , μια από τα ίδια για Philips ,αναγνωρίζονται σαν Κινέζικα (έκδοση λογισμικού 3-2011) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ψάχνω dvd recorder που να παίζει και αρχεία divx με εξωτερικούς υπότιτλους (ελληνικούς). Αν έχει και θύρα usb, ακόμα καλύτερα. εχω βρει αυτά τα 2, έχει κανείς προσωπική γνώμη, κυρίως για το αν υποστηρίζουν όλα τα αρχεία εξωτερικών υποτίτλων? LG DR 389 και Sony RDR-GX380. Αλλιώς, οποιαδήποτε άλλη προσφορά/πρόταση σε αυτά τα χρήματα, δεκτή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 παιδιά, κανείς, τίποτα? (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Tελικα στην παρουσα φαση ποιο dvd προτεινεται που να παιζει srt ελληνικους κομπλε ? Α και επισης γινεται να μπορεις απτο dvd να πηγαινεις μπρος και πισω τους υποτιτλους αμα δεν ειναι συγχρωνισμενοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimgr72 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 καλημερα.εχω το Schaub Lorenz DVD-8406 για παρακολουθηση ταινιων. σημερα δοκιμασα να παιξω ταινια σε .avi(συνηθως παρακολουθω dvd) και παρατηρησα οτι ενω επλεγω το αρχειο .avi δεν μου ζητα να επλεξω και το αντιστοιχο .srt (το επιλεγει αυτοματα) καθως παιζει τα γραμματα ειναι αλλαμπουρνζικα.. γνωριζετε πως μπορω να τα βλεπω ελληνικα? υπαρχει καποιο κουμπι ωστε να επιλεξω ελληνικο κοντεκ να προβαλει η συσκευη? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Λογικά είναι ένδειξη ότι δεν υποστηρίζονται Ελληνικά.Αν έχει ρύθμιση γραμματοσειράς ή επιλογή γλώσσας υπότιτλων ,δοκίμασε σχετικά. Tελικα στην παρουσα φαση ποιο dvd προτεινεται που να παιζει srt ελληνικους κομπλε ? Μόνο όλα τα Toshiba δεν έχουν πρόβλημα και μερικά LG.Το θέμα είναι που τα βρίσκεις πλέον. ψάχνω dvd recorder που να παίζει και αρχεία divx με εξωτερικούς υπότιτλους (ελληνικούς). Αν έχει και θύρα usb, ακόμα καλύτερα. εχω βρει αυτά τα 2, έχει κανείς προσωπική γνώμη, κυρίως για το αν υποστηρίζουν όλα τα αρχεία εξωτερικών υποτίτλων? LG DR 389 και Sony RDR-GX380. Αλλιώς, οποιαδήποτε άλλη προσφορά/πρόταση σε αυτά τα χρήματα, δεκτή!!! Το LG ισως 50-50 οι πιθανότητες.Επίσημα κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimgr72 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Λογικά είναι ένδειξη ότι δεν υποστηρίζονται Ελληνικά.Αν έχει ρύθμιση γραμματοσειράς ή επιλογή γλώσσας υπότιτλων ,δοκίμασε σχετικά. δεν μπορεσα να βρω κατι για την γραμματοσειρα Θα το επιστρεψω...ελπιζω να εχουν φιρμαγουεαρ να το διορθωσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
symbios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 καπoiο apo αυτα παιζει ελληνικους υποτιτλους ξερει κανεις? http://www.ebay.com/itm/Blue-Mini-USB-MKV-RM-SD-SDHC-MMC-HDD-HDMI-Audio-Video-1080P-Full-HD-Media-Player-/300597305257?pt=DVD_Players_Recorders&hash=item45fcfedfa9#ht_3139wt_1270 http://www.ebay.com/itm/Sumvision-Cyclone-Micro-2-MKV-Upscaling-Media-Player-/300608657790?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item45fdac197e http://www.ebay.com/itm/Portable-1080p-HDMI-MKV-H-264-Digital-HD-Media-Player-/250852177634?pt=Home_Theater_in_a_Box&hash=item3a67f476e2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) :shifty: :shifty: Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2011 από mynam3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maras00 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μήπως ξέρει κανένας γιατί κάποια video σε avi μορφή δεν τα τρέχει (βγάζουν μήνυμα video resolution not supported) κανένα dvd player επιτραπέζιο silvercrest και samsung τα οποία παίζουν και XVid και Divx ενώ στον Η/Υ παίζουν με όλους τους player Αν υπάρχει τρόπος να τα άλλαζα γρήγορα χωρίς μετατροπή σε dvd ώστε να παίζουν στα επιτραπέζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StaPas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 είναι 720p? η αναλυσή τους? αν ναι τότε αυτό ειναι το πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 καπoiο apo αυτα παιζει ελληνικους υποτιτλους ξερει κανεις? http://www.ebay.com/itm/Blue-Mini-USB-MKV-RM-SD-SDHC-MMC-HDD-HDMI-Audio-Video-1080P-Full-HD-Media-Player-/300597305257?pt=DVD_Players_Recorders&hash=item45fcfedfa9#ht_3139wt_1270 http://www.ebay.com/itm/Sumvision-Cyclone-Micro-2-MKV-Upscaling-Media-Player-/300608657790?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item45fdac197e http://www.ebay.com/itm/Portable-1080p-HDMI-MKV-H-264-Digital-HD-Media-Player-/250852177634?pt=Home_Theater_in_a_Box&hash=item3a67f476e2 αν και πολυ ετεροχρονισμενα και τα 3 εχουν το boxchip f10 αρα αναγνωριζουν (αναλογα με τη χρονια και το firmware) τους ελληνικους υποτιτλους είτε ολους ανεξαρτητως κωδικοποιησης είτε (στις περισσοτερες περιπτωσεις) χρειαζεται να αλλαξουμε κωδικοποιηση σε utf8 του υποτιτλου και ολα καλα. γενικως το boxchip f10 σαν τσιπακι ειναι φοβερο και τρεχει νερο τα 1080p και μαλιστα ειναι πολυ κρυο απο οτι λενε για αυτο δε θελει ιδιαιτερη ψυξη ή ανεμιστηρες και προτιμαται σε micro mediaplayers για τους πιο ψαγμενους το boxchip f10 φορουσε και ο pico hd της crystal acoustics (μην το ψαξετε δε το βγαζει πια η crystal...μονο μεταχειρισμενο και αν...).οποτε σαν τσιπ ειναι εγγυηση. ο μπλε που δειχνεις ο κινεζικος στο 1ο λινκ φοραει και αυτος boxchip f10 αν και δεν ειναι στην παρακατω λιστα. εδω ολοι σχεδον οι media players που φορανε αυτο το τσιπακι http://www.iboum.com/net-media-players.php?sort=sortdate&chip=boxchip&rp=cbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα